reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam Was wszystkie mamusie z Radomia:-)
Mam do Was pytanie.Może któraś z Was wie kiedy są zapisy do przedszkola i jakie są warunki przyjęć, aha i najważniejsze czy któraś z Was oddawała dziecko do przedszkola na Królowej Jadwigi 17 i może mi cokolwiek powiedzieć o tym przedszkolu? Będę Wam Kochane wdzięczna za pomoc.

reklama
Już się zaczął okres rekrutacji. :tak:
Najlepiej zadzwonić i dopytać jakie są warunki przyjęcia malucha do przedszkola, bo w każdym inaczej mówią.:tak:
Tu jest info o tym przedszkolu: Przedszkole Publiczne Radom Królowej Jadwigi 17

Dziękuję za linka.:-)
Muszę zadzwonić albo się przejść bo mam niedaleko, dlatego biorę pod uwagę głównie to przedszkole
Mam jednak nadzieję, że któraś z mam może coś napisze z własnego doświadczenia.:-)

Daty rozpoczęcia rekrutacji są różne. Np. u mnie w przedszkolu wnioski składa się od 1 marca , w innych czytałam , że od 14 marca a w jeszcze innych rekrutacja trwa od 28 marca. Dlatego najlepiej jest zadzwonić do swojego przedszkola i zapytać czy wniosek osobiście trzeba dostarczyć , od kiedy i do kiedy ,czy w przedszkolu obowiązuje elektroniczny nabór.

Witam!
renatkanuta to się nazywa prezent!:-D
Ja również dołączam się do życzeń - oby same takie słoneczne dnie gościły w naszym kobiecym świecie!

reklama
Do góry