reklama
Burza, my juz po zakupach, udanych zakupach Dawid wytrzymał był mega grzeczny a ja za to zmykam teraz z nim na rower choć naprawdę nie mam już sił
No to super, że udały Ci się zakupy:-). Ja tez planuje w najbliższym czasie wybrać się na łowy no i zobaczymy, może mój synek mnie zaskoczy i będzie grzeczny;-)
goniasobol
Fanka BB :)
Dzień dobry! Pogoda przepiękna, wczoraj Maja prawie cały dzień spędziła na dworku, dzięki czemu wieczorem padła już o 20. Dziś też już korzystamy z wiosennej pogody, mam nadzieję, że takie słoneczko zostanie z nami na długo.
Przed nami również wiosenne zakupy, po zimie wszystkie ciuszki na Maję są za małe, wyrosło dziewcze...
Po wizycie u dermatologa Majeczka ma wreszcie super skórę, nie drapie się, przez co lepiej śpi, jest grzeczniejsza:-) Fajna ta dr Ananicz, miła, rozgadana, no i co najważniejsze, dobrała dobre kremy i balsamy, które pomogły Majuni.
Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki, spóźnione STO LAT dla urodzinowych dzieciaczków...
Zmykam delektować się promieniami słońca,może się opalę...:-)
Przed nami również wiosenne zakupy, po zimie wszystkie ciuszki na Maję są za małe, wyrosło dziewcze...
Po wizycie u dermatologa Majeczka ma wreszcie super skórę, nie drapie się, przez co lepiej śpi, jest grzeczniejsza:-) Fajna ta dr Ananicz, miła, rozgadana, no i co najważniejsze, dobrała dobre kremy i balsamy, które pomogły Majuni.
Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki, spóźnione STO LAT dla urodzinowych dzieciaczków...
Zmykam delektować się promieniami słońca,może się opalę...:-)
Burza, Małalinka spóźnione życzenia dla dzieciaczków:-) dawno mnie nie było- odwiedzałam rodzinkę na śląsku:-)oj nie ma to jak pojechać do mamci:-) weekend piękna pogoda także udał nam się odpoczynek. Dla zainteresowanych na stronie radomia jest już opis elektronicznych zapisów do przedszkoli.
Pozdrawiam was mamusie!!!
Pozdrawiam was mamusie!!!
I ode mnie wszystkiego najlepszego!Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki, spóźnione STO LAT dla urodzinowych dzieciaczków...
Wstyd się przyznać, ale pamiętałam i w nagonce codzienności zapomniałam.
Doba jest zdecydowanie za krótka.
No to super, że udały Ci się zakupy:-). Ja tez planuje w najbliższym czasie wybrać się na łowy no i zobaczymy, może mój synek mnie zaskoczy i będzie grzeczny
ja też się cieszę, że mam to z głowy:-) no ale przy okazji zaliczyliśmy wycieczkę po pociągu dzięki miłemu panu konduktorowi
mam nadzieję, że Twój synek też będzie grzeczny i Tobie Goniasobol życzę udanych łowów
Gniasobol, fajnie, że dr Ananicz dobrała właściwe maści i poprawilo się Majeczce
no własnie, my też cały weekend spędziliśmy na dworku prawie a tu wczoraj taka "niespodzianka"....
dziewczyny, jesteście zainteresowane czymś takim: Aktualności ?
jeśli któraś kiedyś była i mogłaby coś więcej o tym powiedzieć to bardzo proszę, a może któraś ma ochotę się wybrać?:-)
reklama
midey fajna sprawa a ja kurcze już zrobiłam porządki w szafie i oddałam swoje rzeczy ale raz byłam w lublinie na szafa party i powiem że wyszłam z kilkoma cackami których do tej pory używam Ja też składam najserdeczniejsze życzenia maluszkom niestety przed powrotem do pracy mam mnóstwo na głowie i mi wyleciało jeszcze jutro wolne i do pracy boje sie jak cholera no ale po macierzyńskim tez się bałam muszę się wdrożyć na nowo no i przeorganizować moje zycie troszkę . Na pewno będzie ciężko powiedzcie mi jak wy dałyście sobię radę Kurcze mój m pracuje do 19 - 20 od 8 rano wiec na jego pomoc liczyć nie mogę na innych też nie bo nie mam tu nikogo boję sie że zagubie sie w tej bieganinie