reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

rowniez zycze Wam Kobietki i Waszym Rodzinkom szczesliwei przezytego nastepnego roku, aby nie byl gorszy od poprzedniego i niosl ze soba duzo powodow do radosci na codzien. Aby plany sie realizowaly i marzenia spelnialy, a wasze twarzyczki od usmiechu mlodnialy:-D

reklama
A ja życzę Wam wszystkim(i sobie także) tak najzwyczajniej w świecie:
Prze szczęśliwego Nowego Roku oraz Sylwestra spędzonego w szampańskim nastroju.Niech ten nowy 2009 r będzie spełnieniem wszystkich oczekiwań i pragnień.

Pozdrawiam ciepło!:-)

Cześć dziewczynki!
Jak samopoczucie w nowym roku?Sylwester udany?

Mam do Was prośbę.
Polećcie mi jakiegoś dobrego,sprawdzonego ginekologa do którego można chodzić państwowo na NFZ.No i najlepiej by było żeby był z Józefowa.Możecie pisać na priva.

Pozdrawiam.

witam!!!

jestem caly dzien spiaca, probolwalismy pospac w poludnie z Julitka, ale jaos mala nie spala za dlugo:crazy:

wczoraj poogladalismy filmy i gxies ok.1 w nocy poszlismy spac. zaluje, ze julitka nie mogla widziec fajerwerkow, bo akurat obok nas puszczali. w dzien jak niektore byly widoczne i slyszalne, to tak sie zachwycala i przezywala, ze szok:-D:-D:-D

a Wy jak zyjecie?

na Józefowie pracuje Ananicz ja do niego chodze jest naprawde dobry i godny polecenia ale niestety chyba tylko przyjmuje prywatnie. Goliński równie dobry moge polecić z czystym sumieniem przyjmuje na fundusz ale nie mam pojecia gdzie. Na Józefowie jeszcze jest Jargot podobno dobry jako lekarz ale ma kiepskie podejscie i robi wszystko na odwal sie.. Nie polecam trafić na Godka z tochtermana... to tyle jesli chodzi o ginekologów pozdrawiam dziewczynki :)

na Józefowie pracuje Ananicz ja do niego chodze jest naprawde dobry i godny polecenia ale niestety chyba tylko przyjmuje prywatnie.

widzialam go na porodowce i mi przypadl do gustu. energiczny i z wielkim poczuciem humoru. slyszalalm dobre opinie o tym lekarzu:tak:

spadlo u nas troszke wiecej sniegu, pojechalalm z julitka do sklepu na sankach, ale i tak ocieraly o asfalt. moglo by spac jescze ciut wiecej, to by dzieci mialy frajde:-D

kobietki, a gdzie sie podziewacie, ze was nie ma???:-D:rofl2:

Witam,witam!
Ależ pięknie pada śnieżek.Szkoda że już po Świętach.

-j-Mam nadzieję że badania wyszły dobrze i nadal dajesz radę.

Donkat Julitka pewnie aż piszczy z radości na tych sankach.

Filwinko trzymam kciuki za Was.I niech Antoś już wraca do domku.

Ja zapisałam się do dr Golińskiego na 9 stycznia..Jednak idę prywatnie.Mam nadzieję że jak zapłacę to rzetelnie i konkretnie mnie przebada.A na NFZ to różnie może być.

Buziolki.

reklama
hej wam!!

julitce przyplatal sie katar:-(nocka byla nie za weosla, bo nie mogla oddychac. a juz mialam nadzieje, ze moj twardziel przjdzie zime bez przeziebienia:sorry2:

teraz marudzi w lozeczku, bo nie chce spac, a juz dawno o tej porze powinna byc po drzemce:crazy:

nie wiem co teraz u filiwnki. po operacji Antos sie wybudzil i byloo wszystko w porzadku pewnie sa jescze w szpitalu

-j-, wszystkiego najlepszego dla twego malego mezczyzny:tak:

o tych mrozach to i ja slyszalalm. nie za bardzo sie ciesze, ale coz. mam nadzieje, ze nie potrwaja za dlugo.:no:

Do góry