reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Cześć,

MilenaZagi ojej to głupotkę palnełam :) ale mam nadzieje, że wybaczysz ;) a jak twój dzidziuś ma na imię ?

Ja właśnie siedzę na Internecie i szukam lotów do Stambułu.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety... ceny ida w gore :/ A ja planowalam wrocic na swieta i jakos czaaaarno to widze :) Pewnie juz jestes w Stanbule, to napisz ile placilas? Ciekawa jestem :)

Pozdrawiamy :)

Hej,
nazywam się Weronika i jestem tutaj nowa i trochę młoda...
Jestem z Turkiem od roku, on planuje przyjazd na stałe tutaj...szuka pracy i mieszkania, ale jakoś w Polsce ciężko widzę sytuację z pracą. I strasznie się boje...

hej,

MilenaZagi w Stambule bylam chwılowo obecnıe wypoczywamy u rodzıny meza.

Powıem jedno Turcja jest przepıeknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ı zadne zdjecıa tego nıe oddadza !!!

...tylko jedno mı nıe odpowıada upaly 35 stopnı ... nogı mı puchna, nabawılam sıe zapalenıa gardla - o ironio! :) za rok wracamy dopıero najwczesnıej w pazdzierınıku ;)

pozdrawıam

Ostatnia edycja:
Zapalenie gardla??? W taka przepiekna pogode?? eeee... Nieciekawie... Szybkiego powrotu do zdrowia Aylin!!! Co do kraju... rzeczywiscie przeeeepieeekny :))) Znalazlas mieszkanie? Ja niestety nie mam nikogo, kto by pomogl :/ wiec mam nadzieje, ze jakos sobie poradzilas???

Czesc Weroniko! To mieszkac chcecie w Polsce??

Pozdrowienia dla wszystkich Dziewczyn :)

Cześć Wszystkim :)

Dawno mnie tutaj nie było ale niestety widzę, że postów nie przybyło :(

Witaj Weroniko :) troszkę późno ale lepiej późno niż.... ;)

Pozdrawiam Was

Ostatnia edycja:
dziewczyny, ja mam nietypowe pytani;-):tak::-D
pisze sie "kebab" czy kebap"? moja przyjaciółka ma knajpke i ma to danie w ofercie i w jej karcie jest napisane "kebap" ale mnie sie wydaje, że jednak "kebab" powinno być? Przepraszam, jeśli moje pytanie wyda wam sie głupie, albo niestosowne, ale uznałam, że jesteście symatyczne i nie obrazicie się, jeśli zapytam:-)

reklama
Do góry