reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Już za kilka dni – 16. stycznia – w Radomiu zostanie otwarty nowy sklep Kolorino ze wszystkimi niezbędnymi produktami dla małych dzieci, czwarty już salon cenionej przez rodziców marki Kolorino.

Nowy salon Kolorino będzie znajdował się przy ul. 1905 roku 1/9, zajmie powierzchnię blisko 1500 m2. Godziny otwarcia: poniedziałek – piątek: 10-20, sobota: 10-18, niedziela: 10-15. Telefon: 48-383-63-38.

Kolorino to jedyny taki sklep w Radomiu, gdzie rodzice będą mogli w pełni wyposażyć dziecięcy pokoik, zakupić pierwszą wyprawkę, a także (dosłownie!) wszystkie artykuły, które potrzebne są małemu dziecku od narodzin aż do ukończenia 3 roku życia. Również, jako jedyny w mieście, salon Kolorino będzie miał specjalną ekspozycję: kilkanaście w pełni urządzonych pokoików dla dzieci.
Oprócz produktów marki Kolorino, w salonie sklepie Kolorino będzie można znaleźć także inne znane i bezpieczne marki, które zdobyły już zaufanie rodziców: Drewex (laureat Złotego Lauru Konsumenta 2009 w kategorii mebli dla dzieci!), Concord, Jane, Nuk, Avent, MaxiCosi, Lego, FisherPrice i wiele, wiele innych.

witam!!!

wiecie co, znudzila mi sie juz ta zima:baffled:
czy nie moze byc ok. +2-5st i bez sniegu?:sorry2:;-)

dzis bylysmy z niunka zobaczyc zywa szopke u tesciow przy kosciele. niunka byla zachwycona zwierzatkami:-):tak:

wciagnela mnie znow ksiazka i zarwalam dwie nocki pod rzad, do 01.30:szok::szok::baffled:

Marcel złapał wirusa i wysoka goraczka trzymała go z przerwami 3 dni (trzydniówke już rpzechodził wiec wysypki nie ma;-))

wnoiskuje, z ejuz mu lepiej?

Oli stala w oknie 40 minut i patrzyła na fajerwerki co chwila rzucając okrzyki podziwu i na koniec oczywiscie stwierdziła że jak dorosnie bedzie je produkowac i strzelac co noc:surprised:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

O boszsz laski zdycham. :-:)dry::baffled:

donkat tak się w święta obżarłam , że od wczoraj na kopenhadzkiej siedzę.:tak::-D

kuruj sie, kuruj:tak::tak:

ja diety nie mam, ale postanowilam umiar;-):-D

WITAM Czy mogę do was dołączyć?jestem mamą Mai - ur.15.06.2009r .

mozesz, mozesz:tak:
troche wiecej szczegolow tez by sie przydalo;-)

witam!!!

wiecie co, znudzila mi sie juz ta zima:baffled:
czy nie moze byc ok. +2-5st i bez sniegu?:sorry2:;-)

dzis bylysmy z niunka zobaczyc zywa szopke u tesciow przy kosciele. niunka byla zachwycona zwierzatkami:-):tak:

wciagnela mnie znow ksiazka i zarwalam dwie nocki pod rzad, do 01.30:szok::szok::baffled:

kuruj sie, kuruj:tak::tak:

ja diety nie mam, ale postanowilam umiar;-):-D

mozesz, mozesz:tak:
troche wiecej szczegolow tez by sie przydalo;-)
więcej szczegółów,tak?:-) mam 24 lata ,kończe w tym roku studia- język polski, jestem bardzo szczęśliwą mężatką- od ponad 3lat:-D, Maja to nasza pierworodna córa- bardzo wyczekana:happy2::happy2::happy2:

o i juz więcej wiemy;-)a jak sie Szczęscie chowa?zdrowa ?? dokładnie z tego dnia ale 15 lat starszą mam siostrenice i jest z niej super babka wiec wnosze że Twoja Maja tez bedzie świetną dziewuczką a na razie pewnie cieszy oko usmiechami w strone rodziców,co?

jesli chodzi o nas to tak:
ja juz zrowa (znów uleczył mnie magicznie Sudafed), Marcel tez lepiej choc marudnośc mu jak zwykle została - jak po każdej chorobie;-)no i ma wahania nastroju jakby miał @ hehehe:-)
Oli jest kochana jak zwykle ale zaczyna chyba jej znów doskwierac niedostatek uwagi i wymusza na nas ja róznymi sposobami:sorry2:bywa lekko roztrzepana przez co musze kilka razy powtórzyc polecenie a wręcz podneiśc głos żeby dotarło ale generalnie miewa takie okresy co ajkiś czas i wiem juz jak je znosnie rpzejśc bez uszczerbku na zdrowiu ogółu rodziny;-):tak::-)
Moja mamcia ma dzis zabieg w spzitalu.Wczoraj pojechała tam już na badania i z miejsca wstrzasnał ja widok zapłakanej rodziny ... wiadomo jakie mysli jej chodziły po głowie mimo ze kolonoskopia rzadko wiąże sie z powikłaniami i nei wymaga narkozy.... na razie nie dzwoni więc i ja teraz czekam z niecierpliwoscią na znak że wszytsko jest ok:tak:

z mniej przyjemnych rzeczy....
e nie ... napisalam, ale skasowałam bo jednak nei chce Was zamulac aż tak:sorry2:
no i chyba tyle co u mnie.Mam nerwowo wpracy rpzez jednego typka i trace tu chwilami nerwy ale moze lepiej napisze o tym gdzie indziej jak już sie na to zbiorę:dry:

o i juz więcej wiemy;-)a jak sie Szczęscie chowa?zdrowa ?? dokładnie z tego dnia ale 15 lat starszą mam siostrenice i jest z niej super babka wiec wnosze że Twoja Maja tez bedzie świetną dziewuczką a na razie pewnie cieszy oko usmiechami w strone rodziców,co?
Do tej pory nie miałam z nią żadnych kłopotów, nie chorowała mi wcale (odpukać w niemalowane:happy2:) ominęła nas kolka- na szczęście:tak: , roześmiane z niej dziecko, z każdym dniem jest fajniejsza:tak:. A cieszymy się z mężem (dziadkami,ciociami itd.) jak wariaci:-):-):-) , ale jak tu się nie cieszyć jak to takie cudowne SŁONECZKO:happy2::-D - córónia tatunia:tak: i mamuni też:-)

reklama
Święta, święta i po świętach:-) Trochę pod jadłam i brzucho mi się duuuży zrobił:sorry2: Którejś nocy zdawało mi się, że łapią mnie skurcze - powtarzające się silne bole w dole podbrzusza. Sama nie wiem czy to to...
Mały jest strasznie ruchliwy, a ja dodatkowo funduje mu "trzesienie ziemi" mam straszny kaszel i jak się wykrztuszam to czuję jak mi cały brzuszek się trzesie, aż mnie od tego bola pachwiny :-(
Troche sie nam wszystko poplatało i jeszcze przez styczen musimy zostać w wawie :baffled:
I jak ja teraz mam chodzić do szkoly rodzenia na jozefow jak mnie nie ma w miescie- lipa :no:
Mam bardzo mało czasu zeby pisac, bo zwaliło mi sie teraz mnostwo zaliczeń no i pisanie pracy na uczelni. Do tego jeszcze praktyki.Brrrr.....:wściekła/y:

Powiedzcie mi jeszcze czy macie jakieś opinie na temat dr. Ananicza?

Pozdrawiam gorącą:happy2:

Do góry