Katerina1985
Fanka BB :)
Ja trochę dalej, ale korzystamy z przychodni Słoneczny Stok, to chyba obok?Ja Projektant
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja trochę dalej, ale korzystamy z przychodni Słoneczny Stok, to chyba obok?Ja Projektant
Ja nie że słonecznego stoku a budynek obok do medyka chodzimy ale tak to właśnie to osiedleJa trochę dalej, ale korzystamy z przychodni Słoneczny Stok, to chyba obok?
Projektant dużo zieleni, dużo placów zabaw. 90% mieszkańców to rodziny z dziećmi pochodzę z Drabibianki i bym tam nie wróciła tam mi dobrze na Projektancie. Na osiedlu dwie przychodnie, sklep, papierniczy, apteka, świetna pizzeria (nawet dwie), szkoła, drogeria bardzo sobie chwalę. Śmiejemy się że to takie miasto w mieścieMożecie wypowiedzieć się na temat tego, w której dzielnicy Rzeszowa warto z rodziną zamieszkać? Jednym z typów jest osiedle Kolbego, o którym szerzej tu Link do: Invest-development.pl - Nowe mieszkania Rzeszów, deweloper Rzeszów, mieszkania Rzeszów, mieszkania na sprzedaż Rzeszów, biura Rzeszów. Za ewentualną opinię tego typu już bardzo dziękuję.
Pani Magdalena Mazur. Można znaleźć na FBDziewczyny, szukam położnej środowiskowej. Polecicie kogoś?