reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
przepraszam że nie zrobiłam tego jak obeicałam ale same wiecie jak bywa w domu... i tak miałam cały weeekend, no a te linki to znalzałzm w miare sensowne takie:
Dieta proteinowa dr. Dukana
...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana... - Forum Wizaz.pl
tu jest forum fgdzie siet ez mozna wiele rzeczy dowiedzieć (jak się ma czas czytać) Dieta Dukana :: Strona Główna
jednak nigdzie nie znajdziecie tyle info co w ksiażce...
czyli co mam szykować ile kompletów xero hehehe;-)5?:-)
ale musze Was rozczarowac jako fanka Dukana ponieważ w weekend popłynełam z ta dieta po całosci i najadłam sie ciasteczek w czekoladzie wiec moje efekty szlag trafił:dry:ale nic to!Do imprezki urodzinowej Smyka jeszcze dwa tygodnie wiec coś tam mi sie uda na pewno zrzucic bo teraz juz będe grzeczna heheeh:cool2:

Czesc,
widze, ze temat dietowy sie pojawil. Ja juz od jakiegos czasu stosuje weight watchers. Kolezanka udostepnila mi materialy i ksiazki i w ten sposob probuje zrzucic zbedne sadelko. Po narodzinach Eryka schudlam tak 23kg w 5 miesiecy. Tym razem cos nie jestem bardzo konsekwentna i caly czas waze o 15kg za duzo. Dobrze, ze jestem bardzo wysoka to sie tluszczyk rozlozy i tak nie razi w oczy. Mam nadzieje pomimo wszystko od dzisiaj zaczac kontynuacje dietki, bo do czerwca chce byc znow jak nowa:-))

Dzień bardzo dobry!
Powiem krótko-życzę powodzenia,wytrwałości,szybkich rezultatów no i na koniec braku efektu jojo wszystkim dietowym mamom (no sobie oczywiście też)

cześć

a ja wlasnie wpędzlowalam cala paczke lejsów...i co??? tyle sie moge naodchudzac:baffled::baffled:
ale jak mi sie @ zbliża to moge pochlonac wszystko co mam w zasiegu wzroku...taki juz moj urok:no::no:

niekat poczytałam trochę o tej diecie i jak dla mnie bomba bo to w zasadzie wszystko co jadam,tylko za pieczywem będzie mi się tęsknić, ale nie ma ograniczeń co do ilości tego co dozwolone więc chyba dałabym radę :-)

Wczoraj w poszukiwaniu tańszego papieru do zaproszeń, trafiłam,do Hurtowni Papieru Famex a tam prócz papieru jest też hurtownia zabawek i ceny jak dla mnie są nawet o kilkadziesiąt procent niższe niż w sklepach, może nie na wszystkim ,ale na pewno na wiele artykułów. Ja w każdym razie na papierze,płytach do nadruku i tuszach do drukarki zaoszczędziłam 50% no i nie obyło się bez zabawki dla Antka :-)

witam!!!

korzytsam z okazji, ze u Kamilka jest net, bo jakos czesto podczas moich wizyt zanikal:szok::-D

troche rano sie przestraszylam, bo niunka wstala tak jakby z lekkim katarkiem, a ja nie wzielam jej zadnych leakow (zawsze bralam i nigdy sie nie przydawaly:baffled:). siostra ma Ibum i oleljek na katar i na szczescie na razie OK.

Czesc,
widze, ze temat dietowy sie pojawil. Ja juz od jakiegos czasu stosuje weight watchers. Kolezanka udostepnila mi materialy i ksiazki i w ten sposob probuje zrzucic zbedne sadelko. Po narodzinach Eryka schudlam tak 23kg w 5 miesiecy. Tym razem cos nie jestem bardzo konsekwentna i caly czas waze o 15kg za duzo. Dobrze, ze jestem bardzo wysoka to sie tluszczyk rozlozy i tak nie razi w oczy. Mam nadzieje pomimo wszystko od dzisiaj zaczac kontynuacje dietki, bo do czerwca chce byc znow jak nowa:-))

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

niekat poczytałam trochę o tej diecie i jak dla mnie bomba bo to w zasadzie wszystko co jadam,tylko za pieczywem będzie mi się tęsknić, ale nie ma ograniczeń co do ilości tego co dozwolone więc chyba dałabym radę :-)

Wczoraj w poszukiwaniu tańszego papieru do zaproszeń, trafiłam,do Hurtowni Papieru Famex a tam prócz papieru jest też hurtownia zabawek i ceny jak dla mnie są nawet o kilkadziesiąt procent niższe niż w sklepach, może nie na wszystkim ,ale na pewno na wiele artykułów. Ja w każdym razie na papierze,płytach do nadruku i tuszach do drukarki zaoszczędziłam 50% no i nie obyło się bez zabawki dla Antka :-)
co do diety to własnie dlatego ja sie na nia zdecydowałam:)uwielbiam nabiał a chleb dla mnie nie jest niezbedny do rpzezycia.Juz nie raz sie obywałam tygodniami całymi bez pieczywa i dobrze mi to robiło.Poza tym zawsze mozna zronbic własny chlebek zgodny z zasadmi.Mozę nei będzie taki sam jak świerza bułka poznańska ale za to jakiz dorwy hehehe
podobnie jest w Adze.tez obok hurtowni papierniczej jest zabawkowa - my tam bierzemy biurowe do firmy stąd wiem.i pończoszki taniej sie kupi i skarpetki dla męża ;)

reklama
Widzę, że wziełyście się za odchudzanie... a ja 20 do przudu. A zapowiadło się tak ładnie!!! Dopiero od 2 tyg tak strasznie tyje i rosne i puchne i wogóle... ech...
Wczoraj byłam na ostatniej wizycie. Maluszek waży już 3500!!! Rozwija się zdrowo, wody w normie, łożysko też :-)) Chyba Patryś słucha grzecznie mamusi. Usilnie go proszę o pozostanie w brzuszku do końca remontu. Ananicz powiedział, ze szyjka zamknieta i, ze narazie nic nie przepowiada rychłego porodu - oczywiście różnie z tym bywa. Jezeli do 26 nic sie nie bedzie działo to mam popołudniu zgłosić sie do niego na oddział. Szczerze to tak bym wolała - bez stresu, bóli i takich tam!

Dobra uciekam prasować reszte rzeczy.

Pozdrawiam,

Do góry