reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

Witam mamuśki z Rzeszowa!!!!:tak: Też jestem mamą dwóch pociech. Mam synka Nikodemka i córeczkę Oliwke.No i jestem z Rzeszowa!!!!:-)Pozdrawiam

reklama
Witamy, witamy i bardzo sie cieszymy z nowych mamusiek:-)Napisz w jakim wieku są Twoje dzieciaczki,w jakiej cześci Rzeszowa mieszkasz? Pomalutku sie rozkrecimy :-) i będziemy sobie udzielać cennych rad.

Mam synka Nikodema ma 6 lat i córunie Oliwke ma 5 miesięcy.:-)A mieszkam na osiedlu KMITY:tak:. Może jest jakaś mamuśka z tego osiedla? I może nawet gdzieś na spacerkach się wymijamy. Hahahah

Witam kolejna Mamusie :-) No moze w koncu sie watek rozkręci ;-)
Mam pytanko odnośnie badań które zlecił mi gin do zrobienia, (czyli krew, mocz, cukier, HBS, WR, Toxo). Czy Wy jak chodzicie/chodziłyscie na badania to płacicie za nie? Czy takie skierowanie przez prywatnego ginekologa upoważnia do bezpłatnych badań? A jezeli są one płatne to orientujecie się ile kosztują. Bardziej chodzi mi o te HBS,WR,Toxo, bo reszta mniej wiecej wiem w jakich cenach.
Z góry dzięki za odpowiedz. Miłęgo dzionka :-)

Ja mam firmowe ubezpieczenia w Medyku więc za badania od prywatnego lekarza nie płacę więc w tym Ci nie pomogę. Wejdź na stronę Pro-Familia w zakładkę cennik i tam masz wyszczególnione badania i ich cenę.

Nefretette dzieki za info. Ja nawet nie wiedzialam ze w pro-Familii mają labolatorium. Ale chyba podniesli sobie ceny, bo jak wchodze na zakladke: Nowoczesne labolatorium-->cennik to ceny są srednio o 2 zł nizsze niz jak bezposrednio wchodze w zakladke Cennik.
I jak zobaczylam ze krew i mocz po 5zł to sie ucieszylam, bo to dosc tanio, a tu jednak 7,50 :-(

reklama
Do góry