reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

witam!!!

u nas choineczka juz ubrana:-)domek tez przystrojony:-)
na dworze jedno drzewko w swiatelkach, tylko jeszcze nie podloaczone:-)

Lobuzy sie wlansie wybieraja na dwor dokonczyc dzielo;-)

Dziewczynki przepraszam że tak rzadko tu zaglądam,a jak już zajrzę to piszę tylko o sobie ale naprawdę brakuje mi czasu.Staram się was poczytywać ale niw wyrabiam a pózniej się gubię kto,co i dlaczego.

netka, my Cie doskonale rozumiemy i czkemay, az zdobedziesz weicej czasu:-)

Julitka dlugo byla karmiona Bebilonem Pepti i je smak nie przeszkadzal:no:. kurcze, szkoda, ze Krzys jest taki wybredny, a Ty nie masz pokarmu

Zdrowka dla chorowitkow:-)

A wyjeżdżamy we wtorek nad ranem, myślę że tak ok 4 żeby przed zmierzchem dojechać.
Widzisz jak to miło być dla kogoś autorytetem :-) a młodzież ze sprawami damsko-męskimi radzi sobie tak, że może lepiej żebyśmy nie były na czasie :-D

szerokiej drogi:-)

A Kamilek(15lat) zawsze ebdzie moim malym pupilkiem a ja jego ukochana cioca(mam nadzieje:-D), mimo ze facet z niego juz wyrosl i wyglada bardzo dorosle i mesko;-). Oczywscie w miejscach publicznych musze mowic na niego Kamil a nie Kamilek:rofl2:bo to obciach:rofl2:. a mnie sie wydaje, ze to tak bez milosci:zawstydzona/y::-p

reklama
Witajcie.
Cały dzień się dziś pakowałam a w międzyczasie piekłam ciasteczka na choinkę i jestem padnięta, tak więc złożę tylko życzenia i uciekam spać, bo wstajemy ok 4 żeby o 5 wyruszyć.
Dziewczyny niech te święta będą dla Was wielką radością, niech będą zdrowe i nastrojowe a zbliżający się nowy rok niech będzie dla Was i Waszych rodzin, jeszcze lepszy od tego który właśnie się kończy

Załączniki

• winnie20l20ourson10.gif
    winnie20l20ourson10.gif
    12,2 KB · Wyświetleń: 53
  • x14.gif
    x14.gif
    54,5 KB · Wyświetleń: 78
  • babypooh7.gif
    babypooh7.gif
    46 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

filwinko dziękuję za życzenia :tak: i życzę szerokiej drogi :tak:

Ja też już dziś złoże Wam życzenia, bo nie wiem jak to potem będzie z czasem :sorry:

Niech magiczna noc Wigilijnego wieczoru, przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.
Wesołych Świąt!!!!

016.jpg

1503.jpg

Kochane z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę wam dużo zdrówka, szczęścia i miłości. By rok 2010 był rokiem spełnienia marzeń i pełen uskrzydlającej nadzieji!!!

Kobietki,

Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!

Aldona, Julitka i Pawel:-):tak:

Wesołych Świąt Speaking Santa życzy Justyna z rodzinką.

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany - życzę Wam zdrowia, życzę miłości. Niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi... WESOŁYCH ŚWIĄT !
001.gif

Ostatnia edycja:
hejka
przepraszam ze jak zwykle na szarym koncu
bozonarodzeniowe juz niestety nie ale przyjmijcie ode mnie dla Was NAJLEPSZE ZYCZENIA NOWOROCZNE,niech bedzie lepszy od minionego
samych sukcesow i wszelkiej pomyslnosci zycze:-):-):-)

Ewciu wstyd
1858.gif
, że zapomniało mi się...:zawstydzona/y:Moja mamuś też Ewcia.:tak:A tak w tym rozgardiaszu świątecznym nawet czasu nie było wejśc i uściski zostawić.:zawstydzona/y:

2000.gif

Przyjmij spóźnione , ale najszczersze życzonka: zdrowia, szczęścia , pomyślności , spełnienia marzeń, to o czym marzysz by się spełniło a o czym śnisz by Twoim było.:-) I duzo , duzo miłości kochana...

1694.gif
1593.gif

Ewciu wstyd
1858.gif
, że zapomniało mi się...:zawstydzona/y:Moja mamuś też Ewcia.:tak:A tak w tym rozgardiaszu świątecznym nawet czasu nie było wejśc i uściski zostawić.:zawstydzona/y:

2000.gif

Przyjmij spóźnione , ale najszczersze życzonka: zdrowia, szczęścia , pomyślności , spełnienia marzeń, to o czym marzysz by się spełniło a o czym śnisz by Twoim było.:-) I duzo , duzo miłości kochana...

1694.gif
1593.gif

podlaczam sie do zyczen--wszystkiego co najlepsze:-):-)

A TAK wogole to dzien dobry:tak:

reklama
Do góry