reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

wow to gratuluję! pamietam jak pierwszy raz zakładałam rurke tracheo to spuchłam jak balon z dumy hehe. Własnie u mnie tez dziewczyny dorobiły sie tej przepukliny, a gdzie tu jeszcze tyle lat przed nami,w pampersie bedziemy pracowac:no:

mam pytanie ile ważyły wasze dzieci w wieku 1 r.ż?

reklama
Aga, super, że tak dobrze i poszło, pierwsze koty za płoty:tak:

hej

A po tej zmianie czasu dziecko tez mi się przestawiło , teraz śpi od 19-7,a był czas że o 4 rano już chodziła po pokoju wyspana.

Gotuje obiad i zmykam na zakupy, jakieś butki, płaszczyk może by kupic sobie bo oprócz kurtki zimowej i kozaków to nic nie mam. Ciągle się oszczędza , końca nie widac i efektów również a nie mam co na siebie włożyc.

teraz to pełen luksus jak nocki przesypia. A zakupy Ci się udały? obkupiłaś się tak jak planowałaś?;-)

mam pytanie ile ważyły wasze dzieci w wieku 1 r.ż?

9700 dokładnie bo sprawdziłam, teraz ma 4 lata a waży ze 13;-)

nas czekają spore zmiany, być może nawet przeprowadzka. A jak z dietą u Was dziewczyny?:-D

Cześć dziewczyny! ale dziś pogoda...:szok:
Moja maluńka jak miała roczek ważyła 930.
Agi fajnie, że w pracy wszystko ok.
Jak tam u was przygotowania świąteczne? Tzn mam na myśli porządki...zabieracie się już powoli?
Ja mam umyte okna...hehe i to by było na tyle :-D jeszcze jak dziś zacznie lać to już w ogóle będzie świetnie!!! ale jutro Paulinkę zawozimy do dziadków i zostaje tam do świąt- bo my też tam będziemy je spędzać, więc spokojnie sobie w przyszłym tyg.wysprzątam mieszkanko.
Miłego dnia życzę wszystkim:-)

Cierpię na kompletny brak czasu. :confused2:
Wpadłam wam tylko napisać , że dzisiejsze "Kuchenne rewolucje " będą z Radomia. :tak:

Jak tam u was przygotowania świąteczne? Tzn mam na myśli porządki...zabieracie się już powoli?
Ja mam umyte okna...hehe i to by było na tyle :-D jeszcze jak dziś zacznie lać to już w ogóle będzie świetnie!!! ale jutro Paulinkę zawozimy do dziadków i zostaje tam do świąt- bo my też tam będziemy je spędzać, więc spokojnie sobie w przyszłym tyg.wysprzątam mieszkanko.
Miłego dnia życzę wszystkim:-)

ja w tym roku nie sprzątam:D i tak się przeprowadzamy niedługo więc nie warto;)

ale fajnie, że Paulinka tak do dziadków pojedzie nocować, zazdroszczę, u nas jakoś to nie wchodzi w grę...Dawid się nie garnie, dziadkowie o to nie zabiegają... szkoda, nawet do kina z mężem się wybrać nie można;D

Cierpię na kompletny brak czasu. :confused2:
Wpadłam wam tylko napisać , że dzisiejsze "Kuchenne rewolucje " będą z Radomia. :tak:

ja wiedziałam, oglądałam i jak zwykle jeśli chodzi o Radom to pokazuja tylko same "superlatywy"...heh...

żadna pewnie nie wie jakie sa konsekwencje jeśli Magda Gesler się nie podpisuje pod rewolucją?;) tak mnie to zaczęło ciekawić.

hej no nie za bardzo się obkupiłam bo taki wiatr wiał że łeb urywa,nie zdążyłam dojsc do samochodu a dziecko sie rozdarło i wróciłysmy, dziś cząstkowe rozeznanie zrobiłam. Szukam dobrego sklepu z dziecięcymi bucikami, bo te ccc i podobne to straszna chińska popelina.

U mnie porzadki marnie idą, a nawet stoją, remont mamy i brudno w nieskonczonośc.

Justa nie oglądałam kuchennych rewolucji,Twoja informacja mnie oświeciłai to dopiero teraz, ale powtórka w sobote więc obejrzymy. Ale jak radom pokazuja to pewnie rewelacji nie stworzą:crazy:

midey gdzie się przeprowadzacie?
coś wspomniałaś o diecie - narazie jem i nie dietuję, słyszałam że zumba(nie wiem czy tak się pisze ale tak sie wymawia akurat) daje kopa i piekna sylwetka murowana,pilates również. Kiedyś napewno sie skuszę,poszukuje chętnych ,samej nie chce mi się ruszyc:-)

pytałam o wage waszych dzieci bo na szczepieniu wyszło małej 11,9 kg , 88 cm wzrostu. Ograniczyłam juz mannę,rusza sie coraz więcej to może zgubi.. I może dlatego tak śpi, bo nażarta. Nie wiem już sama.

no rzeczywiście straszna ta pogoda teraz jest:/ ah..niech już się cieplej zrobi..

Małalinka, przeprowadzamy się na drugi koniec osiedla, już jesteśmy prawie zdecydowani, jeszcze kredyt i inne takie;) to mieszkanie co teraz mieszkamy wynajmowaliśmy.

a ta zumba to co to?:D

to, że Mała waży więcej to się nie martw, ciesz się, że apetyt ma a z czasem sama zgubi kg;)

Hej! My dziś byliśmy na szczepieniu i Jasiek waży 10,5 kg. Wzrostu nie wiem ile ma, nie mierzyli go ;)
Ja dziś mam wolne, ostatecznie ogarnęłam chałupkę na święta, ale przy takim małym szkrabie to by można było ciągle sprzątać i końca nie widać...
Teraz jakaś kawka się należy.

Hej! My dziś byliśmy na szczepieniu i Jasiek waży 10,5 kg. Wzrostu nie wiem ile ma, nie mierzyli go ;)
Ja dziś mam wolne, ostatecznie ogarnęłam chałupkę na święta, ale przy takim małym szkrabie to by można było ciągle sprzątać i końca nie widać...
Teraz jakaś kawka się należy.

no właśnie ja zauważyłam u siebie w przychodni, że rzadko mierzą maluchy.
Zazdroszczę Ci porządków:)

reklama
Hej dziewczyny:-) ja tez już porządki mam za sobą...mam sporo wolnego bo Paulinka już 3 dzień u dziadków siedzi... a mi się już tak okropnie tęskni!!!! ale jeszcze tylko 3 dni pracy i wooooolneeeee:-) i już będę z moim okruszkiem :-D
wpadłam tu właściwie zapytać o przepis na jakąś fajną sałatkę wielkanocną- znacie coś smacznego i szybkiego? muszę do pracy zrobić :baffled: i jeszcze mam pytanko czy któraś robiła ciasto marchewkowe i ma jakiś sprawdzony przepis???
Miłego dnia życzę wam mamuśki :-)

Do góry