Kasiulka_radom
Zaciekawiona BB
tak u mnie ma byc Kubus. do szpitala popoludniu. mam dobry net w komorce wiec skrobne wam co nie co z jozefowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka
donkat może wywieś ogłoszenie na słupie przy szkole. A rosyjski to już chyba wyszedł ze szkół, więc łatwo nie będzie.
Julka od kiedy brzuch zaczął mi się powiększać woła na niego Amelka.I tak chyba juz zostanie, bo reszta ekipy domowej też tak mówi. Imienia dla chłopca nie mamy, bo nawet nie bierzemy takiej opcji pod uwagę.Ale będzie rozczarowanie.... uchhhh..
U nas walki z chorobą ciąg dalszy. Już jest o niebo lepiej, skoro z rana wybuchła wojna o to , którą bajkę najpierw będą oglądali.Mnie narazie wszystko omija szerokim łukiem.Uff...
tak u mnie ma byc Kubus. do szpitala popoludniu. mam dobry net w komorce wiec skrobne wam co nie co z jozefowa
donkat, obejrzałam Małą Moskwę jak Antoś wisiał na cycu :-) wieczorem zdarza mu się tak długo, że mogę coś pooglądać :-) Trochę się zawiodłam bo miałam nadzieję że to jednak bardziej historyczny film, a to tylko romans w historycznych ramach. Za to przypomniały mi się czasy jak radziecka młodzież z Chojny i Legnicy przyjeżdżała do nas na dyskoteki w szkole podstawowej :-) Zwłaszcza jeden chłopak wpadł wszystkim dziewczynom w oko ;-)
No i Antek wstał. Później napisze co u nas
Miłego dnia
Dzien dobry!
Ale w sumie to powiem Wam, ze to jest lekkie przegiecie..... zeby w tych czasach nie mozna bylo sobie samamu wybrac szpitala do rodzenia tylko czekac w napieciu ...... normalnie rosyjska ruletka
witam!Mieszkam w Radomiu o 5 miesięcy właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży ( bynajmniej tak wynika z testów) cieszę się bardzo a jednocześnie martwię. Wynajmujemy bowiem z mężem mieszkanie nie mamy tu zameldowania. Czuję się obco w tym mieście nie znam tu nikogo kto mógł by mi pomóc Szukam dobrego ginekologa - tylko nie wiem za bardzo jak to jest Czy jak idzie się do gin to on daje skierowanie na badania ( czy mówi gdzie można zrobić ). A jak ze szpitalem. Mam mętlik w głowie nie wiem co w mojej sytuacji mam zrobić. Pochodzę z Kielc i tam podlegam pod dany szpital itp Czy powinnam tam też znaleźć lekarza. Przepraszam za kłopot i proszę o pomoc.