reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

reklama
Jeju, jaki tu spokój... Co u Was dziewczyny?? Jak samopoczucie w takie zasniezone dni :-) bo ja bym chetnie pojechała na narty... ale niestety z tym musze sie pozegnac na jakis czas ;-)
Mam pytanie do Was? Jak to było/jest u was, czy macie bóle brzucha w ciązy. Bo mi sie ostatnio to czesto zdarza. Czasami boli podbrzusze, ale czesciej okoloce pepka i nadbrzusze. Nie wiem czy to zołądek czy co? Ale nie wiem czy to normalne czy powinnam sie martwic?

Witam wszystkie mamusie
gabis - nie wiem w którym jesteś tygodniu ciąży, ale bóle podbrzusza się zdarzają jest to związane z rozciągająca się macicą, najlepiej wtedy weź sobie no-spę. Ale jeśli bóle sie nasilaja to najlepiej udaj sie do lekarza, stwierdzi on czy wszystko jest ok i przynajmniej się uspokoisz

Gabis ja mialam takie bole w 3 trymestrze i utrzymywaly sie do konca ciazy :sorry2:
jak mowilam o tym prof to mowil ze to normalne i mam sie nie martwic a jak cos to brac nospe ale ja tam wolalam sie pomeczyc niz truc dziecko :rofl2:

A ja dopiero dzis do was napisalam bo jakos nie mialam weny tworczej - do domu wrocilam 10 lutego i jak narazie jest ok - czasami tylko zaboli mnie blizna ale da sie wytrzymac !!

polna_N fajnie, że wróciłaś i wszystko jest ok. Trzymaj się zdrowiutko a blizna już niedługo powinna przestać boleć.

Może wreszcie rozkręci się ten wątek bo codzienne zaglądam a tu cisza:no:

Nefretette dzieki , napewno sie przyda ;-):tak: ale i tak klops bo nie moge podnosic Ali i musze spac z Nia w lozku bo wyciagac i wkladac do lozeczka to za duzo jak dla mnie :dry:

A co ciekawego w Rzeszowie ? sa moze jakies fajne wyprzedaze w dziecinnych sklepach ?? a wlasnie orientuje sie ktos czy H&M jest wyprzedaz czy moze byla albo ma byc ? :confused:

polna_N Niestety nie mogę Ci udzielić żadnych odpowiedzi odnośnie sklepów bo H&M teraz nie wchodzi w grę w moim przypadku obecnie tylko sklepy ciążowe. Jeśli chodzi o dziecinne to jak na razie za wcześnie nie znam jeszcze płci dziecka jeśli będzie chłopak to mam ciuszki po synku jeśli dziewczynka to dopiero zacznę sie rozglądać

Neftetette aha , a ja sie wlasnie tak pytam bo nie jestem pewna czy w H&M jest dzial z dziecinnymi ubraniami - bylam w tym sklepie kilka razy ale jakos nigy nie zwracalam uwagi a teraz poluje na ubranka z hello kitty a tam wiem ze sa :-):-D

A gdzie reszta Mamus ??

reklama
Do góry