Hej.
Justa wstyd się przyznać ale Antoś zasypia przy piersi
a śpi zwykle dwa razy dziennie ok 12 zapada w drzemkę czasami godzinną, czasami dwugodzinną a czasem zdarza się że i trzy. A później przysypia sobie tak do godzinki ok 18.
A jak Amelka zasypia i ile razy śpi? I śpi sama w łóżeczku czy z Wami?
donkat no to super że tak ekspresowo doszłyście do zdrowia :-) Ale przygoda z tymi wywrotkami, ja pamiętam, że bardzo lubiłam się przewracać :-) A mój Antoś dzisiaj jeździł na sankach po pokoju, bo taki mieliśmy dzień, że na dwór wyszliśmy tylko w drodze do auta i z powrotem, ale jutro sobie odbijemy i pójdziemy na sanki, zwłaszcza, że M późno przyjdzie z pracy bo ostatnio są zawaleni robotą.
A wiesz że ten sklep w Sezamie już nie istnieje? Być może go przenieśli, bo w necie ciągle handlują.
A ten nowy sklep to Kolorino przy 1905-go roku.
magdusia_spróbuj poczytać nasz wątek, co jakiś czas pojawia się temat wyboru szpitala. Ja ze swej strony radzę Józefów, ja też tam miałam lekarza prowadzącego i na jego dyżurze rodziłam i jestem bardzo zadowolona ale ostatnio nie słyszałam, żeby ktoś narzekał ani na jeden a ni na drugi szpital. Ale tak naprawdę to jeszcze trzeba trafić na dyżur tego szpitala w którym chce się rodzić.
Ula21 ja też polecam Kimex przy Wojska Polskiego, a ja większość rzeczy kupowałam przez internet a jak czegoś nie byłam pewna to najpierw sobie obejrzałam w sklepie. Nie polecam za to sklepu Dziecko przy M1 bo tam mają ceny dużo wyższe niż gdzie indziej. Jeśli chodzi o wybór to ten sklep przy Toruńskiej się ostatnio rozbudował i sporo jest fajnych rzeczy, tylko mi rzeszkadza, że na ostatnie piętro nie da się wjechać wózkiem.
sewa jak zdrówko? Ucho już lepiej? Jędrek zadowolony z wyprawy na sanki?