Antoś już umie chodzić w bucikach, a obawiałam się że jak mu je założę to nie będzie chciał chodzić. Sęk w tym , że odkąd jest bardziej mobilny, nie mogę za nim nadążyć, i jak tylko posprzątam w jednym miejscu, to natychmiast broi w innym. Dziś zostawiłam na chwilę otwartą łazienkę, przychodzę a tu szuflada z golarką i depilatorem opróżniona. Przy okazji znalazł się czepek do farbowania włosów ;-)
takie uroki chodzacego szkraba![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
donkat a co to za okazja, że spotykacie się wszyscy? a Julitka słodziutka, i jak tu nie przytulić takiej "przylepki" :-)
zadna okazja, tylko zazwyczaj spotykamy sie co 2tyg. teraz byla dluzsza przerwa ze wzgledu an moje studia i potem tez nie ebdzie okazji, tym bardziej, z emoja siostra tez sie dokszkala. dlatego tak wazne jest,zebysmy sie teraz zobaczyli.
w koncu przyjezdzaja do nas, a mama zostanie kilka dni:-)
A ja jutro znów idę na nockę i pewnie pół niedzieli będę spała. Zaczynam się coraz bardziej zastanawiać czy nie spróbować podać Antkowi mleka modyfikowanego. Dziś pierwszy raz sama piłam mleko, a od dwóch tygodni jem jogurt i serek wiejski i nic się nie dzieje. A jak tak go zostawiam z M to może byłby mniejszy kłopot gdyby mógł i polubił butlę kiedy mnie nie ma
jesli juz, to zacznij od HA-antyalergicznego, powino byc lagodnijesze