reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej dziewczyny! Jestem wreszcie i ja! Ta pogoda mnie dobija:angry:,
małalinka jeszcze ci się znudzi jak Agatka będzie chodzić, bo wtedy to dopiero zacznie się latanie za dzieckiem, które wszędzie chce wejść:-), a tak poważnie to dwuletnie dziecko, to już fajna sprawa, bo już takie samodzielne jest:tak:
Ja w ciąży przytyłam 15 kg, ale dość szybko waga sama wróciła do normy:-), na szczęście!
justa gratuluję udanych zakupów, no i wspaniałomyślnego męża:-)
gosiula fajnie, że jesteś, moja Majeczka też już ślicznie mówi całymi zdaniami,
Pozdrawiam gorąco wszystkie mamy:-)

reklama
ja juz sie zarejestrowałam, miałam obawy ale obejrzałam zdjęcia z innych spotkan i tam tez były mamy z takimi maluszkami jak moje więc może jakoś damy radę, a terrorystka bedzie siedziec spokojnie:-) teraz namawiam kolezanke, co by było raźniej.
Nie ma co siedziec w domu a zawsze sie coś z takiego spotkania wyniesie-w najgorszym przypadku ryczące dziecko;-)
pozdrawiam ,ale dosypało sniegu nam z wieczora,az zrobie zdjęcie na pamiątke dla potomności.

Witam was mamusie kochane!Ale mnie tu dawno nie było...nie mam czasu jakoś ostatnio...czytam i czytam wasze wpisy żeby nadgonić :-) rozmownie się tu zrobiło:-)
justa widziałam ta sukienkę- śliczna jest!!!! wiedział Twój mąż na jaką okazję pieniądze zatrzymać nie ma co :-)
"Nie ma co siedziec w domu a zawsze sie coś z takiego spotkania wyniesie-w najgorszym przypadku ryczące dziecko
wink2.gif
"

Witam was mamusie kochane!Ale mnie tu dawno nie było...nie mam czasu jakoś ostatnio...czytam i czytam wasze wpisy żeby nadgonić :-) rozmownie się tu zrobiło:-)
justa widziałam ta sukienkę- śliczna jest!!!! wiedział Twój mąż na jaką okazję pieniądze zatrzymać nie ma co :-)
"Nie ma co siedziec w domu a zawsze sie coś z takiego spotkania wyniesie-w najgorszym przypadku ryczące dziecko;-)"- hehe małalinka masz 10% rację:-D ja się niestety chyba nie wybieram bo 12 miesięcy rozwoju mamy już dawno za sobą...
a propos moj skarbik w niedzielę kończy już 2 latka!!!! ale ten czas leci;-)
agi moje marzenia takie jak i twoje- C:-Dale niestety to tyyyylko marzenia:baffled:
gosiula,goniasobol, sewa :-):-):-)
no i witam nowe mamusie- :-)
miłego wieczorku dla wszystkich! Pozdrawiam cieplutko w te chłodne dni!

cześć!
Weniutek uśpiony coś mi się pannica buntuje ze spankiem w dzień cóż trzeba przeczekać.
Dziewczynki cieszę się, że mogę udzielać się na tym forum.Teraz troszkę Was zaniedbałam, ale muszę się przystosować do nowej sytuacji. Mężulcio już osobno trudno mi się do tego przyzwyczaić!
Jak tam budowa domciu gonia?U mnie własnie zalewane będą stopy pod dach aż miło patrzeć jak się co chwilkę coś zmienia. Dziś mój tato z teściem robią oby pogoda się nie spaprała.
Pozdrawiam!

Dzień dobry! Zła jestem na ta pogodę, bo musimy z Majką siedzieć w domu!:wściekła/y:
Maja przestawiła się teraz ze spaniem z godz 14-15 na 10-11, może to i lepiej, bo mogę w spokoju ugotować obiad i ogarnąć dom:-D
gosiula u nas dom już przykryty, powoli ruszają prace w środku, tzn hydraulika, wylewki, no i na elektryka czekamy, coś się dzieje i też baaaaaaardzo mnie to cieszy:-)
edit:-)
Pozdrawiam

hej no i jak tam kto jeszcze idzie na spotkanie? ja mam juz dwie kolezanki do towarzystwa z bobasami, mam nadzieje ze mnie nie wystawią:-)

a my z domem przy fundamentach jesteśmy dopiero,mamy nadzieje ze do jesieni strop zalejemy,chatka bedzie parterowa wiec i pomieszczen troche jest

Kurcze ja też mam ochotę na tą sukienke z orsaya ale mam już dwie nowe , i sie boje zeby chłop mnie z nimi nie pogonil jak przyprowadzę trzecią.
Kupilam małej dziś smoczki anatomiczne Tomee Tippe,ekspedientka nie wiedziała co to znaczy anatomiczny hehe .Mam butelki z tej samej firmy i są rewelacyjne,a laktator taki sobie,balonów moich nie obejmuje.

Uspiłam bobaska i do 4 sobie pośpi,marudny taki dzień miała bo dawno na dworzu nie była ale jutro zrobimy rundke do lotniska,a niech ma:-D Zauważyłam że jak w brzuchu byla to w dzien siedziala spokojnie a w nocy szalała, a teraz jest na odwrót.

Ostatnia edycja:
małalinka zazdroszczę przespanych nocek:tak:, Maja ma prawie dwa latka i jak pośpi do 1, to już coś, a później wędruje do naszego łóżka, bo inaczej wstaję do niej co godzinę
a jeśli chodzi o nowe ciuchy, to mój mąż zawsze mnie mobilizuje do zakupów, a najlepsze jest to, że chodzi ze mną na te zakupy! taki z niego przypadek!:-)
Dobranoc

reklama
Witajcie Radomskie mamusie i brzuchatki.

Jeśli chodzi o spotkanie aktywnych mam to jeszcze są miejsca więc namawiajcie koleżanki, również te starające się są mile widziane.
Na warsztaty w innych miastach zapisywali się też tatusiowie i zdarzyły się nawet 2 babcie.

Zarówno Pani dermatolog jak i rehabilitantka po przeprowadzeniu warsztatów chętnie odpowiadają na indywidualne pytania i na życzenie rodziców oglądają maluszki dając bardzo rzeczowe porady.

Małalinko, najmłodszy maluszek jaki brał udział w warsztatach miał 10 dni :-)

Do góry