reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

hej!!!

u nas nic ciekawego: rozklada nas choroba. t zn jak sie okazuje bardziej mnie niz niunke. Julitka miala wczoraj troche chrypke, ale zaaplikowalam co mialam i jest Ok, natomiast mnie boli gardlo, zaczyna sie katar i jakas nie-tego jestem:sorry2:

do tego dzis caly dzien w miescie na zalatwieniach minal. oczywiscie sie naklelam na pieknie odsniezone ulice:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. w niektoe miejsca to ani wjechac ani pozniej wyjechac. biblioteke sobie objechalam naokolo i spasowalam, bo nie bylo jak stanac-snieg po pas i do tego bloto:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
sewa ooo to Ty sie jeszcz elepiej doprawilas:szok: zdroweczka:tak::tak:

tylko czy we wrzesniu znajdziesz dla ans czas?:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
donkat a weź tu się wybierz z wózkiem na spacer :szok: w niektórych miejscach nie da się przejść bo śnieg nie jest wcale odgarnięty, a tylko rozdeptany. Szlag człowieka trafia, bo podatki płacimy, a tu do lekarza kolejki, na głowę może spaść jakiś sopel, a nawet jak nie spadnie to możesz nogi połamać na chodniku .A o parkowaniu nie wspomnę ( jak to jest że pod marketami dało się odśnieżyć a pod domami mieszkalnymi się nie da? kwestia kasy albo chęci)
Radom.........
Justa_82 oby do wiosny :-) zobaczysz więcej słońca będzie to i więcej chęci do życia. Przynajmniej mam taką cichą nadzieję.
sewa no to koniecznie zaplanuj sobie w grafiku kilka godzin z Jędrkiem na spotkanie z e-ciotkami i koleżeństwem :-)

U nas w sumie też bez nowości. Antek nadal ząbkuje (dziś rano miał 39,3) ja nadal marudzę, bo niby nie ma czasu żeby usiąść i nic nie robić, ale jednak już się chce do ludzi. W ostatnią sobotę stycznia idę popracować na weselu, to przynajmniej popatrzę jak ludzie się bawią ( a zwykle tak gdzieś po oczepinach i pani fotograf cieszy się powodzeniem wśród co bardziej zabawowych gośći :-D )

Chorowitki wracamy do zdrówka!!!

Powiem wam, że w stolicy wcale lepiej nie jest:dry:
Pełno śniegu, sopli i błota brrr:no:

Wybieram się w sobotę na otwarcie tego nowego sklepu dziecięcego w Radomiu, mają być fajne rabaty. W to mi graj, bo z wyprawką jestem do tyłu :-(
A może wy macie już jakieś sprawdzone adresy, gdzie warto zajrzeć robiąc zakupy dla dzidzi i mamusi? Podzielcie się, bo ja wypadłam z obiegu jeżeli chodzi o Radom :zawstydzona/y:

Pozdrawiam :blink:

witam!!!

u nas lepiej.
ja juz na 90% zdrowa, a Julitka w sumie tez, tylko cos jej siedzi jakby na krtani, bo czasem tak brzydko zakaszle. oprocz tego nic jej nie dolega. humor ma:tak::tak:

szlysmy do sklepu sankami i niunka zaliczyla ze 3, wywrotki:wściekła/y::wściekła/y: bo, do jasnej ciasnej, ludzie laske zrobia, ze chodnik odsnieza pod swoim domem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:leniuchom sie nie chce lopata machnac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wybieram się w sobotę na otwarcie tego nowego sklepu dziecięcego w Radomiu, mają być fajne rabaty. W to mi graj, bo z wyprawką jestem do tyłu :-(

a co to za sklep, gdzie? nic nie wiem:szok::no::no:
ja duzo rzeczy kupowlam na Wojska Polskiego w Kimexie. niby w Sezamie tez mozna, ale jest mniejszy wybor

reklama
Chorowitki wracamy do zdrówka!!!

Powiem wam, że w stolicy wcale lepiej nie jest:dry:
Pełno śniegu, sopli i błota brrr:no:

A może wy macie już jakieś sprawdzone adresy, gdzie warto zajrzeć robiąc zakupy dla dzidzi i mamusi? Podzielcie się, bo ja wypadłam z obiegu jeżeli chodzi o Radom :zawstydzona/y:

Pozdrawiam :blink:

ja też sporo kupowałm na Wojska Polskiego, a wózek łóżeczko, pościel, przewijak i takie tam kupowałam na Tartacznej tam przy tych hurtowniach powodzenia;-)

Do góry