reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
4-pak zaa 34 zeta w sumie drogo....za ta cene mam Georga 7 pak ...gatunkowo super.... powiem Wam ze Tex ma super zreczy czasem , ale z cenami przeginaja...jak na hipermarket....
ostatnio plaszcz za 450 zeta byl, cenowo przewyzszal plaaszcze z sieciowek H&M , nawet Vero Mode ..... dobra nie narzekam bo wyjde na skapa ;-)

a gdzie ta promcja na bodfziaki za 1,9?
drogo?? przeciez to 8,50 za boda i to z długim rekawkiem, lamówkami itp.! a jakościowo to ja jestem bardzo zadowolona z tych ciuszków:tak:.wiadomo ze to nie to samo co zapłacic 1,9 ale dla mnie akurat jakoś jest ważniejsza i najpierw na nia patrzę a potem czy mnie na nia stać;-)
a moje dzieci chore oboje... Oliwia od poniedziałku siedzi w domu bo ma czerwone gardło i chrypi a Marcel katarzy okrutnie i pierwszego dnia miałm nawet gorączkę...ja tez chora ale przecież do pracy trza iść @#$%^&*(

Ostatnia edycja:
a moje dzieci chore oboje... Oliwia od poniedziałku siedzi w domu bo ma czerwone gardło i chrypi a Marcel katarzy okrutnie i pierwszego dnia miałm nawet gorączkę...ja tez chora ale przecież do pracy trza iść @#$%^&*(

:-:)-:)-:)-( niekat, a uodparniasz dzieic jakos? ja juz od jakiegos czasu daje malej tran

justa ja sobie nawet przypomnienie w telefonie nastawiłam kilka dni temu żeby pamiętać że Julka ma urodziny :-) żeby znów się nie zgapić
Julcia żyj szczęśliwie beztrosko jak długo się da :-) Razem z rodzicami, siostrzyczką i bratem cieszcie się szczęściem rodzinnym. I bądź zawsze uśmiechnięta :-)
Justa a Wam jeszcze wielokrotności tych 9 latek w szczęściu i zdrowiu :-)

donkat zraziłaś mnie słodkim obżarstwem i zjadłam dziś danonka, 3 kulki lodów, paczkę herbatników i naleśnika z serem. Ale to chyba na tyle słodkiego nabiału, bo Antośkowi coś pupkę wysypało. Po jogurcie tego nie miał a na mleko chyba jednak za wcześnie. Tego HA mu nie dałam, bo jakoś się nie mogę przemóc żeby nie dać mu na noc piersi :zawstydzona/y:
Myfa80 dzięki za link. Utknęłam przez niego na Allegro :-)

Dziewczyny jutro ma być słonecznie i ciepło, może damy radę się spotkać?

:-:)-:)-:)-( niekat, a uodparniasz dzieic jakos? ja juz od jakiegos czasu daje malej tran
od początku wrzesnia daę obojgu Sanostol. Ale widze ze jednak działa bo Oliwia już dziś poszła do przedszkola bez chrypki a Marcelkowi leci z noska tylko odrobinke.Poza tym oboje są ruchliwi jakby byli całkowicie zdrowi:tak:
ze mna gorzej ale co poradzić.Dzieci wazniejsze:sorry:

witam:-)

wczoraj bylismy wieczorem u znajomych. wypilam almpke winka i mnie zakrecilo-wychodzi brak treningu:-D:-D

A my dzisiaj świętujemy...:sorry: Mamy 9 :szok: rocznicę ślubu i Julii 7 urodzinki .:-)

Ale podwojne swieto!!!
Wszystkiego naj, naj, nja dla calej rodzinki!!!!

j

Dziewczyny jutro ma być słonecznie i ciepło, może damy radę się spotkać?

kurcze, dzis mamy kopac warzywa:sorry::-(
ale jak nic z tego nie wyjdzie, to dam znac;-)

Dziewczyny żyjecie?
niekat jak dzieci? A Ty już jesteś zdrowsza?
donkat jak po zjeździe? Julitka już przywykła, że czasami znikasz na kilka godzin dziennie?
justa a Wasze sprawy mieszkaniowe idą w dobrym kierunku? Jesień się zrobiła i chyba teraz tym bardziej grzyb może Wam dokuczać.
kathrinka88 witaj, to jesteśmy sąsiadkami, ja na Michałów robię spacery po chleb :-)
A u nas wszystko powoli. Antoś ma coraz więcej guzów na głowie. W sobotę sobie nabił guza na policzku i wyglądał tak że jak na niego patrzyłam to samej mi się płakać chciało. Uparciuch z niego jest i nawet jak się już słania ze zmęczenia, to i tak uparcie wstaje i wędruje po domu.
W niedzielę zauważyłam że zrobił mu się fioletowy języczek i nie wiem czy to może być od żelaza czy może jakieś zmutowane pleśniawki? Zastanawiam się czy nie wybrać się do lekarza.
Poza tym chyba zdecydowałam, że nie wracam do pracy i zostaję z Antosiem co najmniej do czerwca. Ale o tym może coś skrobnę na zamkniętym.
Dziś urodziny teściowej i nie mam pomysłu co jej kupić, zwłaszcza że za kilka dni ma też imieniny.

reklama
Do góry