reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej hej Dorotko!
Wiesz jednak zdecydowałam się rodzić na Tochtermana.Co ma być to będzie.I dziękuję za radę.Pozdrawiam pa pa.

reklama
Witajcie dziewczynki!
Jak tam wasze samopoczucie?Dla mnie dzień zaczął się mało przyjemnie.Rano dostałam jakiegoś plamienia i zdrętwiałam.Zadzwoniłam do położnej że szkoły rodzenia i ta na szczęście uspokoiła mnie że to tylko szyjka macicy przygotowuje się do przejścia maluszka.Powiedziała też,że nie wytrzymam do 30.Jejku dziewczyny zbliżamy się do końca jednej drogi,a wkraczamy na inną,ale już we trójkę.Tak się cieszę.
Zrobiłam już ostatnie zakupy a jutro się pakuję(a przepraszam nie mam jeszcze biustonosza do karmienia-kupię w pon)
Dziękuję Wam za miłe słowa i mam prośbę-trzymajcie za nas kciuki.Pozdrawiam gorąco.Papaski.

Hello Sewa!
Jejku a kiedy ja będę chodzić z małym do dentysty.Uwielbiam takie trochę podrośnięte dzieciaczki.Noworodki też są słodkie,alę takie delikatne i kruche,że strach dotknąć.Ja na razie wysyłam siłą mężusia do stomatologa.
Ja czuję się dobrze,plamienie tak jakby troszkę zmalało,ale za to brzuch jakoś tak często mi się napina.Wypatruję zawzięcie odejścia czopu śluzowego,i nic.Czy można to przegapić?
Troszkę się boję bo mój Tomek bierze urlop dopiero od 1.12,a pracuje w W-wie.Niby jest to praca 24/72 godz,więc po jednej służbie przez 3 dni jest w domu,ale jak się zacznie coś dziać gdy akurat go nie bedzie.Kurcze dodatkowy stres!Dobrze,że istnieją taksówki.
Wieeeelkie dzięki dziewczynki za trzymanie kciuków(wiem,że może to trochę utrudniać funkcjonowanie w normalnym życiu-haha)I obiecuję,że gdy tylko Kubuś będzie po tej stronie brzuszka dam znać,że już możecie rozprostować palce.
Bardzo się ciesze,że nawiązałam z Wami kontakt i mogę z kimś pogadać od serca.Mam nadzieję,że wiosenna majówka ciągle aktualna?
Pozdrawiam cieplutko.Narka.

Sewa nie ma sprawy,jak cio to pisz,a Jedrka mozesz juz zacząc oswajac z gabinetem:-)

Netka i Ty sie doczekasz wizyt u dentysty z Kubusiem:tak:
co do odejscia czopu to nie da sie tego nie zauwazyc:-)
trzymaj sie cieplo a kciuki caly czas mocno zacisniete:-):-):-)

Witajcie,:-D:-D:-D

dzięki netka za pozdrowienia ;-);-)hihi
dawno sie tu nie pojawiałam, ale jakoś tak zeszło no i wciągnęło mnie życie formowych stycznióweczek hihihi

do stomatologa ro i ja sie muszę wybrać, bo ostatnio tak zachłannie jadłam, ze nie zauważyłam, ze mam w buzi widelec hihi i jak go ugryzłam to mi szkliwo odpadło:szok::szok::szok::szok::szok::szok: na jedynce i teraz się martwię nie mówiąc już o dyskomforcie podczas jedzenia.:dry:

a majóweczka jak najbardziej aktualna hihihi
ja mam termin na koniec stycznia, więc jeszcze trochę czasu zostało:sorry2:

u mnie wstępnie synuś ale jeszcze ide do gina w następnym tygodniu, ciekawa jestem czy potwierdzi.

a o Michalaku słyszałam same dobre opinie, nawet raz u niego byłam ale u niego nie można zapisać się na konkretną godzinę:no::no::no:

jakby co to netka dzwoń do mnie hihihi, coś poradzimy:tak::tak::tak:

reklama
Do góry