reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam!
Dziewczyny to moja córcia i w domku i wszędzie jest baaaaaaardzo aktywna tzn. nikogo niczego się nie wstydzi, a przeciez jak mieszkałam w Radomiu to cały dzionek bylysmy same. Taki typek z niej ale ja się cieszę z takiego stanu rzeczy! Moja też "powiedzmy"potrafi się sama zabawić jest coraz lepiej z tym zalezy od dnia i ilości ludzi w domu.
Jeśli chodzi o dom to też tak gonia mam, że jak widzę czyjś projekt to wydaje mi się ładniejszy chociaż ja i tak wyboru dużego nie miałam bo moja działka z tych dziwnych- mam taki oryginalny domek nie do skopiowania- ha!ha! taki nasz poprostu inny niż wszystkie!
Pozdrawiam i życzę spokojnego normalnego życia!

reklama
olenka Wszystkiego najlepszego dla synka:-):-):-)

Mojej małej pojawiły sie 2 zęby ot tak,wyszły i już.Bez gorączki, biegunki,ślinotoku itp. Ale w poniedziałek przypomniał o sobie trzeci ząbek na górze,był płacz i obgryzanie krzeseł. Na szczęscie dziś nie boli, i nawet spała w nocy:szok: Bęzzębny bobas stał się małym gryzoniem,trudno mi się do tego przyzwyczaic,3 zęby w tydzien.

Dziękujemy bardzo za życzonka :-) U nas z ząbkami było tak, że pierwsze dwa na dole wyszły jak mały miał 6 miesiecy, potem kolejne dwa u góry jak miał 10 miesięcy, miesiąc pózniej następne dwa też u gory, i teraz pojawiły sie znów 2 na dole (jeden juz wyszedł a ten drugi dopiero sie wyrzyna). U nas ząbki wychodziły parami :-D Mój mały ciężko przechodził te wszystkie ząbki. Smarowałam Dentinoxem ale nie wydaje mi się aby dzięki temu było lepiej.A teraz to taki z niego gryzoń, że jak nieraz mnie ugryzie to szok ;-)
f2wl6iyesrgysb9u.png

hej dziewczyny, można do Was dołączyć? wprawdzie nie czytałam od początku co pisałyście więc nawet nie wiem czy jest tu jakiś określony wiek dzieciaczków z Radomia czy po prostu ogólnie Mamy z Radomia bez względu na wiek dziecka;)

w każdym razie ja mam na imię Monika, mieszkam w Radomiu, mój 4-letni syn to Dawid.

na Wasze forum trafiłam szukając jakiegoś dentysty dla dzieci w mieście.

Witam!
Midey pisz ile tylko chcesz i pewnie, że możesz do nas dołączyć(Piszę za Waswszystkie dziewczynki mam nadzieję, że się na mnie nie pogniewacie)
U nas chorobowo od wczoraj Wenuś kaszle i widzę, że katar się zaczął, a mnie gardło boli. W sobotę byłyśmy na choince w przedszkolu i są efekty szaleństw. Warto jednak było iść mala czula się jak rybcia w wodzie jestem z niej taka dumna wyganiała nas z mężem i chciała sama z dziećmi tańczyć slodziak mój kochany.
A u was co slychać?odzywajcie się kobitki!

Witam!
Midey pisz ile tylko chcesz i pewnie, że możesz do nas dołączyć(Piszę za Waswszystkie dziewczynki mam nadzieję, że się na mnie nie pogniewacie)
U nas chorobowo od wczoraj Wenuś kaszle i widzę, że katar się zaczął, a mnie gardło boli. W sobotę byłyśmy na choince w przedszkolu i są efekty szaleństw. Warto jednak było iść mala czula się jak rybcia w wodzie jestem z niej taka dumna wyganiała nas z mężem i chciała sama z dziećmi tańczyć slodziak mój kochany.
A u was co slychać?odzywajcie się kobitki!

dzięki, nie wiem tylko czy dam radę nadrobić zaległości:D może byście mogły napisać kilka słów o sobie i Waszych dzieciach? dosłownie chociaż imię i wiek dzieciaczka, byłabym bardzo wdzięczna:)

Ty gosiula23 pewnie jesteś Gosia? i wiem, że Twoja Weronika ma ponad 2 latka. Do przedszkola chodzi chyba prywatnie? u nas Dawid też chodzi wcześnie do przedszkola i tym sposobem nadal płacimy za prywatne:D ale wszyscy jesteśmy zadowoleni więc nie było sensu zmieniać. Dużo zdrówka dla Twojej córeczki, my już 2 tydzień w domu siedzimy z ospą...

witam!
Midey kilka słów o mnie od września 2008 r do kwietnia 2011 r mieszkalam w Radomiu teraz wróciłam do siebie. Mieszkam niedaleko Kielc. Moj córa nie chodzi do przedszkola od września idzie ale tu się wszyscy znaja takze załapałyśmy sie na choinkę. U nas tez panuje ospa.
Dzisiaj mieliśmy okropną noc mała miała gorączkę nie spała płakała bidula jedna a i mnie dopadło przeziebienie na dobre. pozdrawiam!

reklama
hej!

Małalinka, u nas tez zabkowanie na tapecie. Pierwszy ząb wyszedł prawie bezboleśnie, ale drugi daje ostro się we znaki ;/ od tygodnia morduje Natalcie :(

Midey- witaj! Rozgość się ;)

Milena0609 - gratuluje zafasolkowania- zdrowia dla Was zyczę ;*

uh u nas ciagle coś. zabki, a do tego teraz Natalka zachorowała, okrutnie kaszle, katar, aż dławi się i wymitouje :( dzis iidziemy do 2 pediatry, bo pierwsza wizyta coś spokoju nie daje mi. Mam wrażenie, ze dała zła diagnozę. zobaczymy co dzis powie lekarz.

co u Was dziewczynki, jak maluszki ?

Do góry