reklama
donkat
Fanka BB :)
netka, rowerek super:-) julitka podobny dostala na roczek i tez jest zadowolona!
jak usypianie kubalka?
cp do spotkania, to wiem, ze obiercalam sie za to wziac, ale albo pogoda do du.. albo mam zepsuty samochod(a to ostatnio sie zdarza coraz czesciej). moze jescze w tym roku jesien bedzie ladna i pogoda dla nas laskawa?
jak usypianie kubalka?
cp do spotkania, to wiem, ze obiercalam sie za to wziac, ale albo pogoda do du.. albo mam zepsuty samochod(a to ostatnio sie zdarza coraz czesciej). moze jescze w tym roku jesien bedzie ladna i pogoda dla nas laskawa?
netka1
Donkat Kuba zasypia starym sposobem tzn na rękach.
Dziewczyny a gdzie jest Sewa?Powinna już być chyba w Polsce.Teraz pewnie nie może się nacieszyć rodzinką:-).
Dorotka,Justyna i Ulencja też się gdzieś zapodziały.Hello!
Życzę miłej niedzieli bo dziś mamy prawdziwą złotą jesień.
Dziewczyny a gdzie jest Sewa?Powinna już być chyba w Polsce.Teraz pewnie nie może się nacieszyć rodzinką:-).
Dorotka,Justyna i Ulencja też się gdzieś zapodziały.Hello!
Życzę miłej niedzieli bo dziś mamy prawdziwą złotą jesień.
donkat
kobietki, to proponuje zrovic przygotownaia do spotkania, ktore byc moze nastapi jescze w tym roku. zalezy to tylko od naszych checi i zaangazowania.
prosze podajcie:
1. kto jest chetny na spotkanko
2. mniej wiecej w jakim terminie, czy godzinach dnia
3. jakie miejsce prponujecie. trzeba wizac pod uwage chlodniejsze juz dni, wiec moze w jakims pomieszczeniu?
to ja zaczynam:
1. oczywsice jestem ZA
2. termin dowolny, godzine wole po 14.00 (julitka wtedy konczy drzemke)
3. nie bylam nigdy i nie pamietam dokladnie nazwy. to jest mijesce do zabaw dla maluszkow , miescie sie chyba gdzies kolo klubu Strefa G2 : Fantazja, czy Bajka? nie moge skojarzyc. bylyscie tam?
prosze podajcie:
1. kto jest chetny na spotkanko
2. mniej wiecej w jakim terminie, czy godzinach dnia
3. jakie miejsce prponujecie. trzeba wizac pod uwage chlodniejsze juz dni, wiec moze w jakims pomieszczeniu?
to ja zaczynam:
1. oczywsice jestem ZA
2. termin dowolny, godzine wole po 14.00 (julitka wtedy konczy drzemke)
3. nie bylam nigdy i nie pamietam dokladnie nazwy. to jest mijesce do zabaw dla maluszkow , miescie sie chyba gdzies kolo klubu Strefa G2 : Fantazja, czy Bajka? nie moge skojarzyc. bylyscie tam?
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
hejka hejka
nigdzie nie zginelam
i tez jestem na za i moze byc fantazja
nigdzie nie zginelam
i tez jestem na za i moze byc fantazja