reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

Netka przeogromne gratulacje:-):-):-)

Kubusiu witaj po drugiej stronie brzuszka:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

napisz jak porod,atmosfera i porodowka:-D

reklama
Witajcie dziewczynki!
Dorotko dzięki za miłe słowa.
Tak więc jeszcze raz:27.11 o godz 12:45 na świat przyszła cudowna istotka,ktrej na imię Kubuś.Ważył(teraz pewnie już nabrał troszkę ciałka)2900g,a mierzył 52cm.
Kubuś jest najcudowniejszym podarkiem od życia jaki moglibyśmy sobie wymarzyć.Najważniejsze że jest zdrowy.Jak do tej pory skarbek mało płaczę,a dużo śpi.I jest taaaaaki śliczny!
Dorotko pytasz jak tam na porodowce.Szczerze powiem że mnie nie powaliła na kolana.Ale pocieszam się tym,że na Józefowie mogłoby być gorzej.Ucieszyła mnie wiadomość,że w 3 dobie tzn.w piątek mogliśmy zabrać naszą gwiazdeczkę do domu.
Dziewczynki pozdrawiamy Was gorąco i wielkie buziaczki.Będę do Was zaglądać,gdy tylko dzidzia pozwoli.

Hej hej Sylka!
Mam nadzieję,że mężulo szybko wyzdrowieje i wreszcie nas odwiedzicie.Pozdrawiamy.I oogłaszcz od nas małego Krzysia tam w brzuszku.Buziaczki pa pa.)))))

Witam,
właśnie dziś, na 3 dni przed terminem dowiedziałam się, ze nasze szpitale przyjmują na zmianę. Powiedzcie mi proszę, jak to jest z Tochtermana? Są tam porody rodzinne? Jak z opieka? Nie znam tam nikogo i po prostu się boję :szok:

Pozdrawiam ;-)

Witam,
właśnie dziś, na 3 dni przed terminem dowiedziałam się, ze nasze szpitale przyjmują na zmianę. Powiedzcie mi proszę, jak to jest z Tochtermana? Są tam porody rodzinne? Jak z opieka? Nie znam tam nikogo i po prostu się boję :szok:

Pozdrawiam ;-)

porody rodzinne są,a opieka jak dla mnie super:tak::tak:
nie boj sie i nosek do gory:-)
szybiego i latwego porodu zycze:tak::tak::tak::tak::tak:

Hejka ja też jestem z Radomia :-). mieszkam na Poludniu i chetnie nawiaze nowe kontakty. a moze z ktoras mama spotkam sie w parku nam spacerku???:-)

captionit111906I247D35.jpg

sl-8130.png

li-8132.png

reklama
Witajcie Dziewczynki!
Troszkę długo mnie tu nie było,ale teraz postaram się nadrobić zaległości.
Co u was słychać?Maleństwa rosną i dokazują?
Mój Kubunio ma już prawie 2 mies.i rośnie jak na drożdżach.Niestety zafundowaliśmy małemu zapalenie ucha i teraz dostaje zastrzyki.Ale dzielnie się trzyma i jeszcze zostało nam 5 ampułek.Do tej nieszczęsnej kolki już trochę przywykliśmy.Mimo to odliczam dni do czasu gdy minie(mówią że tak gdzieś ok 3-4 mies.)
Dziewczyny cz możecie nam polecić jakiegoś naprawdę dobrego pediatrę,który przyjmuje także prywatnie.
Mam nadzieję,że wkrótce spotkamy się na tej ww majówce.A wiosna tuż tuż.Może znajdziemy jakieś fajne miejsce dogodne dla nas wszystkich na spacery z pociechami.Czekam na pomysły.
POzdrawiamy gorąco.
Buziaki!!!!))))

Do góry