reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Cześć Kobietki :-)
Ja z taką nietypową sprawą w przerwie świąteczno-noworocznej:sorry2: Pisała któraś z was pracę licencjacką bądź magisterską, która była monagrafią?
Jak coś to dajcie mi znać na priv.

Pozdrawiam serdecznie i życzę szampańskiej zabawy sylwestrowej oraz Szczęśliwego Nowego Roku!!! :-)

reklama
witam!!!

Ula, ja w spraiwe takiej pracy nie pomoge

Filwinko, od nas rowniez przyjmij serdeczne zyczenia z okazji Twojego swieta:-):-)

Witajcie.
Dziękuję serdecznie za życzenia :-)
Wrócilismy już z wojaży, i nawet nieźle nam poszło, bo po drodze były i zawieje i zamiecie a udało nam się dojechać w niecałe 9 godzin. Z jedną dłuższą przerwą.
Najbardziej bałam się jak Antośko zniesie tyle godzin w aucie ale był bardzo dzielny, i jak tylko zaczynał się nudzić to śpiewaliśmy kolędy i humorek wracał.
Dziś ostatni dzień roku. Jakie macie plany na wieczór i noc? My się wybierzemy na kilka godzin do znajomych, ale tak prawdę mówiąc to wcale nam się nie chce i chętnie byśmy posiedzieli w domu i odpoczęli po podróży.

Dziewczyny życzymy Wam doskonałej zabawy i Wspaniałego 2010 roku!

witajcie ostatni raz w starym roku:-)

my sie wybieramy dzis do mamy i bedzie rodzinna powtorka ze swiat:tak::-)

Kobietki, zycze Wam szczesliwego Nowego Roku!!

my konczymy stary rok gorączką i wymiotami najmłodszego w rodzinie(Marcel juz z rana zaliczył lekarza) ale Wam wszytskim kochane kobietki życzę szampanskiej zabawy dziś wieczorem i samych pozytywów na Nowy Rok!

witajcie kobietki!!!

jak zyjecie w Nowym Roku?

przejedzone?

niekat, jak Marcelek?

u nas we czwartek chodzi ksiadz:blink:

dzis leniu****emy w koncu an spokojnie w domku. juz mamy dosc tego swiatecznego wojazowania:sorry2:

Witajcie kobietki!!!
Trochę mnie nie było, ale wiecie jak to jest zawsze brak czasu, a tym bardziej w takim okresie jak święta i sylwester. My byliśmy z mężem u znajomych, nie wiem jakim cudem dotrwałam do 12stej. Ale już później to byłam nie do życia i szybko się zmyliśmy. A jak u Was po świętach i w nowym roku?

hejo!
Marcel złapał wirusa i wysoka goraczka trzymała go z przerwami 3 dni (trzydniówke już rpzechodził wiec wysypki nie ma;-)) do tego kilka razy zwymiotował no i rzecz jasna chodził a raczej siedział lub wisiał na mnie markotny i słabiutki.Oczka mu sie wielkie zrobiły znów i od razu widac że stracił na wadze:-( dopiero wczoraj tak na prawdę zjadł porzadnie obiadek a i tak bez śniadania bo po nocy znów był nieswój:dry:w Sylwestra Oli siedziała z nami do 1.00 a małego połozylismy ostatecznie o 22.00 i co chwila zaglądalismy, a sami zeszliśmy do rodziców na pycha jedzonko i płyny;-):biggrin2:mało i symbolicznie wręcz bo wiadomo, ale w sumie nie było źle i doszliśmy do wniosku że nawet ze starszymi można się pośmiać i miło spedzić Sylwka:cool2:
Oli stala w oknie 40 minut i patrzyła na fajerwerki co chwila rzucając okrzyki podziwu i na koniec oczywiscie stwierdziła że jak dorosnie bedzie je produkowac i strzelac co noc:surprised:
ja się chyba lekko podzaraziłam od syncia i wyeliminowawszy ból gardła nie zdołałam pozbyć sie kataru:dry:
a święta... to było tak dawno ze już nie pamiętam;-)
no to się napisałam...
buźka na cały tydzień dziewczyny!:cool2:

reklama
Do góry