reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

rowniez zycze Wam Kobietki i Waszym Rodzinkom szczesliwei przezytego nastepnego roku, aby nie byl gorszy od poprzedniego i niosl ze soba duzo powodow do radosci na codzien. Aby plany sie realizowaly i marzenia spelnialy, a wasze twarzyczki od usmiechu mlodnialy:-D

reklama
A ja życzę Wam wszystkim(i sobie także) tak najzwyczajniej w świecie:
Prze szczęśliwego Nowego Roku oraz Sylwestra spędzonego w szampańskim nastroju.Niech ten nowy 2009 r będzie spełnieniem wszystkich oczekiwań i pragnień.

Pozdrawiam ciepło!:-)

Cześć dziewczynki!
Jak samopoczucie w nowym roku?Sylwester udany?

Mam do Was prośbę.
Polećcie mi jakiegoś dobrego,sprawdzonego ginekologa do którego można chodzić państwowo na NFZ.No i najlepiej by było żeby był z Józefowa.Możecie pisać na priva.

Pozdrawiam.

witam!!!

jestem caly dzien spiaca, probolwalismy pospac w poludnie z Julitka, ale jaos mala nie spala za dlugo:crazy:

wczoraj poogladalismy filmy i gxies ok.1 w nocy poszlismy spac. zaluje, ze julitka nie mogla widziec fajerwerkow, bo akurat obok nas puszczali. w dzien jak niektore byly widoczne i slyszalne, to tak sie zachwycala i przezywala, ze szok:-D:-D:-D

a Wy jak zyjecie?

na Józefowie pracuje Ananicz ja do niego chodze jest naprawde dobry i godny polecenia ale niestety chyba tylko przyjmuje prywatnie. Goliński równie dobry moge polecić z czystym sumieniem przyjmuje na fundusz ale nie mam pojecia gdzie. Na Józefowie jeszcze jest Jargot podobno dobry jako lekarz ale ma kiepskie podejscie i robi wszystko na odwal sie.. Nie polecam trafić na Godka z tochtermana... to tyle jesli chodzi o ginekologów pozdrawiam dziewczynki :)

na Józefowie pracuje Ananicz ja do niego chodze jest naprawde dobry i godny polecenia ale niestety chyba tylko przyjmuje prywatnie.

widzialam go na porodowce i mi przypadl do gustu. energiczny i z wielkim poczuciem humoru. slyszalalm dobre opinie o tym lekarzu:tak:

spadlo u nas troszke wiecej sniegu, pojechalalm z julitka do sklepu na sankach, ale i tak ocieraly o asfalt. moglo by spac jescze ciut wiecej, to by dzieci mialy frajde:-D

kobietki, a gdzie sie podziewacie, ze was nie ma???:-D:rofl2:

Witam,witam!
Ależ pięknie pada śnieżek.Szkoda że już po Świętach.

-j-Mam nadzieję że badania wyszły dobrze i nadal dajesz radę.

Donkat Julitka pewnie aż piszczy z radości na tych sankach.

Filwinko trzymam kciuki za Was.I niech Antoś już wraca do domku.

Ja zapisałam się do dr Golińskiego na 9 stycznia..Jednak idę prywatnie.Mam nadzieję że jak zapłacę to rzetelnie i konkretnie mnie przebada.A na NFZ to różnie może być.

Buziolki.

reklama
hej wam!!

julitce przyplatal sie katar:-(nocka byla nie za weosla, bo nie mogla oddychac. a juz mialam nadzieje, ze moj twardziel przjdzie zime bez przeziebienia:sorry2:

teraz marudzi w lozeczku, bo nie chce spac, a juz dawno o tej porze powinna byc po drzemce:crazy:

nie wiem co teraz u filiwnki. po operacji Antos sie wybudzil i byloo wszystko w porzadku pewnie sa jescze w szpitalu

-j-, wszystkiego najlepszego dla twego malego mezczyzny:tak:

o tych mrozach to i ja slyszalalm. nie za bardzo sie ciesze, ale coz. mam nadzieje, ze nie potrwaja za dlugo.:no:

Do góry