reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

na razie jestem tak szczerze i uczciwie 4 dzień.Ale od dwóch tygodni robie podchody.Póki co (wyłączając podchody bo waga mi sie wtedy wachała bardziej niz spadała) straciłam 1.5 kg a w obwodach gdzie najbardziej interesuje mnie utrata cm spadło po 2cm !!mnie nie trzeba duzo bo jeszcze ze 4 kg zrzuce i bedzie git;)Zamierzam ją poprowadzic ucziciwe do konca bo to gwarancja ze waga nie wróci:)i wiem ze tak własnie jest:)także agacjone dawaj bedziemy razem traciły kiloski bo wiosna idzie i trza sie pokazac:)a dieta nie jest taka straszna.jak sie lubi nabiał to mozna na niej byc i byc i chudnąc z przyjemnością;P

Ostatnia edycja:
reklama
niekat a masz jakieś namiary na fajne stronki gdzie opisana jest ta dieta Dukana? Jak tak to ja poproszę :-)

nie mam niestety.korzystałm tylko i wyłacznie z ksiązki "nie moge schudnąć" dr Dukana.Jak wchodziłam na różne strony to na każdej pisało inaczej i strasznie mnei to wnerwiło więc postanowiłam zainwestowac w źródło drukowane;)a w ksiązce sa wszytskie informacje i motywatory wiec wiecej mi nei trzeba.Ale poszukam i jak znade cos bardziej zgodnego z tekstem oryginalnym to dam ci znać;)

niekat jaki rzuci Ci się coś w oczy to będę wdzięczna, bo właśnie co nie czytam, to inaczej jest opisywane i w końcu nie wiem o co kaman :baffled::eek:

no i własnie to mnie skłoniło do sięgnięcia do ksiązki... szkoda że nie mieszkasz w Radomiu (ba! nawet w Polsce!)... podrzuciłabym ci ksero bo nawet mam gotowe:(

ja tez poszukam takich najbardziej zblizonych i wstawię linki ale to juz wieczorekiem;)
jesli chodzi o ksiazke to na wielku stronach jest do kupienia (włacznei z allegro) wieć jesli chcesz ja kupić nie będziesz miała wiekszego problemu:)a ja zdecydowanie polecam!

ja tez poszukam takich najbardziej zblizonych i wstawię linki ale to juz wieczorekiem;)
jesli chodzi o ksiazke to na wielku stronach jest do kupienia (włacznei z allegro) wieć jesli chcesz ja kupić nie będziesz miała wiekszego problemu:)a Ja zdecydowanie polecam!

Dzięki Ci wielkie :-)

reklama
dizendobry
ja w pracy juz do 21:zawstydzona/y: ale damy rade co tam....:-D
niekat ja musze wziasc sobie ksiazke i jeszzcze raz zaczac czytac...bo szczerze mowiac to nie bardzo wiem co mozna tam jesc...wiem ze jogurty beztluszczowe i na ym moja wiedza sie konczy:szok::-D
jesli bede jakies potrawy wymagajace stania w kuchni to w nosie mam....jakos inaczej sie zkarecimy choc powiem wam ze ja czuje juz ze nie dam rady....juz kawka stoi a obok princessa hehehe:-D

Do góry