reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

hej, właśnie wróciłam ze sklepu, ale mamy kiepską pogodę:(

co do przepisu na sałatkę wielkanocną... to chyba każdą można podać?:D ja na typowo wielkanocna przepisu nie mam:D
ciasto marchewkowe robiłam kiedyś, w smaku było nawet w porządku ale nie zachwycające więc przepis wyrzuciłam, żeby nie zagracać zeszytu;)

reklama
wow to masz zeszyt z przepisami,ja na taki poziom kulinarny chyba nigdy nie zajdę:-) gotowac nie lubie , ale muszę.
u mnie porządków nie ma, normalnie kurde brud,a w świeta pracuję więc nie będę musiała na to patrzec. Do dziecka tez sie nikt specjanie nie kwapi żeby przypilnowac, no i jak zrobię ten obiad, umyje gary i sprzątne stos zabawek z przejścia to jest sukces. W świeta dzieci staja sie maskotkami na rodzinnych posiedzeniach, więc okoliczne ciotki sie nią zajmą dla poklasku, w normalnych codziennych warunkach na ochotnika nikt by się nie zgłasił.

midey zumba to taki fitness, skoczna muzyka i tańce z elementami cwiczeń do upadłego,i podobno bardzo wesoło zawsze jest:-) Super że będziecie miec swój własny dom, ja marze o tym,że jak sie przeprowadzimy za jakieś 100 lat to będe miec wreszcie święty spokój. Swój dom,własne firanki,meble i porządek ogólnie mówiąc:-D no ale to takie marzenia narazie,robic na to trzeba w nieskonczonośc.

wow to masz zeszyt z przepisami,ja na taki poziom kulinarny chyba nigdy nie zajdę:-) gotowac nie lubie , ale muszę.
u mnie porządków nie ma, normalnie kurde brud,a w świeta pracuję więc nie będę musiała na to patrzec. Do dziecka tez sie nikt specjanie nie kwapi żeby przypilnowac, no i jak zrobię ten obiad, umyje gary i sprzątne stos zabawek z przejścia to jest sukces. W świeta dzieci staja sie maskotkami na rodzinnych posiedzeniach, więc okoliczne ciotki sie nią zajmą dla poklasku, w normalnych codziennych warunkach na ochotnika nikt by się nie zgłasił.

midey zumba to taki fitness, skoczna muzyka i tańce z elementami cwiczeń do upadłego,i podobno bardzo wesoło zawsze jest:-) Super że będziecie miec swój własny dom, ja marze o tym,że jak sie przeprowadzimy za jakieś 100 lat to będe miec wreszcie święty spokój. Swój dom,własne firanki,meble i porządek ogólnie mówiąc:-D no ale to takie marzenia narazie,robic na to trzeba w nieskonczonośc.

mam zeszyt ale w tym zeszycie tylko te sprawdzone przepisy i wcale tak dużo ich tam nie ma;) ja gotować lubię ale efekty nie zawsze są zadowalające:D

Małalinka, widzę, ze też totalnie odpuściłaś porządki, mi się po prostu nie opłaca sprzątać no i mając wizję przeprowadzki to mi się nie chce:D przeprowadzamy się do mieszkania w bloku 2-pokojowego, domek dopiero nam się marzy:p a Wy też wynajmujecie?

kurcze, dużo nas łączy:D u nas Dawid też jest fajny od święta, każdy go kocha i uwielbia ale żeby się nim zająć to już gorzej....

Poradziłam sobie :-) sałatka chyba smakowała bo zjedzona na spotkaniu w pracy cała :-D a ciasto marchewkowe...mam już fajny przepis... na takie ze skórkami pomarańczy i orzechami...i serkiem philadelfia...mmmm już się nie mogę doczekać:-) midey masz rację nie ma co trzymać przepisów takich sobie.Ja też mam zeszyt i nie za dużo w nim przepisów, ale tylko te najlepsze ;-)a co do marchewkowego takie idealne jadłam raz, reszta taka sobie i własnie mam przepis od tej koleżanki , która kiedyś mnie nim poczestowała i było przepyszne!!!a kształtem będzie to zajączek wielkanocny- specjalnie dla Paulinki:-) midey fajnie,że udaje wam się iść już na własne..ja też kiedyś z mężem wynajmowałam...nie ma to jednak jak własne m :-) jak to małalinka napisała własne firanki,meble i porządek. Także życzę szybkiej i miłej przerowadzki :tak:

i wogóle dziewczyny życzyć Wam chciałam WESOŁYCH ŚWIĄT i Smacznego jajeczka!!! I prezentów od zajączka dla dzieciaczków (nie wiem czy taka tradycję uznaje sie tutaj ale u mnie zawsze były prezenty od zajaczka także i moje dziecko takowe dostanie)składam życzenia już bo jutro wyjeżdzamy i już tu nie będę zaglądać do Świąt.Jeszcze raz Wesołych!

Ostatnia edycja:
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja!
:-)​

hej mamuśki ale zaganiana jestem nawet na neta czasu brak nad czym ubolewam do tego pogoda nie sprzyja bo ciągle mnie głowa napierdziela . Ja też już nie mogę sie doczekać własnego domku po śietach wylewamy fundamenty i mam nadzieje ze za jakieś 4 lata się przeprowadzimy na własne metry:) Dziś z okazji jajka nasz Miłościwie panujący czytaj Odziałowy zwolnił nas z pracy już o 11:30 wiec leniu****ę sobie i korzystam z błogiej ciszy na święta jedziemy do moich rodziców wiec nic nie robię a jeszcze ze soba przywiozę :) sprzatanie generalne tez odpuściłąm bo sprzatam praktycznie co dzień a i tak na drugi dzień znów to samo wiec czy jest sens ???
Dziewczynki z Okazji zbliżających się świąt wszystkiego co najlepsze Wam życzę smacznego Jajeczka i mokrego Dyngusa :)

Moc prezentów od zajączka
  co kwiatuszka trzyma
     w rączkach
  Wielu wrażeń,mokrej głowy
  w poniedziałek dyngusowy.
   Życzę jaja święconego
  i wszystkiego najlepszego!

. . . . . . . . . . . .... ... ___
. . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-.
. . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-.
. . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \
. ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/
.......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . )
............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\
..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./
................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-'
...._.........,-"--,_....//'
.../..\....../...____\.//. . . .. . /|
...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_
...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - '
...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --.
....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --'
..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'`
......\/.....= \......;_ '/.//- '
......|...........`--´__ ;//
.......`.,____....-'´......`|
........._/........... .._-.__/
... ..,-´..............,-´| ||
...,-/................/....| \\
(´..|.............../_..../.\|
..`-\.................`\--;`.
.....` -.................|....|
........).............../.._/.
......./...........__. '...'--,.
......(.......... )...(........)
......`---------´
f2wl6iyesrgysb9u.png

reklama
Cześć Wam dziewczynki!
Dawno nic nie pisała, ale jakoś tak weny i czasu brak. Muszę sie pochwalić, że Weronika dostała się do przedszkola - trochę się boje jak tam będzie funkcjonować, ale wszystko trzeba przetrwać!
Już niedługo zaczynamy staranka o drugiego bobaska. W weekend znów szkoła, budowa powoli idzie do przodu - mamy już okna ale do jesieni niestety nie damy rady się wyrobić! Pozdrawiam!

Do góry