reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

witajcie!!!

niedawno wrocilam z zakupow bucianych i sprawilam sobie kozaczki:rofl2:
mozna teraz wyhaczyc nizle buty za niezla cene, trzeba tylko trafic na swoj nr

mam wolen dzis od sprztania, bo we czw to robilam i dzis mi sie po prostu nieeee ccchhhcceeee!

netka
, a jak sie Kubus roziwja? mowi juz cos?

-j-, no tak, tu zaraz beda ferie. mam zamair zabrac julitke na choinke do mamy do szkloy, ale oni maja ferie pozniej.
julitka teraz sie wielka tanecznica zrobila. ciagle kaze wlaczac muzyke i tanczy, a jakie figury przy tym sa:szok::szok:

bylyscie moze kiedys na tym lodowisku przy MoSiR? mam chec tam pojasc, tylko P musi wyzdrowiec
nie umiem jezdzic na lyzwach, nie myslcie sobie:rofl2:. mialam je na nogach raptem raz, ale szlo mi nawet niezle.

reklama
Witam!
Donkat
no to gratuluję udanego zakupu. Fakt że na wyprzedażach można kupić fajne rzeczy w dobrych cenach tylko te kolejki do przymierzalni i kas.Koszmar.

A Kuba coś tam po swojemu sobie gada.Dla mnie zrozumiałe jest mama,tata,baba,ne i am am.Jednakże można się już z nim komunikować.Wie gdzie jest rowerek,oczko,nosek itp,itd.Więc chyba nie jest zle.
A czy Julitka ciągle naśladuje ptaszki?
Ja nawet nie wiedziałam że jest jakieś lodowisko.Ale wtopa!

A czy Julitka ciągle naśladuje ptaszki?

julitka uwielbia patrzec na ptaki. wie jak wyglada i robi wrona:krraaa!!! i sowa: hhuuhuhuhu!:rofl2:
inne ptaszki po prostu fruwaja :-D

kolejnym zainteresowaniem mojego dziecka sa samoloty. jak widzi slad na niebie po samlolocie, albo slyszy jego szum to od razu reaguje i pokazuje:-)

zreszat julitka na wszystko zwraca uwage i nic jej nie umknie. czy u nas, czy u tesciow, siedzi nas sporo np w kuchni, a ona uslyszy ze ktos wchodzi do lazienki, mimo ze tego nie widzi, to od razu mowi:eeee (czyli, ze ktos robi kupke/siku):rofl2:

Witam.
My raczej wolimy basen w Kozienicach i tam też jeżdzimy w wolne weekendy.

A ja miałam weekend pełen atrakcji. W sobotę impreza dziecięca a później niespodziewany nalot teściów z Dąbrówki i siedzonko do 24.:baffled:Powiem wam , że wymiękłam o 22.30 i połozyłam się. A co tam.
A dziś byliśmy na obiadku u mamy.

na basen tez sie juz dlugo wyieramy, ale dzis w kosciele:zawstydzona/y:postanowilam, ze w nastepny wekend pojedziemy ( nic nie poradze, ze w kosciele mam najlepsze pomysly:rofl2:). musimy tylko znalezc jecze kogos do towarzystwa, zeby fajniej bylo

w twoim stanie masz prawo do takich zachowan. w koncu to jecze tylko m-c do porodu:szok:
ja na rowny miesica przed pordem(nie terminem) bylam na weselu w Bochni/Krakowa - czasem sie sama sobie dziwie, ze robie pewne rzeczy:-D:-D:-D

na basen tez sie juz dlugo wyieramy, ale dzis w kosciele:zawstydzona/y:postanowilam, ze w nastepny wekend pojedziemy ( nic nie poradze, ze w kosciele mam najlepsze pomysly:rofl2:). musimy tylko znalezc jecze kogos do towarzystwa, zeby fajniej bylo
to ja sie wpisuje na listę chętnych:tak:i nawet mam propozycję kiedy;-)niestety dopeiro od 24 stycznia jest u mnie siostrzenica wiec mozemy i ją zabrac to mi sie któryms dzieckiem zajmie i bedzie bezpieczniej:tak::-)a wczesniej to nie zdążę Oliwii wykurowac no i nie wiem czy Marcel w koncu tej ospy nie podłapie bo wysypany jest ale wg pni doktor to jeszcze nie ospa...

Ostatnia edycja:
to ja sie wpisuje na listę chętnych:tak:i nawet mam propozycję kiedy;-)niestety dopeiro od 24 stycznia jest u mnie siostrzenica wiec mozemy i ją zabrac to mi sie któryms dzieckiem zajmie i bedzie bezpieczniej:tak::-)a wczesniej to nie zdążę Oliwii wykurowac no i nie wiem czy Marcel w koncu tej ospy nie podłapie bo wysypany jest ale wg pni doktor to jeszcze nie ospa...

suuuuuuper!!!
to jak anm sie uda, to my pojedziemy tez wczesniej, a potem razem:tak::-D

ale dzis pieknie na dworku!
juz bylysmy na sankach:tak:
jedno pranko sie suszy, drugie pierze
jak jest taka pogoda to mam mnostwo energii do pracy:-)

reklama
sewa, na moj gust, to ten pobyt poza radomiem wam nie sluzy, bo ciagle chorujecie:-D:-D
wracajcie szybciutko do PL i bedzie w porzadku!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry