reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z RZESZOWA

Witam mamuśki z Rzeszowa!!!!:tak: Też jestem mamą dwóch pociech. Mam synka Nikodemka i córeczkę Oliwke.No i jestem z Rzeszowa!!!!:-)Pozdrawiam

reklama
Witamy, witamy i bardzo sie cieszymy z nowych mamusiek:-)Napisz w jakim wieku są Twoje dzieciaczki,w jakiej cześci Rzeszowa mieszkasz? Pomalutku sie rozkrecimy :-) i będziemy sobie udzielać cennych rad.

Mam synka Nikodema ma 6 lat i córunie Oliwke ma 5 miesięcy.:-)A mieszkam na osiedlu KMITY:tak:. Może jest jakaś mamuśka z tego osiedla? I może nawet gdzieś na spacerkach się wymijamy. Hahahah

Witam kolejna Mamusie :-) No moze w koncu sie watek rozkręci ;-)
Mam pytanko odnośnie badań które zlecił mi gin do zrobienia, (czyli krew, mocz, cukier, HBS, WR, Toxo). Czy Wy jak chodzicie/chodziłyscie na badania to płacicie za nie? Czy takie skierowanie przez prywatnego ginekologa upoważnia do bezpłatnych badań? A jezeli są one płatne to orientujecie się ile kosztują. Bardziej chodzi mi o te HBS,WR,Toxo, bo reszta mniej wiecej wiem w jakich cenach.
Z góry dzięki za odpowiedz. Miłęgo dzionka :-)

Ja mam firmowe ubezpieczenia w Medyku więc za badania od prywatnego lekarza nie płacę więc w tym Ci nie pomogę. Wejdź na stronę Pro-Familia w zakładkę cennik i tam masz wyszczególnione badania i ich cenę.

Nefretette dzieki za info. Ja nawet nie wiedzialam ze w pro-Familii mają labolatorium. Ale chyba podniesli sobie ceny, bo jak wchodze na zakladke: Nowoczesne labolatorium-->cennik to ceny są srednio o 2 zł nizsze niz jak bezposrednio wchodze w zakladke Cennik.
I jak zobaczylam ze krew i mocz po 5zł to sie ucieszylam, bo to dosc tanio, a tu jednak 7,50 :-(

reklama
Do góry