reklama
midey fajna sprawa a ja kurcze już zrobiłam porządki w szafie i oddałam swoje rzeczy ale raz byłam w lublinie na szafa party i powiem że wyszłam z kilkoma cackami których do tej pory używam
a ja chyba się wybiorę
co do organizacji.... u nas też jesteśmy zdani tylko na siebie, ja z Dawidem mam na myśli Rodziców naprawdę rzadko proszę o pomoc (sami jakoś tak się nie kwapią do pomocy) a mąż pracuje do wieczora, nieraz i nie dwa na zasypianie nie zdąży nawet. No ale ja pracuję na siebie, razem z mężem, dzieki temu, że ja wychodzę i zajmuje sie Dawidem popołudniami to mąż zostaje dłużej. No ale to Agi całkiem inny uklad, no i Dawid wcześnie do przedszkola poszedł
dziękujemy za życzenia,wszystko nam się udało a oto mój bąbel przed imprezą ustawia krzesła:-)
ojej ale miałaś sliczną pomoc, naprawdę
a u nas Dawid woła do dzieci, do tego stopnia jest spragniony towarzystwa, że nawet o siostrzyczkę woła a co jak urodziłby się chłopak?
my do końca tygodnia chyba posiedzimy w domu, z Dawidem dziś idę do lekarza, coś pokasłuje, dziś gorączkę miał...
dziewczyny, tak jeszcze zapytam, wiem, ze pisałyście, jakie macie wykształcenie zawodowe ale może któraś interesuje się prawniczymi rzeczami? albo mąż którejś? potrzebuję małej porady prawnej dotyczącej majatku nieletniego syna i zaczne poszukiwania od Was
Ostatnia edycja:
dziewczyny, tak jeszcze zapytam, wiem, ze pisałyście, jakie macie wykształcenie zawodowe ale może któraś interesuje się prawniczymi rzeczami? albo mąż którejś? potrzebuję małej porady prawnej dotyczącej majatku nieletniego syna i zaczne poszukiwania od Was
Na BB mamy darmowego prawnika, może tutaj zapytaj : Porady prawnika
Na BB mamy darmowego prawnika, może tutaj zapytaj : Porady prawnika
jeju, Justa z nieba mi spadłaś, dzięki wielkie
założyłam wątek, teraz będę czekać na odpowiedź
ja jeszcze tak do końca nie znam tego forum BB, dopiero poznaje a, że ja kompletnie nie komputerowa to dłużej mi schodzi z nauką
Ostatnia edycja:
No niestety w sprawach prawniczych nie pomogę za to służę pomocą jeśli chodzi o stomatologa jak by któraś potrzebowała .
My zaraz na bilans 2 latka się wybieramy a jutro rano już do pracy śmigam .
My też mamy włąsny biznes ale ja chyba bym nie mogła pracować z mężem choć nie ukrywam że moje życie było by łatwiejsze no ale może po urodzeniu 2 dziecka to jeszcze raz przemyślę a na razie wracam do szpitala
My zaraz na bilans 2 latka się wybieramy a jutro rano już do pracy śmigam .
My też mamy włąsny biznes ale ja chyba bym nie mogła pracować z mężem choć nie ukrywam że moje życie było by łatwiejsze no ale może po urodzeniu 2 dziecka to jeszcze raz przemyślę a na razie wracam do szpitala
No niestety w sprawach prawniczych nie pomogę za to służę pomocą jeśli chodzi o stomatologa jak by któraś potrzebowała .
a ten stomatolog dobry i sprawdzony? ja potrzebowałabym takiego dobrego co zna się na chirurgii szczękowej, niestety mam doklejane jedynki przyjmuje też dzieci?
