reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

dziewczyny któraś wspominała o dermatologu dr Ananicz mam pytanko czy ona ma jakis prywatny gabinet bo na necie nie mogę nic znaleźć jak bymktóraś miała na nia jakiś nr to bym była wdzięczna albo ogólne namiary

reklama
Agi dasz radę!!! ja na poczatku myslałam ze umre z wycienczenia ale najgorsze poczatki,potem poleci:-p chociaż do tej pory padnięta do pracy sie wlokę. co do dr Ananicz to nie wiem nic o gab pryw, w razie czego dam znac,jutr może cos w pracy znajde. A jak wracasz na ósemki czy 12-stki?

Hej dziewczyny! Piękny dzień się zapowiada, po nieprzespanej nocy nastraja mnie to pozytywnie, oby moja Maja była dziś taka słoneczna:-D
Agi dr Ananicz podobno przyjmuje na ul. Lekarskiej, tel. 361 51 00, tam przyjmuje na NFZ, na zapisy pewnie, nie wiem ile trzeba czekać, ja bedę tam dzwonić w poniedziałek, to dam ci znać.
Pozdrawiam

Julaa, dobrze, że z Michałkiem nic poważnego, chociaż strasznie to musiało wyglądać. Niestety przy dzieckach wypadki się zdarzają, tego się nie da uchronić.

Dziewczyny a byłyście w tym nowym barze "Pyszny Browar", w dawnej "Enigmie" co to M. Gessler zmieniła?

byłam przed zmianami na panieńskim mojej kuzynki i było super. Teraz po zmianach nie byłam, ale niedługo w tv pewnie będzie bo już nową serię dają.

Małalinka, ja też z dzieckiem się nie niańczę i nie cackam, niektórzy niech uważają, że jestem wyrodna, że np dziecka na rękach nie noszę i nie nosiłam ale po prostu nie miałam na to sił;) dziecko rośnie zdrowo, mówi, że mnie kocha więc chyba wszystko jest w porządku?;) ja ogólnie jestem zdania, że nie ma co użalać się nad dzieckiem, jak się przewróci to obydwoje zaczynamy się śmiać i żadne z nas nie wpada w panikę:D choć moja mama jak Dawid się przewróci to zaraz leci i całego już go chce oglądać;D

No a 2 ostatnie dni to nawet śpi, poczyniłam desperackie kroki , napasłam ja na noc zupą pomidorową i ogórka kiszonego w rękę, w drugą -krówke mleczną i tak sobie to jadła. Potem brzuszek urósł i padła , nie ruszyla sie przez pół nocy.

super, pamiętaj, że robisz to dla dziecka, samodzielne zasypianie i przesypianie nocy to duży krok w dorosłość:)

i Misia Jogi ogląda, wspomnienia powracają o masakra.
Mam pytanie do perfekcjjnych pań domu- używałyście Vanisha w proszku ,do prania dywanu ? jest taki teraz w biedronce, ale słyszałam ze nie czyści za dobrze, a chciałam sobie dywan nim sypnąc:-)

u nas też miś Jogi na tapecie;)

Vanisha nie używałam sypanego. A jak już w temacie to czym mogę wyprać łóżko?:D

Agi współczuję tych ząbków. Nie wiem kiedy są zapisy do przedszkoli, musiałabyś się wybrać i zapytać bo niie wiem czy to nie już albo jakoś niedługo...

Hejjjjj Mamuśki :-):-)
ciągle nie mam czasu na nic..nawet nadrobić wszystkich wpisów...
też bede wdzieczna za jakieś informacje o przedszkolach... ja byłam ostatnio u nas pytać to powiedzieli tylko że jakoś w marcu i że na internecie trzeba śledzić...
Pozdrawiam was wszystkie!!!

hej dziewczyny, co u Was? piękna wiosna się nam robi:) ja dzis ledwo się ruszam, byłam wczoraj z Dawidem w "Krainie zabaw" na Tytoniowej i się wyszaleliśmy;) w takcih chwilach budzi się we mnie dziecko:D

hej!Nareszcie wiosenna aura aż żyć się chce. Dzisiaj z weroniczką pospacerowalyśmy aż do domu nie chciala iść. W sobotę byłyśmy na urodzinkach mojego chrześnika mała zrobiła furorę urządziła występ tańca i śpiewu i kazała wszystkim oglądać- to ostatnio jej ulubiona zabawa. Dzisiaj zaniosłam do przedszkola wniosek o przyjęcie teraz trzeba czekać czy się dostanie. W weekend znowu szkoła i tak co 2 tyg teraz ale mi się nie chce.

hej!Nareszcie wiosenna aura aż żyć się chce. Dzisiaj z weroniczką pospacerowalyśmy aż do domu nie chciala iść. W sobotę byłyśmy na urodzinkach mojego chrześnika mała zrobiła furorę urządziła występ tańca i śpiewu i kazała wszystkim oglądać- to ostatnio jej ulubiona zabawa. Dzisiaj zaniosłam do przedszkola wniosek o przyjęcie teraz trzeba czekać czy się dostanie. W weekend znowu szkoła i tak co 2 tyg teraz ale mi się nie chce.

to super, taka Imprezowiczka Ci rośnie:)

midey czyli że jesteś moja bratnią duszą hehe, nie piescisz sie z dzieckiem jak nie potrzeba:-)
a co do pogody to taka jak teraz jest najbardziej zdradliwa, niby słoneczko ale choroba czycha . Niestety marzec "żniwiarz", wiec staram sie za dużo czasu z dzieckiem nie spędzac na dworzu. Uruchomiłam wreszcie spacerówkę,bo w gondlli prawie rok jezdzilismy-wydajna duża ale pora w kąt bo się ludzie dziwią:-D No i popylamy po trochu.

A ta Ananicz to na lekarskiej na nfz przyjmuje ,trzeba o świcie przyjsc i stanąc w kolejke, ale tego samego dnia przyjmie,od 8 zaczyna i tak do 10 ze wszystkimi sie wyrabia. Chociaz kiedyś jak chodziłam to wystarczyło ze przed 7 przyszłam sie zapisac i po 8 juz mnie przyjeła. Zalezy ile ludzi jest.Pryw niestety nic nie wiem.

Chociaz w dzisiejszych czasach pryw wizyty to standard,np do ginekologa na nfz nigdy bym nie poszła,bo pewnie badan zadnych bym się nie doprosiła . Limity w funduszu itp itd....

reklama
dzięki małalinka za info musze mojego m posłać bo cos mu na głowie sie zrobiło pewnie od syfów z buzi pacjentów które leci prosto na włosy

Do góry