reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

witam!!!

u nas choineczka juz ubrana:-)domek tez przystrojony:-)
na dworze jedno drzewko w swiatelkach, tylko jeszcze nie podloaczone:-)

Lobuzy sie wlansie wybieraja na dwor dokonczyc dzielo;-)

Dziewczynki przepraszam że tak rzadko tu zaglądam,a jak już zajrzę to piszę tylko o sobie ale naprawdę brakuje mi czasu.Staram się was poczytywać ale niw wyrabiam a pózniej się gubię kto,co i dlaczego.

netka, my Cie doskonale rozumiemy i czkemay, az zdobedziesz weicej czasu:-)

Julitka dlugo byla karmiona Bebilonem Pepti i je smak nie przeszkadzal:no:. kurcze, szkoda, ze Krzys jest taki wybredny, a Ty nie masz pokarmu

Zdrowka dla chorowitkow:-)

A wyjeżdżamy we wtorek nad ranem, myślę że tak ok 4 żeby przed zmierzchem dojechać.
Widzisz jak to miło być dla kogoś autorytetem :-) a młodzież ze sprawami damsko-męskimi radzi sobie tak, że może lepiej żebyśmy nie były na czasie :-D

szerokiej drogi:-)

A Kamilek(15lat) zawsze ebdzie moim malym pupilkiem a ja jego ukochana cioca(mam nadzieje:-D), mimo ze facet z niego juz wyrosl i wyglada bardzo dorosle i mesko;-). Oczywscie w miejscach publicznych musze mowic na niego Kamil a nie Kamilek:rofl2:bo to obciach:rofl2:. a mnie sie wydaje, ze to tak bez milosci:zawstydzona/y::-p

reklama
Witajcie.
Cały dzień się dziś pakowałam a w międzyczasie piekłam ciasteczka na choinkę i jestem padnięta, tak więc złożę tylko życzenia i uciekam spać, bo wstajemy ok 4 żeby o 5 wyruszyć.
Dziewczyny niech te święta będą dla Was wielką radością, niech będą zdrowe i nastrojowe a zbliżający się nowy rok niech będzie dla Was i Waszych rodzin, jeszcze lepszy od tego który właśnie się kończy

Załączniki

• winnie20l20ourson10.gif
    winnie20l20ourson10.gif
    12,2 KB · Wyświetleń: 51
  • x14.gif
    x14.gif
    54,5 KB · Wyświetleń: 75
  • babypooh7.gif
    babypooh7.gif
    46 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

filwinko dziękuję za życzenia :tak: i życzę szerokiej drogi :tak:

Ja też już dziś złoże Wam życzenia, bo nie wiem jak to potem będzie z czasem :sorry:

Niech magiczna noc Wigilijnego wieczoru, przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.
Wesołych Świąt!!!!

016.jpg

1503.jpg

Kochane z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę wam dużo zdrówka, szczęścia i miłości. By rok 2010 był rokiem spełnienia marzeń i pełen uskrzydlającej nadzieji!!!

Kobietki,

Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!

Aldona, Julitka i Pawel:-):tak:

Wesołych Świąt Speaking Santa życzy Justyna z rodzinką.

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany - życzę Wam zdrowia, życzę miłości. Niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi... WESOŁYCH ŚWIĄT !
001.gif

Ostatnia edycja:
hejka
przepraszam ze jak zwykle na szarym koncu
bozonarodzeniowe juz niestety nie ale przyjmijcie ode mnie dla Was NAJLEPSZE ZYCZENIA NOWOROCZNE,niech bedzie lepszy od minionego
samych sukcesow i wszelkiej pomyslnosci zycze:-):-):-)

Ewciu wstyd
1858.gif
, że zapomniało mi się...:zawstydzona/y:Moja mamuś też Ewcia.:tak:A tak w tym rozgardiaszu świątecznym nawet czasu nie było wejśc i uściski zostawić.:zawstydzona/y:

2000.gif

Przyjmij spóźnione , ale najszczersze życzonka: zdrowia, szczęścia , pomyślności , spełnienia marzeń, to o czym marzysz by się spełniło a o czym śnisz by Twoim było.:-) I duzo , duzo miłości kochana...

1694.gif
1593.gif

Ewciu wstyd
1858.gif
, że zapomniało mi się...:zawstydzona/y:Moja mamuś też Ewcia.:tak:A tak w tym rozgardiaszu świątecznym nawet czasu nie było wejśc i uściski zostawić.:zawstydzona/y:

2000.gif

Przyjmij spóźnione , ale najszczersze życzonka: zdrowia, szczęścia , pomyślności , spełnienia marzeń, to o czym marzysz by się spełniło a o czym śnisz by Twoim było.:-) I duzo , duzo miłości kochana...

1694.gif
1593.gif

podlaczam sie do zyczen--wszystkiego co najlepsze:-):-)

A TAK wogole to dzien dobry:tak:

reklama
Do góry