powodzenia w pracy i daj znać jak po bilansie
małalinka1
Zaangażowana w BB
midey w kwesti prawnej też nic nie pomoge. Twojego synka ciągnie do dzieci to tak jak moją córkę,chodzimy często na spacer pod szkołę i tam sobie patrzy na dzieci,piszczy i w wózku skacze wariatka mała. W nocy też zdarza jej się wołac dzieci przez sen
Agi powodzenia w pracy, nie dziwię sie że masz pietra, ja to bym chyba w gacie narobiła gdybym miała na dorosłym ojomie pracowac
Dziewczyny i widzę ze o następnych pociechach myslicie. Ja to myslałam że jeeden rozdarty potworek wystarczy ale odkąd Agata skonczyła roczek tak wydoroślała w sekundę. Sama się bawi , mówi do lalek, mogę spokojnie obiad ugotowac,pranie zrobic i to w RĘKU! już nie mówiąc o piciu kawy przed tv bez obawy ze zaraz będzie darcie i noszenie na rękach. Jakoś taka ulga nastąpiła.
I pije mleko od krowy, narazie rozwodnione, albo mannę jej gotuje na tym mleku, zjada z apetytem i nic się nie dzieje. Bo np po NANIE żyga do tej pory,coś podejrzana ta mieszanka.
I po tym moim wywodzie stwierdzam że pomyślę tez o rodzenstwie dla mej pociechy, w 2015 r:-)
Agi powodzenia w pracy, nie dziwię sie że masz pietra, ja to bym chyba w gacie narobiła gdybym miała na dorosłym ojomie pracowac
Dziewczyny i widzę ze o następnych pociechach myslicie. Ja to myslałam że jeeden rozdarty potworek wystarczy ale odkąd Agata skonczyła roczek tak wydoroślała w sekundę. Sama się bawi , mówi do lalek, mogę spokojnie obiad ugotowac,pranie zrobic i to w RĘKU! już nie mówiąc o piciu kawy przed tv bez obawy ze zaraz będzie darcie i noszenie na rękach. Jakoś taka ulga nastąpiła.
I pije mleko od krowy, narazie rozwodnione, albo mannę jej gotuje na tym mleku, zjada z apetytem i nic się nie dzieje. Bo np po NANIE żyga do tej pory,coś podejrzana ta mieszanka.
I po tym moim wywodzie stwierdzam że pomyślę tez o rodzenstwie dla mej pociechy, w 2015 r:-)
ten stomatolog to mój mąż wiec daje za niego głowę dzieci przyjmuje i to nawet śmiem powiedzieć że jest stworzony do dzieci a chirurgia to jego pasja nie ma specjalizacji ale robi wiele szkoleń min Implanty itp regeneracje kości rwie zęby chirurgiczne zresztą możesz wejść na stronkę i sama poczytać tylko teraz stronka jest w przebudowie i nie pojawiają się niektóre teksty jeszcze www.globaldent.pl
reklama
nie używaliśmy Nan ale skoro krowie służy to czemu by nie? jakie mleko podajesz? w kartonie czy w butelce?
Małalinka ambitne plany macie co do powiększenia rodzinki fajnie byłoby mieć dwójkę, wtedy dzieci inaczej się chowają ale może to nie reguła.
Dzieci ogólnie ciągnie do dzieci mojego ciagnie tak świadomie, chce się z nimi bawić, nawiązuje do rozmowy, opiekuje się, myślę, że u Was też przyjdzie taki moment ale Mała musi rozkosznie wyglądać jak tak piszczy z radości na widok dzieci ciekawe czy jakbyśmy sie wszystkie zebrały w jednym miejscu to tak rozkosznie dzieliłyby się dzieciaczki zabawkami
jak to na dorosłym ojomie? Ja niestety mam przykre doświadczenia z chirurgii na III piętrze. A Ty Agi z oddziału dziecięcego przechodzisz na dorosły? i skąd teraz miałaś przerwę w pracy taką dłuższą?
A po bilansie super kubuś był bardzo grzeczny ładnie współpracował wszystko w jak najlepszym porządku jest
super
dzięki za namiary na męża, myślę, że się wybierzemy bo Dawidowi muszę przegląd zrobić i jakiś jeden ząb wydaje mi sie podejrzany ( a w styczniu byliśmy na kontroli i nic nie było), zresztą mi też by się przydało przejrzeć i wyleczyć