reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej.
donkat podobno styczeń to najzimniejszy miesiąc, więc jest nadzieja że jeszcze trzy tygodnie i zrobi się cieplej ;-)
Prawde mówiąc ja też mam wrażenie że zapuszczam korzenie w domu, i nawet mi się nie chce włosów rano układać bo i tak wiem, że wyjdę najdalej do Biedronki i to w czapce, no bo jak tu się z Antkiem pchać na spacer w taki mróz? Przydałoby się pooddychać świeżym powietrzem a i trochę ruchu by nie zaszkodziło, bo w święta też sobie popuściłam hamulce ;-)
Jedynie coniedzielne obiadki u teściów są ciekawsze, bo ubieram Antka jak eskimoska i robimy sobie kulig.
niekat mam nadzieję że mama po zabiegu dobrze się czuje a badania nie wykazały nic niepokojącego!
Marcel pewnie ma wahania nastroju przez ten brak słońca, nie ma gdzie naładować akumulatorów po chorobie :-)
goniasobol witaj :-) To świetnie że Maja tak dobrze się chowa, i co najważniejsze, nie choruje. Oby tak dalej!
ula21 zobaczysz jak miesiąc szybko zleci, a zajęcia w szkole rodzenia może jakoś da się podgonić. Ja to bym się chyba wybrała tylko na zajęcia z oddychania i parcia :-)

reklama
Witam,

ciesze sie niekat, ze wam choroby minely:tak:

Justa, a Twoje zdrowko jak?

my juz wyswiecone przez ksiedza;-). Julitka sie pochwalila, jak potrafi sama sie przezegnac:-)

dzis jakas "nie tego" jestem i nie przemeczalm sie z abardzo:-D

troszke znow posypalo sniegiem i musze skoczyc odsniezyc chodnik:baffled:

zapomnialam: Niekat, mialas nam cos skrobnac o zlym humorze:sorry2:

wiecie co, mam problem i to powazny jak sie okazalo. P powinien teraz brac druga serie odczulania, ale wiadomo ze na tyg. go nie ma w domu, wiec zostaja tylko weekendy. obdzwonilam kilku alergologow i nikt nie ma checi go przyjac w sobote prywatnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda nam bardzo, bo an amrne pojdzie pierwsza seria odczulania, wiec i kasa i czas poszly sie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moze macie jakich znajomych alergologow?

Sama? :shocked2: Radomianki , kiedy spotkanko?:sorry2:;-):-D

Byłam dziś w ccc, bo okazało sie , że przez miesiąc Julce noga urosła i butki zrobiły się za małe.;-):baffled:
Wszem ogłaszam iż , mega obniżki są .:tak: Zwłaszcza na butki dziecięce:tak:. Nawet Amelia się załapała na promocję.:tak: Ceny po 19 zl.:tak:, 29 zł ...

oooo, moze cos upoluje dla Julitki.;-)

jesli chodzi o spotkanie, to mialam proponowac z dziecmi w Balbince. Jultika mnie ciagnie do basenu z kulkami i w przyszlym tyg. planuje sie wybrac.
Kto dolaczy?

z wyjsciem z dziecmi to ja jednak poczekam bo nie chcę Marcela narażać - jeszcze nie jest do konca zdrowy choc sądząc po tym jak mi wczoraj miske zupy wciągnął pozbawiając mnie tym samym obiadu to chyba jest już dobrze:tak:mąz twierdzi ze go tuje pyszne zupki:sorry2:a że zupki dobre na odchudzanie to ja teraz będę je częsciej gotować:-D
co do alergologów to niestety nie znam nikogo prócz Pawlikowej:-(ale ja pewnie juz pytałaś...
my tez juz po koledzie.Obudził nas niemalże ksiądz o 9.00 w poniedziałek tuz po swietach - od nas zaczał okrążenie;-)i ammy juz z glowy a łukasz adowolony bo był wtedy w pracy i go znów omineło:-p
o sprawie napisze na pewno dziś....

a jeszcze w kwestii centrum zabaw dla dzieci to nie wiem czy wiecie ale na Skłodowskiej jest STONOGA (www.stonoga.radom.pl). Sądząc po zdjęciach nie tak aktrakcyjna jak chocby Balbinka ale basen z kulkami jest ;-) no i jest taniej;-):-p

z tego co widze, to w tej Stonodze nie ma zjezdzalni i tegi wielkiego toru przeszkod. jednak jest wiecej zabawek, a w Balbince tego brakowalo.

to pewnie pojdziemy z niunka na rekonesans w poniedzialek:tak:

reklama
Do góry