reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Cześć Sylka!
Witamy ponownie.Fajnie,że przypomniałaś sobie o mamach z rodzinnego miasta.Im nas więcej tym weselej.
Kobietki-u mnie przygotowania gniazdka dla bączka definitywnie zakończone.Powiem Wam,że nie spodziewałam się,że tak fajnie to będzie wyglądać.Do kompletu brakuje jeszcze tylko dzidziusia.Ale cierpliwie czekamy.
Dziewczyny powiedzcie czy maluszka lepiej będzie przywieżć ze szpitala w foteliku czy w gondoli przypiętej pasami.
Sylka liczę na relacje z zajęć i odwiedziny.
Pozdrawiam hejka!

reklama
Cześć Dziewczyny,Witaj Sylka!
Sylka to miłe,że przypomniałaś sobie o innych mamach z rodzinnego miasta.Im nas więcej tym weselej.Pamiętaj,że czekam na relacje z zajęć no i mam nadzieję że jeszcze zdążysz mnie odwiedzić przed wielkim dniem.
Ja dziś zakończyłam "wicie"gniazdka dla naszego bączka i powiem Wam,że wyszło świetnie.Naprawdę jesteśmy zadowoleni.A tak przy okazji posprzątaliśmy już całe mieszkanie i teraz czekamy na dzidzię i święta.
Jak myśjicie-czy maluszka wygodniej jest przywieżć ze szpitala w foteliku czy w gondoli?Ja myślę że w gondolce,ale mój Tomek upiera się przy foteliku.
My czujemy się świetnie wziąwszy pod uwagę to,że za kilka dni finał.
Pozdrawiam papaski.

Sorki dziewczynki mam jakieś problemy z kompem-raz trybi,a raz nie.Mojego poprzedniego posta puścicie mimo"oczu",bo sie dublują.
Jeszcze raz pozdrawiam!

Cześć Dziewczynki!
To tylko ja i jeszcze w domu.
Powiedzcie mi proszę co lepiej podawać maleństwu na zbicie gorączki-syropek czy czopki?
pozdrawiam pa pa

No hej dziewczyny!
A powiedzcie mi jeszcze jakie macie sprawdzone czopki,bo ja nie wiem,ale jest chyba kilka firm ktore je robią.Wy już macie rozeznanie więc doradzicie mi jakie najlepsze.Zapytam jeszcze jak będę w szpitalu,ale wolałabym znać Waszą opinię jako młodych mam, które sa na bierząco.
Pozdrawiam.

reklama
Do góry