reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam.

sewa też bardzo stęskniłam się za Tobą. :tak::tak:;-):-)
Co do dzidzi... gdybym miała zapewniony byt finansowy ja i moje dzieci do końca życia , to czemu nie.:tak:;-):-D

gosiula23rex kooope lat :-)
Gratuluję dostania się do szkoły a małej zdrówka życzę. :tak: Epidemia przeziębień. Wyrazy współczucia po stracie pieska.:-(

olenka123 niestety poród to jedna z najnieprzyjemniejszych rzeczy jakie spotykają kobietę. :baffled: Gdyby to był szpital na Tochtermana i sytuacja identyczna , określiłabyś , że tego szpitala nie polecasz.:sorry2:
Oczywiście wszystko zależy na jaki personel trafisz, ludzi z jakim sercem. Realia.;-)
Nikt nie wie co go czeka następnym razem i gdzie będzie rodził. A szkoda, człowiek przygotowałby się jakoś psychicznie.:-D

ewelka10 nie pomogę z doktorem Ananiczem. Ale może na forum gazeta.pl radomskim znajdziesz jakieś info? :tak:

Agi 1984 jesteś położną , lekarzem?:confused:

My wczoraj całą rodzinką na "Neptunie" pluskaliśmy się. :tak: Jeździcie może ze swoimi maluszkami na basen?

reklama
jestem pielęgniarką anestezjologiczną i pracuje na Intensywnej Terapii na Józefowie:)
My się z małym wybieramy na basen ale na razie jesteśmy świeżo po choróbsku wiec musimy troszkę odczekać

Dzień dobry!

Ale u mnie dziś jest cudny dzień :tak: zaraz wybywam na spacerros :tak:

Agi fajnie z tym masażem :tak: nigdy nie próbowałam, ale słyszałam same dobre rzeczy... no lale będę szczera , nie do końca w to wierzyłam, a tu proszę :sorry2:

Justa ale Ci zazdroszczę wypadu na basen :tak: ja nie za bardzo mogę, bo ja po basenie mam okropne problemy ze skórą, nie służy mi ani woda chlorowana, ani jonizowana :baffled: ale mąż postanowił, że po powrocie do PL będzie z synem chodził bo aż szkoda, żeby nie wykorzystać bliskiego sąsiedztwa takiego przybytku ;-):tak::-D

Co do dzidzi.... no ja wiem, ja wiem :tak::sorry2:

Miłego dzionka Wam życzę!

No ja też do końca z tym masażem nie wierzyłam miłe zaskoczenie ja jak Kubuś wstanie to spadamy na Radomiak może jakaś kurtke sobie kupię bo wiosna idzie a ja w zimówce ganiam no i przy okazji spotkam się z kumpelą też jest w ciąży troche pogadamy i spacerek zaliczymy

No ja też do końca z tym masażem nie wierzyłam miłe zaskoczenie ja jak Kubuś wstanie to spadamy na Radomiak może jakaś kurtke sobie kupię bo wiosna idzie a ja w zimówce ganiam no i przy okazji spotkam się z kumpelą też jest w ciąży troche pogadamy i spacerek zaliczymy

Agi jak to też jest w ciąży????? To Ty jesteś teraz w ciąży????? Udanych zakupów i miłego spacerku :tak:

nie nie jestem jakoś tak mi się napisało pierw musze się wyspać dopiero pomyślę o 2 dzidzi !!! Nic nie kupiłam wszystko na jedno kopyto buuu

nie nie jestem jakoś tak mi się napisało pierw musze się wyspać dopiero pomyślę o 2 dzidzi !!! Nic nie kupiłam wszystko na jedno kopyto buuu

A już myślałam ;-)

Ale u mnie upał. Chodziliśmy dziś w bluzkach z krótkim rękawem..... zjemy obiad i wychodzimy drugi raz, szkoda w domu siedzieć :-)

reklama
Do góry