reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

oh jak ja bym chciała na spacerek... siedze za biurkiem, słońce grzeje mi w plecy a jak wróce do domu i sie ogarnę to juz bedzie zmrok:(

reklama
Witam serdecznie. jestem Ola i mam w domu 3 chłopaków. 1 całkiem dorosły ale czasami też jak dziecko. Moje chłopaki mają: starszy 5 lat a młodszy 7 miesięcy. Cieszę się,że Was znalazłam. Od niedawna mam net w domu a przez całą ciąże tak mi brakowało wszelakich wieści od innych ciężarówek, że szok.Pozdrawiam

Witam! Dziś Wenia miała kiepską nockę. Obudziła się przed północą i nie chcialo jej się spać, wręcz przeciwnie miała ochotę na zabawę. Nie reagowaliśmy z Marcinem na jej zaczepki długo ale wytrwale ją kołysałam aż usnęła. Mimo to i tak już nie mogłam zasnąć! Dziś szczepienie, żeby tylko się udało!
Wczoraj dowiedzieliśmy się z mężem, że w ciągu 14 dni dostaniemy pozwolenie na budowę- już tak na to czekam. Wreszcie pojedziemy na urlopik, bo tu mi się nudzi- ostatnio jakoś sobie czas umiem zagospodarować, ale czasem jest ciężko. Można oszaleć gdy codziennie do godz. 16.30 siedzi się samemu z małym bąbelkiem, który mimo swojej slodkości nie pogada. A z 3 piętra nie chce mi się schodzić tylko po to żeby samotnie spacerować- sorki za trochę smutasa, ale brakuje mi takiej rozmowy z kimś o zwyklych głupotach. Nie jest źle w Sobkowie bo tam będziemy mieszkać mam na szczęście znajomych- ale przez weekend nie da się nagadać za cały tydzień!
Ok! koniec zasmucania- głowa do gory słońce świeci, nie dlugo weekend i dziś wyjde na powietrze!
MIŁEGO DZIONKA wszystkim życzę

Można oszaleć gdy codziennie do godz. 16.30 siedzi się samemu z małym bąbelkiem, który mimo swojej slodkości nie pogada. A z 3 piętra nie chce mi się schodzić tylko po to żeby samotnie spacerować- sorki za trochę smutasa, ale brakuje mi takiej rozmowy z kimś o zwyklych głupotach.

hmmm... a co powiesz na piątkowe spotkanie z nami i z maluchami ? :-)

witam!!!

fajny dzionek dzis mialysmy
w dodatku objadlam sie watrobki u tesciow...

Oleander
, witaj

Witam! Dziś Wenia miała kiepską nockę. Obudziła się przed północą i nie chcialo jej się spać, wręcz przeciwnie miała ochotę na zabawę. Nie reagowaliśmy z Marcinem na jej zaczepki długo ale wytrwale ją kołysałam aż usnęła. Mimo to i tak już nie mogłam zasnąć! Dziś szczepienie, żeby tylko się udało!
Wczoraj dowiedzieliśmy się z mężem, że w ciągu 14 dni dostaniemy pozwolenie na budowę- już tak na to czekam. Wreszcie pojedziemy na urlopik, bo tu mi się nudzi- ostatnio jakoś sobie czas umiem zagospodarować, ale czasem jest ciężko. Można oszaleć gdy codziennie do godz. 16.30 siedzi się samemu z małym bąbelkiem, który mimo swojej slodkości nie pogada. A z 3 piętra nie chce mi się schodzić tylko po to żeby samotnie spacerować- sorki za trochę smutasa, ale brakuje mi takiej rozmowy z kimś o zwyklych głupotach. Nie jest źle w Sobkowie bo tam będziemy mieszkać mam na szczęście znajomych- ale przez weekend nie da się nagadać za cały tydzień!
Ok! koniec zasmucania- głowa do gory słońce świeci, nie dlugo weekend i dziś wyjde na powietrze!
MIŁEGO DZIONKA wszystkim życzę

Gosia, ja Cie pociesze, ze jestem przez caly tydzien sama z niunka
bywa zle i nudno, wiem

Ale Wam dobrze, ze sie spotkacie, zazdroszcze. Ja cos ostatnio jakas schorowana chodze, miesnie mnie bola i gardlo nawala. Chyba znow przypaletalo sie jakies chorobsko. Dosc juz mam lazaretu w domu, niech juz wreszcie bedzie wiosna, bo oszaleje!

witam!!

Aga, wyglada to na cos grypowego, skoro cale cialo boli

ja musze sie ubierac wybiegajac do kotlowni, bo czasem tez czuje drapanie w gardle

dzis wieje jak w kieleckim!!! a kysz zimo, ucieeekaj!!!!!!!

reklama
napisalam dzis do tego sprzedawcy od warsztatu, czy ma kolejna aukcje, bo tamta wygasla, a on mi pisze, ze ejst i ten warsztat teraz jest tanszy o 10zl:-):-):-):-)
czasem warto sie nie spieszyc;-)

dzis P znow wpadnie na nocke do domku:-):-):-):-):-):-):-) i moze nawet znajomi nas odwiedza:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

niunka nie zjadla obiadu. nie ebde wymyslac nic innego. trudno. niech nie je. jak zgdodnieje, to moze zmadrzeje. jzu nie mam sily z tym jej jedzeniem:baffled::baffled:

Do góry