reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Dla takich mniejszych dzieci ja polecam Gąskę Balbinkę, pomieszczenie mniejsze niż hula park i atrakcje przeznaczone dla mniejszych pociech.
Ja też chciałam polecić "Gąskę Balbinkę". :tak:
Teraz w Radomiu powstało sporo sal zabaw dla szkrabów i na prawdę jest w czym wybierać, przebierać. :tak:
goniasobol lepiej późno , niż wcale. :tak:A kiedy wchodzą nowe przepisy zmiany testów? Prawo jazdy fajna rzecz. :tak: Jedziesz gdzie chcesz , kiedy chcesz... pod warunkiem , że posiada się drugie autko. :cool2:
gosiula a to gdzie Was teraz wywiało? Gdzie mieszkacie? Na swoim już?
Rachel my na basen jeździmy nie patrząc na pogodę. Zaczęliśmy jeździć , gdy Amelka skończyła 2 czy 3 miesiące , do Kozienic. :tak:Bo tylko tam były jakieś atrakcje dla dzieci. Moje szkraby uwielbiają wodę.:tak:
Co do diety to mały z ciebie pewnie wyciągnie co nie co. ;-):tak:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SMYKA W DNIU I URODZIN! :-)
edit_p ty chudzinko. :-)
Czyj Kubuś ma urodzinki?
midey warsztaty kulinarne w restauracji dla maluszków? Pierwsze słyszę. Dzieci gotują a rodzice jedzą czy jak to wygląda?

A ja zmykam zaraz ze starszakami do ortodonty a potem na Neptuna.:tak:

reklama
jaki Kubuś to zapytaj edit_p, pisała wczoraj życzenia dla Jasia i Kubusia:)

przepisy z tego co wiem mają się zmienić w przyszłym roku dopiero.

Justa, z tymi warsztatami sama nie wiem jak to będzie, to nasze pierwsze, raczej dzieci będą robiły faworki razem z rodzicem bo są grupy i 9-latków i 2 latków podobno.

często odwiedzacie Balbinkę?

Kubuś Agi 1984 skończył 2 latka i 2 dni. :-D
Najlepszego Kubusiu. :tak:
W Balbince byłam ze 3 razy. :sorry:Wolimy zabawy na świeżym powietrzu na placach zabaw. :tak:Wtedy cała trójka moich szkrabów korzysta.

Byliśmy dziś na Neptunie . Jakie tam malunki na ścianach powstały. :szok: Super, całkiem teraz inaczej , kolorowo. :tak: Ludzi bardzo malutko a woda cieplutka jak nigdy. :tak:

Hejka! Dziękuję w imieniu Jasia za życzenia :)

Justa_82 ja wolę od wiosny ruszyć na basen nie ze względu na samą pogodę, po prostu nie lubię tego ubierania w kurtki, kozaki, czapki itp, zanim się w to wszystko człowiek zapakuje ;)

Dziś po 10h w pracy padam na twarz, więc miłego wieczoru życzę i zmykam :*

A ja dziękuje w imieniu Kubusia za życzenia:)
mało mnie tu na forum bo brakuje czasu ale obiecuję poprawę my na basenie nie byliśmy ale się wybieramy

hej moja mała nie nadaje się na żadne wyjscia do dzieci, po ostatnim razie zwątpiłam. Dostała małpiego rozumu, ganiała za dzieciaczkami, karmiła ich, całowała i matki pomyliła, ze mna nie chciała do domu , pa pa tylko mi zrobiła:-)
Dzis jestem po nocy i już nie mam siły,marze zeby ktoś przyszedł i mnie uratował bo 2 czekolady już zjadlam zeby sie pobudzic i nie zasnąc. A jutro mam dzien więc drżyjcie schorowani ludzie....

hej!
wszystkiego naj...naj... dzieciaczki spóźnione, ale szczere!
Nie mam czasiska na pisanie jutro zjazd więc "odrabiam lekcje"- lepiej późno niż wcale. moje odchudzanko trwa i dobrze mi z tym.
Justa na jesień przeprowadzamy się do naszego domu narazie u moich rodziców mieszkamy.
kupiłam wreszcie weronice trochę ubrań na wiosnę bo mi wyrosla prawie ze wszystkiego teraz tylko siebie obkupić i git. pozdrawiam!

witam!

zaległe buziaczki dla dzieciaczków :*

uh ale pogoda, paskudna! brrr aż nie chce się nosa wystawiac :))

ja chętnie poznalabym "jakieś" mamy. podobno Mamma Lea jest fajna. Miło, jakby udało się spotkać i poznać :)

reklama
Do góry