reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

hej!!!

u nas nic ciekawego: rozklada nas choroba. t zn jak sie okazuje bardziej mnie niz niunke. Julitka miala wczoraj troche chrypke, ale zaaplikowalam co mialam i jest Ok, natomiast mnie boli gardlo, zaczyna sie katar i jakas nie-tego jestem:sorry2:

do tego dzis caly dzien w miescie na zalatwieniach minal. oczywiscie sie naklelam na pieknie odsniezone ulice:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. w niektoe miejsca to ani wjechac ani pozniej wyjechac. biblioteke sobie objechalam naokolo i spasowalam, bo nie bylo jak stanac-snieg po pas i do tego bloto:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
sewa ooo to Ty sie jeszcz elepiej doprawilas:szok: zdroweczka:tak::tak:

tylko czy we wrzesniu znajdziesz dla ans czas?:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
donkat a weź tu się wybierz z wózkiem na spacer :szok: w niektórych miejscach nie da się przejść bo śnieg nie jest wcale odgarnięty, a tylko rozdeptany. Szlag człowieka trafia, bo podatki płacimy, a tu do lekarza kolejki, na głowę może spaść jakiś sopel, a nawet jak nie spadnie to możesz nogi połamać na chodniku .A o parkowaniu nie wspomnę ( jak to jest że pod marketami dało się odśnieżyć a pod domami mieszkalnymi się nie da? kwestia kasy albo chęci)
Radom.........
Justa_82 oby do wiosny :-) zobaczysz więcej słońca będzie to i więcej chęci do życia. Przynajmniej mam taką cichą nadzieję.
sewa no to koniecznie zaplanuj sobie w grafiku kilka godzin z Jędrkiem na spotkanie z e-ciotkami i koleżeństwem :-)

U nas w sumie też bez nowości. Antek nadal ząbkuje (dziś rano miał 39,3) ja nadal marudzę, bo niby nie ma czasu żeby usiąść i nic nie robić, ale jednak już się chce do ludzi. W ostatnią sobotę stycznia idę popracować na weselu, to przynajmniej popatrzę jak ludzie się bawią ( a zwykle tak gdzieś po oczepinach i pani fotograf cieszy się powodzeniem wśród co bardziej zabawowych gośći :-D )

Chorowitki wracamy do zdrówka!!!

Powiem wam, że w stolicy wcale lepiej nie jest:dry:
Pełno śniegu, sopli i błota brrr:no:

Wybieram się w sobotę na otwarcie tego nowego sklepu dziecięcego w Radomiu, mają być fajne rabaty. W to mi graj, bo z wyprawką jestem do tyłu :-(
A może wy macie już jakieś sprawdzone adresy, gdzie warto zajrzeć robiąc zakupy dla dzidzi i mamusi? Podzielcie się, bo ja wypadłam z obiegu jeżeli chodzi o Radom :zawstydzona/y:

Pozdrawiam :blink:

witam!!!

u nas lepiej.
ja juz na 90% zdrowa, a Julitka w sumie tez, tylko cos jej siedzi jakby na krtani, bo czasem tak brzydko zakaszle. oprocz tego nic jej nie dolega. humor ma:tak::tak:

szlysmy do sklepu sankami i niunka zaliczyla ze 3, wywrotki:wściekła/y::wściekła/y: bo, do jasnej ciasnej, ludzie laske zrobia, ze chodnik odsnieza pod swoim domem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:leniuchom sie nie chce lopata machnac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wybieram się w sobotę na otwarcie tego nowego sklepu dziecięcego w Radomiu, mają być fajne rabaty. W to mi graj, bo z wyprawką jestem do tyłu :-(

a co to za sklep, gdzie? nic nie wiem:szok::no::no:
ja duzo rzeczy kupowlam na Wojska Polskiego w Kimexie. niby w Sezamie tez mozna, ale jest mniejszy wybor

reklama
Chorowitki wracamy do zdrówka!!!

Powiem wam, że w stolicy wcale lepiej nie jest:dry:
Pełno śniegu, sopli i błota brrr:no:

A może wy macie już jakieś sprawdzone adresy, gdzie warto zajrzeć robiąc zakupy dla dzidzi i mamusi? Podzielcie się, bo ja wypadłam z obiegu jeżeli chodzi o Radom :zawstydzona/y:

Pozdrawiam :blink:

ja też sporo kupowałm na Wojska Polskiego, a wózek łóżeczko, pościel, przewijak i takie tam kupowałam na Tartacznej tam przy tych hurtowniach powodzenia;-)

Do góry