reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

rzeczywiście pogoda paskudna:D ja się w domu obijam, staram się kulinarnie wykazać odkąd Dawida wysłałam do przedszkola to nie wiem co ze sobą zrobić;D a w przedszkolu epidemii ospy ciąg dalszy, chodzi tylko grupka 10 dzieciaczków:D

widzę, że jest nieśmiały pomysł spotkania?;) w klubie malucha ciężko byłoby pogadać, każda mama młodszego dzieciaczka raczej będzie się starała za nim nadążyć;)

jeśli chodzi o Mamma Leo to właśnie tam będziemy szli na warsztaty kulinarne. Byłam tam kiedyś z koleżanką na pogaduchy i zachwyciła mnie atmosfera tego miejsca- nie to, że jakaś magiczna, po prostu ogromny kącik zabawkowy dla dzieci, blisko stolików oczywiście, pierwsze miejsce gdzie spokojnie można iść z maluchem nie ograniczające się tak jak inne miejsca do posiadania stolika z krzesełkiem i często braku malowanki bądź kredek oraz krzesełka do karmienia, jest tam kącik z prawdziwego zdarzenia:D

reklama
Witam wszystkie mamy!

Daaaawno mnie to nie było.......... Kiedyś jak zaglądałam to cisza panowala, a teraz widze ruch sie zrobił:-)

O! I spotkanie próbujecie zorganizować! Fajny pomysł! Jak mnie zechcecie to i ja sie piszę na taki zlot mamusiek i dzieci:-D

U mnie nic sie nie zmieniło, poza tym, że szukam pracy, może coś znajde....:tak:

Pajonk - witaj! miło, ze dołączyłaś! napisz pare słów o sobie i rodzince :)

Julaa - może poczekajmy aż wiatr zelży- dziś chciało mi głowę urwać ;)) ale jestem jak najbardziej za spotkaniem :D

dzięki babeczki :)
julaa ufff, no to nie jestem sama :cool2:

renatkanuta hmm... mieszkam na Glinicach, mam fajową córę i drugą w drodze, aktualnie siedzę w domku na L4, no bo ileż można do pracy chodzić ;)

reklama
hej ! jak Wam ten bajecznie słoneczny dzień mija?? :) u nas sie jednocześnie dwie górne jedynki pchają, no ale nie jest póki co aż tak źle :)

pozdrawiamy

Do góry