reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej.
donkat podobno styczeń to najzimniejszy miesiąc, więc jest nadzieja że jeszcze trzy tygodnie i zrobi się cieplej ;-)
Prawde mówiąc ja też mam wrażenie że zapuszczam korzenie w domu, i nawet mi się nie chce włosów rano układać bo i tak wiem, że wyjdę najdalej do Biedronki i to w czapce, no bo jak tu się z Antkiem pchać na spacer w taki mróz? Przydałoby się pooddychać świeżym powietrzem a i trochę ruchu by nie zaszkodziło, bo w święta też sobie popuściłam hamulce ;-)
Jedynie coniedzielne obiadki u teściów są ciekawsze, bo ubieram Antka jak eskimoska i robimy sobie kulig.
niekat mam nadzieję że mama po zabiegu dobrze się czuje a badania nie wykazały nic niepokojącego!
Marcel pewnie ma wahania nastroju przez ten brak słońca, nie ma gdzie naładować akumulatorów po chorobie :-)
goniasobol witaj :-) To świetnie że Maja tak dobrze się chowa, i co najważniejsze, nie choruje. Oby tak dalej!
ula21 zobaczysz jak miesiąc szybko zleci, a zajęcia w szkole rodzenia może jakoś da się podgonić. Ja to bym się chyba wybrała tylko na zajęcia z oddychania i parcia :-)

reklama
Witam,

ciesze sie niekat, ze wam choroby minely:tak:

Justa, a Twoje zdrowko jak?

my juz wyswiecone przez ksiedza;-). Julitka sie pochwalila, jak potrafi sama sie przezegnac:-)

dzis jakas "nie tego" jestem i nie przemeczalm sie z abardzo:-D

troszke znow posypalo sniegiem i musze skoczyc odsniezyc chodnik:baffled:

zapomnialam: Niekat, mialas nam cos skrobnac o zlym humorze:sorry2:

wiecie co, mam problem i to powazny jak sie okazalo. P powinien teraz brac druga serie odczulania, ale wiadomo ze na tyg. go nie ma w domu, wiec zostaja tylko weekendy. obdzwonilam kilku alergologow i nikt nie ma checi go przyjac w sobote prywatnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda nam bardzo, bo an amrne pojdzie pierwsza seria odczulania, wiec i kasa i czas poszly sie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moze macie jakich znajomych alergologow?

Sama? :shocked2: Radomianki , kiedy spotkanko?:sorry2:;-):-D

Byłam dziś w ccc, bo okazało sie , że przez miesiąc Julce noga urosła i butki zrobiły się za małe.;-):baffled:
Wszem ogłaszam iż , mega obniżki są .:tak: Zwłaszcza na butki dziecięce:tak:. Nawet Amelia się załapała na promocję.:tak: Ceny po 19 zl.:tak:, 29 zł ...

oooo, moze cos upoluje dla Julitki.;-)

jesli chodzi o spotkanie, to mialam proponowac z dziecmi w Balbince. Jultika mnie ciagnie do basenu z kulkami i w przyszlym tyg. planuje sie wybrac.
Kto dolaczy?

z wyjsciem z dziecmi to ja jednak poczekam bo nie chcę Marcela narażać - jeszcze nie jest do konca zdrowy choc sądząc po tym jak mi wczoraj miske zupy wciągnął pozbawiając mnie tym samym obiadu to chyba jest już dobrze:tak:mąz twierdzi ze go tuje pyszne zupki:sorry2:a że zupki dobre na odchudzanie to ja teraz będę je częsciej gotować:-D
co do alergologów to niestety nie znam nikogo prócz Pawlikowej:-(ale ja pewnie juz pytałaś...
my tez juz po koledzie.Obudził nas niemalże ksiądz o 9.00 w poniedziałek tuz po swietach - od nas zaczał okrążenie;-)i ammy juz z glowy a łukasz adowolony bo był wtedy w pracy i go znów omineło:-p
o sprawie napisze na pewno dziś....

a jeszcze w kwestii centrum zabaw dla dzieci to nie wiem czy wiecie ale na Skłodowskiej jest STONOGA (www.stonoga.radom.pl). Sądząc po zdjęciach nie tak aktrakcyjna jak chocby Balbinka ale basen z kulkami jest ;-) no i jest taniej;-):-p

z tego co widze, to w tej Stonodze nie ma zjezdzalni i tegi wielkiego toru przeszkod. jednak jest wiecej zabawek, a w Balbince tego brakowalo.

to pewnie pojdziemy z niunka na rekonesans w poniedzialek:tak:

reklama
Do góry