donkat
Fanka BB :)
witam!!!
u nas choineczka juz ubrana:-)domek tez przystrojony:-)
na dworze jedno drzewko w swiatelkach, tylko jeszcze nie podloaczone:-)
Lobuzy sie wlansie wybieraja na dwor dokonczyc dzielo;-)
netka, my Cie doskonale rozumiemy i czkemay, az zdobedziesz weicej czasu:-)
Julitka dlugo byla karmiona Bebilonem Pepti i je smak nie przeszkadzal. kurcze, szkoda, ze Krzys jest taki wybredny, a Ty nie masz pokarmu
Zdrowka dla chorowitkow:-)
szerokiej drogi:-)
A Kamilek(15lat) zawsze ebdzie moim malym pupilkiem a ja jego ukochana cioca(mam nadzieje), mimo ze facet z niego juz wyrosl i wyglada bardzo dorosle i mesko;-). Oczywscie w miejscach publicznych musze mowic na niego Kamil a nie Kamilekbo to obciach. a mnie sie wydaje, ze to tak bez milosci
u nas choineczka juz ubrana:-)domek tez przystrojony:-)
na dworze jedno drzewko w swiatelkach, tylko jeszcze nie podloaczone:-)
Lobuzy sie wlansie wybieraja na dwor dokonczyc dzielo;-)
Dziewczynki przepraszam że tak rzadko tu zaglądam,a jak już zajrzę to piszę tylko o sobie ale naprawdę brakuje mi czasu.Staram się was poczytywać ale niw wyrabiam a pózniej się gubię kto,co i dlaczego.
netka, my Cie doskonale rozumiemy i czkemay, az zdobedziesz weicej czasu:-)
Julitka dlugo byla karmiona Bebilonem Pepti i je smak nie przeszkadzal. kurcze, szkoda, ze Krzys jest taki wybredny, a Ty nie masz pokarmu
Zdrowka dla chorowitkow:-)
A wyjeżdżamy we wtorek nad ranem, myślę że tak ok 4 żeby przed zmierzchem dojechać.
Widzisz jak to miło być dla kogoś autorytetem :-) a młodzież ze sprawami damsko-męskimi radzi sobie tak, że może lepiej żebyśmy nie były na czasie
szerokiej drogi:-)
A Kamilek(15lat) zawsze ebdzie moim malym pupilkiem a ja jego ukochana cioca(mam nadzieje), mimo ze facet z niego juz wyrosl i wyglada bardzo dorosle i mesko;-). Oczywscie w miejscach publicznych musze mowic na niego Kamil a nie Kamilekbo to obciach. a mnie sie wydaje, ze to tak bez milosci