ok, postaram sie. Czy znasz jakies sklepy w których można zrobić zakupy wyprawki? No, chodzi mi o to gdzie jest duży wybór i jest w miare tanio? a jakies sklepy z wózkami i łóżeczkami? Musze zacząć myslec i pomalutku zbierać szmatki. Nie ma w rodzinie maluchów po których mozna odziedziczyc.
reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
Jaza oj ja w sklepach w Rzeszowie nie orientuje sie za dobrze znamy jedynie SMYK - ale tam drogo jak chole .....
w Respanie,Full Market i Mieszko a i Bajka czy jak to sie nazywa kolo Lidla
Jednak ja sie zaopatrywalam w wozek w Debicy - tam to mieli ogromny wybor , cala hala w wozkach :-) duzo ubranek dostalam po dzieciach siostry no i tesciowa nakupowala kilka workow ubranek w ciucholandach
I powiem Ci ze naprawde sa tam ubranka w swietnym stanie ,chodziaz ja body,spiochy i kaftaniki dla noworodka wolalam kupic nowe
Gabis ja mam coreczke - Alicja a w 5 kwietnia skonczy 2 latka i jak narazie rodzenstwa dla Niej nie planujemy - moze za 2 lata cos sie wykluje
Narazie mamy wazniejsze sprawy na glowie
w Respanie,Full Market i Mieszko a i Bajka czy jak to sie nazywa kolo Lidla
Jednak ja sie zaopatrywalam w wozek w Debicy - tam to mieli ogromny wybor , cala hala w wozkach :-) duzo ubranek dostalam po dzieciach siostry no i tesciowa nakupowala kilka workow ubranek w ciucholandach
I powiem Ci ze naprawde sa tam ubranka w swietnym stanie ,chodziaz ja body,spiochy i kaftaniki dla noworodka wolalam kupic nowe
Gabis ja mam coreczke - Alicja a w 5 kwietnia skonczy 2 latka i jak narazie rodzenstwa dla Niej nie planujemy - moze za 2 lata cos sie wykluje
Narazie mamy wazniejsze sprawy na glowie
Gabis, powinnas uczestniczyc w tym wątku jak najbardziej . Ja mam co prawda juz 31 lat, synka 10-latka , ale teraz zostanę znowu młoda mamusia. Jestem w 20tc i jestem zielona w tym temacie jak ty , która spodziewa sie pierwszego dzidziusia. Zdążyłam wszystko zapomnieć! i miło mi ze moge pogadac na forum z ludzmi z mojego miasta.
Polna N, dzieki za info, czy Bajka to k/Lidla na Baranówce? Bo ja znam tego na Hetmańskiej.
Polna N, dzieki za info, czy Bajka to k/Lidla na Baranówce? Bo ja znam tego na Hetmańskiej.
gabis
Fanka BB :)
Koło Lidla jest hurtownia ale nazywa sie Maja, ale myśle ze Polnej o tą właśnie chodziło ;-) Jest jeszcze sklep dość dobrze wyposażony, w wózki, łóżeczka, nosidełka itp na Baranówce 4 w tym budynku co Carefour, tylko na 1-wszym piętrze. W Smyku rzeczywiście jest dość drogo, ale polecam również Mieszko na Okulickiego. Ja mam troche na świeżo te wiadomości, bo mam 20-miesięczną siostrzenicę :-)czy Bajka to k/Lidla na Baranówce?
O i jeszcze mi sie przypomniała hurtownia SEZAM to jest chyba w Kraczkowej (droga jak na Łańcut, po prawej stronie).
gabis
Fanka BB :)
A Wy gdzie sie podziewacie Mamusie ??
EDIT :
Gabis i jak po wizycie ? wiadomo juz ?
Ja jestem cały czas tylko tutaj się tak cichutko zrobiło ;-)
Byłam na wizycie, ale USG nie miałam, bo gin powiedział, ze za wcześnie i nie ma co tam zaglądać ;-) Lepiej poczekać troche i zobaczyć więcej i usłyszeć serduszko. No i wizyte mam 2 lutego. Już się nie moge doczekać
Diankus witamy :-)
Hej, szkoda ze tak cicho. Wczoraj przeczytałam ze zamknęli odział na Rycerskiej i na pozostałych ścisk i brak łózek.Zaczynam myslec i sie denerwowac bo nie mam zamiaru byc wozona do Tarnowa czy Kolbuszowej zeby urodzic. Na razie to jeszcze duzo czasu do mojego terminu, ale .róznie moze byc. Najpierw namawiaja na dziecko a potem sie okazuje , ze nie ma warunków aby wydac go na swiat.:-(
Witamy Diankus!!!
Witamy Diankus!!!
reklama
gabis
Na którą godzinę masz wizytę bo ja tez jestem umówiona na 2 lutego?
Na którą godzinę masz wizytę bo ja tez jestem umówiona na 2 lutego?