reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Burza, Małalinka 100 lat dla dzieciaczków! :)

Sewa duzo zdrowia:)

my wiosennie dziś jedziemy n zakupy, kurtka buciki....a Dawid to typowy facet, nie lubi zakupów;)

reklama
midey dziękujemy za życzenia
Znam ten ból mój Janek tez jak prawdziwy facet nie lubi zakupów, straszna jest to dla mnie udręka jak muszę z nim jechać na zakupy. Więc życzę Ci dużo cierpliwości:-):-D

Burza, my juz po zakupach, udanych zakupach;) Dawid wytrzymał był mega grzeczny a ja za to zmykam teraz z nim na rower choć naprawdę nie mam już sił:D

Burza, Małalinka 100 lat dla maluszków!!!!! :-)

f2wl6iyesrgysb9u.png

Burza, my juz po zakupach, udanych zakupach;) Dawid wytrzymał był mega grzeczny a ja za to zmykam teraz z nim na rower choć naprawdę nie mam już sił:D

No to super, że udały Ci się zakupy:-). Ja tez planuje w najbliższym czasie wybrać się na łowy no i zobaczymy, może mój synek mnie zaskoczy i będzie grzeczny;-)

Dzień dobry! Pogoda przepiękna, wczoraj Maja prawie cały dzień spędziła na dworku, dzięki czemu wieczorem padła już o 20. Dziś też już korzystamy z wiosennej pogody, mam nadzieję, że takie słoneczko zostanie z nami na długo.
Przed nami również wiosenne zakupy, po zimie wszystkie ciuszki na Maję są za małe, wyrosło dziewcze...
Po wizycie u dermatologa Majeczka ma wreszcie super skórę, nie drapie się, przez co lepiej śpi, jest grzeczniejsza:-) Fajna ta dr Ananicz, miła, rozgadana, no i co najważniejsze, dobrała dobre kremy i balsamy, które pomogły Majuni.
Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki, spóźnione STO LAT dla urodzinowych dzieciaczków...
Zmykam delektować się promieniami słońca,może się opalę...:-)

Burza, Małalinka spóźnione życzenia dla dzieciaczków:-) dawno mnie nie było- odwiedzałam rodzinkę na śląsku:-)oj nie ma to jak pojechać do mamci:-) weekend piękna pogoda także udał nam się odpoczynek. Dla zainteresowanych na stronie radomia jest już opis elektronicznych zapisów do przedszkoli.
Pozdrawiam was mamusie!!!

No to super, że udały Ci się zakupy:-). Ja tez planuje w najbliższym czasie wybrać się na łowy no i zobaczymy, może mój synek mnie zaskoczy i będzie grzeczny

ja też się cieszę, że mam to z głowy:-) no ale przy okazji zaliczyliśmy wycieczkę po pociągu dzięki miłemu panu konduktorowi;)

mam nadzieję, że Twój synek też będzie grzeczny:) i Tobie Goniasobol życzę udanych łowów:-D

Gniasobol, fajnie, że dr Ananicz dobrała właściwe maści i poprawilo się Majeczce:tak:

no własnie, my też cały weekend spędziliśmy na dworku prawie a tu wczoraj taka "niespodzianka"....

dziewczyny, jesteście zainteresowane czymś takim: Aktualności ?
jeśli któraś kiedyś była i mogłaby coś więcej o tym powiedzieć to bardzo proszę, a może któraś ma ochotę się wybrać?:-)

reklama
midey fajna sprawa a ja kurcze już zrobiłam porządki w szafie i oddałam swoje rzeczy :) ale raz byłam w lublinie na szafa party i powiem że wyszłam z kilkoma cackami których do tej pory używam :) Ja też składam najserdeczniejsze życzenia maluszkom niestety przed powrotem do pracy mam mnóstwo na głowie i mi wyleciało jeszcze jutro wolne i do pracy boje sie jak cholera no ale po macierzyńskim tez się bałam muszę się wdrożyć na nowo no i przeorganizować moje zycie troszkę . Na pewno będzie ciężko powiedzcie mi jak wy dałyście sobię radę Kurcze mój m pracuje do 19 - 20 od 8 rano wiec na jego pomoc liczyć nie mogę na innych też nie bo nie mam tu nikogo boję sie że zagubie sie w tej bieganinie

Do góry