reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej jestem w 33 tc i właśnie chodze do dr Kotasa, póki co nie mam powodow do narzekań. Gdy sie tylko coś działo zawsze znalazł czas, w cenie wizyty krotkie USG więc wie ,że mała rośnie i ,ze jest ok.

reklama
kasienka77 ile płacisz za wizytę u Kotasa, gdzie on przyjmuje i czy ma praktykę w którymś z naszych szpitali? USG masz co wizytę a masz też zdjęcia z usg i czy robił Ci usg 3d? I jeszcze taka kwestia dotycząca L4 - robi jakieś problemy?

Witam mamy z Radomia:)
Ja mieszkam 12km od Radomia ,więc bardzo bliziutko.
Wpadam na forum i bez owijania w bawełnę chciałam was zaprosić do mojego świeżutkiego sklepiku internetowego: Chatki Jasia Strona główna - Chatka Jasia

Jak ktoś ma ochotę na bajkowy pokoik,chętnie pomożemy,doradzimy,namalujemy fajny motyw na ścianie,zrobimy oryginalną dekorację z drewna i inne różności:)
Na blogu sklepowym dzielimy się inspiracjami na wystrój pokoików.
Dla rodziców oczywiście też możemy coś fajnego zaprojektować.
Pytania,sugestie mile widziane.Mój mail:chatkajasia@tlen.pl Pozdrawiam

Hej dziewczyny!
sorka za dłuzsza przerwe ale nie miałam glowy i czasu do pisania...
na szczescie moja siostra juz w domu cala i zdrowa.Była u mnie mamusia z młodsza siostra wiec Paulinka mila sie z kim bawic- ale rozrabiały!!!:) a teraz w domu tak pusto i cicho...Niunia spi, moj maz tez bo po nocnej zmianie...obiad gotowy wiec sie nudze.Witam nowe dziewczyny SeKa i Kasienka77 - mam nadzieję że z naim "zostaniecie":-)
Olenka ja po cc tez używałam szare mydełko- a wogóle to my wszystkie na tej karowej w warszaie miałyśmy "białego jelenia"w płynie z dozownikiem.Bez zapachow, bez barwnikow i innych sztucznosci- mysle ze szare mydełko jest najlepsze po porodzie.
Co do lekarza my chodzimy do dr mazurkiewicz- narazie z dystansem.
agacjone
trzymamy kciuki za dalsze starania!
pozdrówki dla gonisobol i gosiuli ;-)i dla całej reszty też.
Teraz juz bede czesciej zagladac:-)

Dobry wieczór! Co słychać?
Edit fajnie, żę u ciebie już wszystko dobrze, no i, że do nas wróciłaś:-)
Kasieńka77 witaj!
U nas na szczęście wszystko w porządku, Maja jest grzeczna, ładnie się bawi i coraz więcej mówi, wczoraj nauczyła się mówić Majka, Maja, wujo, dumna z niej jestem!:-D
Pozdrawiam wszystkie mamy!

hej
my jeszcze w łóżeczkach..mlody probuje usnac ale chyba mu niewyjdzie
seka
dr przyjmuje na milenijnej 21 prywatnie, koncowy 9 na predocinku
a moje dziecko ma 2 latka w styczniu skonczylo i tak myslimy ze mozna zaczac sie starac...
a ja troche przeziebiona , katar i jakis mam krostki na jezyku bo boli dziad jak niewiem:wściekła/y:

Ale wtopa!!!
Pielęgniarka środowiskowa zastała mnie i niunia w łóżku (mały śpi z nami a mąż w pracy) :szok:

A tak w ogóle to cześć :-)
goniasobol gratuluje zdolnej córeczki!
agacjone23 mam nadzieje, że przeziębienie szybko minie. Ja też mam katar i do tego wstrętna opryszczka wyskoczyła mi na górnej wardze - nienawidzę tego gów... ale ona chyba mnie kocha :wściekła/y:
edit_p super, że z siostrą wszystko w porządku!!!

No to przywitałam się i uciekam wstawiać obiad póki Patryś śpi.
Pozdrawiam wszystkie ;-)

Witam! Moja Majunia śpi więc do was zaglądam.
SeKa niezły przypadek z tą pielęgniarką!:-D no i zdrówka wam dziewczyny życzę, mnie w tamtym tygodniu atakowało przeziębienie, ale zwalczyłam je herbatą z miodem i cytrynką, polecam!
A z innej beczki poszukuję dobrego alergologa dzięcięcego w Radomiu,znacie jakiegoś?

Witam wieczorną porą!
Dziewczyny mam pytanko Wencia dziś zrobiła 3 luźne kupki, wychodzą jej dwie górne trójki już je widać ale się nie przebiły?Nie wiem czy te "kupki" to mogą być właśnie od ząbków? Zachowuje się normalnie, nie marudzi, jest grzeczna, troszkę ma gorszy apetyt jak je to takie dziwne minki robi jakby dziąsełka przygryzała.
Goniasobol brawo dla Majeczki!! Oby tak dalej!
Editp wreszcie się odezwałaś i to z dobrymi wiadomościami.
Agacjone zdrówka!
Pozdrawiam!

reklama
gosiula23rex może to i od ząbków, trudno wyczuć, bo to różnie bywa. Mai jak wychodziły to ze dwa razy miała takie luźne kupki, a innym razem ząbki wychodziły i obyło się bez kupek

Do góry