reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
ja mam trzy koleżanki,dwie dzieciate i jedna zaciązona, jutro idziemy na wesele to może kogoś jeszcze poznam i namówie:-D i bedą tłumy hehe

Bestyja to mnie pocieszyłaś,10 dni masakra taki maluszek i do ludzi poszedł ale jaja! ale można będzie nakarmic w razie co?

goniasobol to masz fajnego męża, aż zazdroszcze, ja jak ze swoim na zakupy ide-co już rzadkośc-to mu zaraz gorąco,jeśc woła,w buty ciasno i plecy bolą.Wole sama latac i sie nie męczyc z ogonem:-p
Nasza mała już taki rytm sobie zrobiła-rano o 8 pobudka,karmienie,zwiedzanie mieszkania,spacer,po południu jazda w wozku po domu,po godzince na macie,w łozeczku nad karuzelą i na koniec w lezaczku co wibruje(rewelacyjna sprawa taki lezaczek,agatka jest w nim przeszczesliwa) A potem kąpiel no i 20-21 już spi. Do łózka ją biorę nad ranem o 4 i spimy razem do rana bo lubi otwierac oczy i sprawdzac czy jestem obok,wtedy zmyka oczy i spi dalej:-D
Mąż to jeszcze przed porodem mowił ze mam z nią spac w łózku a on na dywanie,ale jakos we trójke sie miescimy. Dziecko czuje sie bezpiecznie z nami i mysle ze to wcale nie rozpuszczanie jak mi znajomi gadają,a kazdy ma jakies swoje 5 groszy do dodania.:no:

namawiaj :-D

Można karmić w każdym momencie, nawet w sali podczas spotkania gdy jest taka potrzeba. ( mamom karmiącym butelką zawsze też pomagamy w podgrzaniu wody na mleko czy mleka w butelce).
To jest spotkanie dla Was i staramy się zapewnić jak najbardziej przyjazne warunki.

na 11.30.Mam nadzieje ze sie poznamy. My juz po weselu,spotkałam wreszcie Mariole:-D fajnie było,wszyscy się super bawili, a na poprawiny wzielismy Agatkę,spokojnie 4 godz wytrzymała, dobre dziecko wie jak sie bawic:-D

Dziewczęta , niestety musimy odwołać spotkania :-( Pochorowała nam się pani prowadząca i nie dość ,że nie byłaby w stanie poprowadzić warsztatu to nie daj boże by kogoś pozarażała.
Będziemy Was informować na bieżąco o kolejnym terminie ale może być to dopiero we wrześniu.

Oj to szkoda,ale niektorych rzeczy sie nie przewidzi,zwłaszcza choroby, zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia:-)

Agi nie wiem czy gadałaś z Mariolą,ale ma dla Ciebie pudełka z Ikei,chciała zebym Ci to przekazala na spotkaniu,i czeka na Ciebie pod Słoneczną:-D

Może jeszcze będzie okazja sie spotkac i poznac, a tak wogule dziewczyny mam na imie Magda.

reklama
Do góry