reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

witajcie!!!

niedawno wrocilam z zakupow bucianych i sprawilam sobie kozaczki:rofl2:
mozna teraz wyhaczyc nizle buty za niezla cene, trzeba tylko trafic na swoj nr

mam wolen dzis od sprztania, bo we czw to robilam i dzis mi sie po prostu nieeee ccchhhcceeee!

netka
, a jak sie Kubus roziwja? mowi juz cos?

-j-, no tak, tu zaraz beda ferie. mam zamair zabrac julitke na choinke do mamy do szkloy, ale oni maja ferie pozniej.
julitka teraz sie wielka tanecznica zrobila. ciagle kaze wlaczac muzyke i tanczy, a jakie figury przy tym sa:szok::szok:

bylyscie moze kiedys na tym lodowisku przy MoSiR? mam chec tam pojasc, tylko P musi wyzdrowiec
nie umiem jezdzic na lyzwach, nie myslcie sobie:rofl2:. mialam je na nogach raptem raz, ale szlo mi nawet niezle.

reklama
Witam!
Donkat
no to gratuluję udanego zakupu. Fakt że na wyprzedażach można kupić fajne rzeczy w dobrych cenach tylko te kolejki do przymierzalni i kas.Koszmar.

A Kuba coś tam po swojemu sobie gada.Dla mnie zrozumiałe jest mama,tata,baba,ne i am am.Jednakże można się już z nim komunikować.Wie gdzie jest rowerek,oczko,nosek itp,itd.Więc chyba nie jest zle.
A czy Julitka ciągle naśladuje ptaszki?
Ja nawet nie wiedziałam że jest jakieś lodowisko.Ale wtopa!

A czy Julitka ciągle naśladuje ptaszki?

julitka uwielbia patrzec na ptaki. wie jak wyglada i robi wrona:krraaa!!! i sowa: hhuuhuhuhu!:rofl2:
inne ptaszki po prostu fruwaja :-D

kolejnym zainteresowaniem mojego dziecka sa samoloty. jak widzi slad na niebie po samlolocie, albo slyszy jego szum to od razu reaguje i pokazuje:-)

zreszat julitka na wszystko zwraca uwage i nic jej nie umknie. czy u nas, czy u tesciow, siedzi nas sporo np w kuchni, a ona uslyszy ze ktos wchodzi do lazienki, mimo ze tego nie widzi, to od razu mowi:eeee (czyli, ze ktos robi kupke/siku):rofl2:

Witam.
My raczej wolimy basen w Kozienicach i tam też jeżdzimy w wolne weekendy.

A ja miałam weekend pełen atrakcji. W sobotę impreza dziecięca a później niespodziewany nalot teściów z Dąbrówki i siedzonko do 24.:baffled:Powiem wam , że wymiękłam o 22.30 i połozyłam się. A co tam.
A dziś byliśmy na obiadku u mamy.

na basen tez sie juz dlugo wyieramy, ale dzis w kosciele:zawstydzona/y:postanowilam, ze w nastepny wekend pojedziemy ( nic nie poradze, ze w kosciele mam najlepsze pomysly:rofl2:). musimy tylko znalezc jecze kogos do towarzystwa, zeby fajniej bylo

w twoim stanie masz prawo do takich zachowan. w koncu to jecze tylko m-c do porodu:szok:
ja na rowny miesica przed pordem(nie terminem) bylam na weselu w Bochni/Krakowa - czasem sie sama sobie dziwie, ze robie pewne rzeczy:-D:-D:-D

na basen tez sie juz dlugo wyieramy, ale dzis w kosciele:zawstydzona/y:postanowilam, ze w nastepny wekend pojedziemy ( nic nie poradze, ze w kosciele mam najlepsze pomysly:rofl2:). musimy tylko znalezc jecze kogos do towarzystwa, zeby fajniej bylo
to ja sie wpisuje na listę chętnych:tak:i nawet mam propozycję kiedy;-)niestety dopeiro od 24 stycznia jest u mnie siostrzenica wiec mozemy i ją zabrac to mi sie któryms dzieckiem zajmie i bedzie bezpieczniej:tak::-)a wczesniej to nie zdążę Oliwii wykurowac no i nie wiem czy Marcel w koncu tej ospy nie podłapie bo wysypany jest ale wg pni doktor to jeszcze nie ospa...

Ostatnia edycja:
to ja sie wpisuje na listę chętnych:tak:i nawet mam propozycję kiedy;-)niestety dopeiro od 24 stycznia jest u mnie siostrzenica wiec mozemy i ją zabrac to mi sie któryms dzieckiem zajmie i bedzie bezpieczniej:tak::-)a wczesniej to nie zdążę Oliwii wykurowac no i nie wiem czy Marcel w koncu tej ospy nie podłapie bo wysypany jest ale wg pni doktor to jeszcze nie ospa...

suuuuuuper!!!
to jak anm sie uda, to my pojedziemy tez wczesniej, a potem razem:tak::-D

ale dzis pieknie na dworku!
juz bylysmy na sankach:tak:
jedno pranko sie suszy, drugie pierze
jak jest taka pogoda to mam mnostwo energii do pracy:-)

reklama
sewa, na moj gust, to ten pobyt poza radomiem wam nie sluzy, bo ciagle chorujecie:-D:-D
wracajcie szybciutko do PL i bedzie w porzadku!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry