reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z RZESZOWA

Nefretette ja mam na 18.20, a Ty? Już sie nie moge doczekać, ale boje sie czy wszystko będzie dobrze :-(

A tu nadal tak cicho... Dziewczyny, Jaza, Polna, co u Was. Jak zdrówko. Nie dopadła Was grypa? Bo u mnie w pracy codziennie ktoś nowy chory, wiec ja zapobiegliwie wziełam sobie urlop na jutro i piątek i bede leniuchować w domu :-) A i odpoczynek napewno dobrze mi zrobi ;-)

reklama
Gabis, ja tez ciągle sie boje. Nie wiem jak doczekam do czerwca.:-(Jestem wsciekła na siebie,że nie moge sie opanować. :angry:
Bardzo chciałabym zacząć kupować ciuszki i inne akcesoria dziecięce , ale to za wczesnie.Ponadto mam przykazane lezenie.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i za siebie tez. 2 lutego mam 3D, zobaczymy jak wyjdziemy an fotce:-D

Czesc !!
Jestem ale zlapalam jakiegos dola :blink: nic mi sie nie chce ,tyle spraw mam na glowie a jeszcze ta pogoda dobija czlowieka :dry:

Jaza ehhh z tego co pamietam jak ja mialam rodzic to w styczniu i lutym tez zamkneli Rycerska - takie epizody sa co roku :no: jeszcze ja mialam takie szczescie ze tydzien przed moim pojsciem do szpitala otworzyli oddzial na Szopena bo mieli dezynfekcje - czy jak to sie nazywa :nerd:

Gabis nom ja tez nie moge zachorowac bo w nastepnym tygodniu jade do szpitala i musze byc zdrowa :sorry2: i tak jak piszesz u Nas tez jest jakas epidemia grypy :baffled:
Bede trzymac kciuki 2 lutego ;-)

gabis ja mam wizytę na 17.40 wiec jestem przed Tobą, również bardzo się denerwuję bo to moja 4 ciąża a mam tylko jedno dziecko i mam nadzieje że tym razem obejdzie się bez żadnych komplikacji

jaza2005 staraj się nie denerwować bo to i tak nic nie pomoże, wiem jak to jest rozum mówi jedno a podświadomie i tak się denerwujesz. Napisz gdzie robisz to USG 3D w profamili czy gdzieś w innym miejscu?

Wizytę mam w Profamilii u dr Sliwy. Dzisiaj wybrałam sie do Reala,sa w promocji body po 3.99zł .Producent to Dimo Wyglądają b. ładnie, mam nadzieje , ze beda dobre gatunkowo. Mój synus powinien urodzic sie w czerwcu , moze juz bedzie ciepło.Kupiłam 5 par z krótkim rekawkiem i jedna z długim. Nie ma natomiast spioszków. Moze kiedys upoluje. Bardzo sie ciesze ze juz na poczatek cos tam mam. Potem mozna dokupywac w miare rośnięcia.

czyli wszystkie 3 prywatnie chodzimy do Profamilii, podobno mają tam najlepszy sprzęt do USG. Ja na razie nie robię jeszcze zakupów bo po pierwsze nie znam jeszcze płci a po drugie mam ciuszki na chłopca, a jeśli okaże sie że to dziewczynka to bede szleć

UUuuu wieje pustka watek :sorry2:

Mnie nie bedzie na BB jakis czas no ale Wy macie tu pisac :-p
Jak wroce ze szpitala chce widziec napisanych kilka stron :-)

Pozdrawiam :tak:

Polna, wspólzcuje ze musisz isc do szpitala, mam nadzieje ze nic groznego, trzymam kciuki

Polna, współczuje ze musisz isc do szpitala, mam nadzieje ze nic groznego? Trzymam kciuki
Dziewzcyny jak po wizytach u panów dr?:-)
Ja zrezygnowałam z 3D, same zdjęcia 200zł, badanie prenatalne tez 200zł. Miałam robione dokładne połówkowe, lekarz nie widział nic niepokojącego. Kocham maluszka takim jaki jest:-)

U mnie po wizycie wszystko ok, dzidzia rozwija się prawidłowo tylko mam zalecenia żeby nic nie robić i dużo leżeć. Ja też zastanawiam się nad USG 3D czy warto je robić.

polna_N trzymam kciuki aby wizyta w szpitalu była króciutka i żeby wszystko było Ok, odezwij się jak wrócisz.:-)

reklama
witajcie :-) u mnie po wizycie tez ok. lekarz stwierdził ciąze :-) i widzialam fasolke i serducho :-)
narazie wszystko jest w porzadku, a czy dzidzia sie prawidlowo rozwija to bedziemy wiedziec przy nastepnej wizycie 9 marca :-)

Do góry