reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

ehh czlowiek całe zycie praktycznie musi sie meczyć z tyki zębami, przez pierwsze 3 lata cierpi bo wychodzą, wyjdą zaczynają sie psuc, potem znów wypadają i rosna nowe, psują sie, bolą a na starość to juz w ogóle:/ przerąbane od samego początku

reklama
hejka
gonia
a gdzie budujecie domek?? w jakiej okolicy????

pogoda do du.....w domu trza siedziec...ja tylko na budowie bylam bo Panowie elektryke robia...i bylam zobaczyc..ale takie błoto na dzialce ze ledwo mozna wejsc przez te deszcze....ehhhh

Witam po dłuższej nieobecności :-) u mnie małe zawirowania, przeprowadzka a tym samym brak dostępu do internetu, oraz chwilowe problemy z nerkami. Na szczeście po kuracji ponowne badania pokazują już poprawę. Zobaczymy co bedzie na kolejnej wizycie za 2 tygodnie. A i byłabym zapomniała udało mi się kupić łóżeczko dla synka i jeszcze kilka innych rzeczy więc chyba nie będe musiała korzystać z pomocy Mam z forum, ale jakby coś to dam znać. W każdym bądz razie dziękuję za pamięć, pozdrowionka :-)

Ostatnia edycja:
CZESC:-) macie rację z tymi ząbkami to od początku jest niewesoło...
Umieram z nudów w takie szare dni jak te ostatnio.
Witaj Olenka123 dawno Cię nie było. Fajnie, że udaje Ci się powoli kompletować rzeczy dla małego. Mam nadzieję, że z Twoim zdrówkiem już też będzie tylko ok.
Nawiązując do pytania gosiuli23rex z kiedyś tam...macie już prezenty na mikołaja dla dzieciaczków? Ja mam już wymarzony wózeczek dla lali i grającego bąka- wiecie taki bąk do puszczania po podłodze...a zastanawiam się co na gwiazkę...bo nie mamy jakoś pomysłu z mężem...mam już taką drewnianą układankę- podobną Paula bawiła się ostatnio u cioci- to taka drewniana farma gdzie w odpowiednie miejsca wkłada się odpowiednie zwierzaki- więc mam nadzieję że i ta jej się spodoba...a co więcej...kompletny brak pomysłów...
Bylismy dziś też na zakupach- kupiłam małej takie buty śniegowce więc teraz już tylko czekamy na śnieg;-)

Witam!
Jestem zła jak osa oko mnie boli byłam u dwóch lekarzy ( jeden ma być łaskawie jutro choć na dziś byłam zapisana a drugi mnie nie chciał przyjąć)! Mam całe czerwone oko boli, łzawi a nie wiem gdzie tu szukać kurcze pomocy! Na pogotowie mam jechać!? Pewnie tam też mnie nikt nie wysłucha bo nie jestem z Radomia! Sorki, że się tak żalę, ale w takiej chwili czuję się bezradna! Miłego wieczoru i zdrówka!

Kurcze gosiula23rex nie ma że Cię nie przyjmą....muszą! ja ostatnio jak byłam na śląsku to mnie przyjęli, - nie do lekarza ale na pogotowiu już musieli!mimo że zameldowana już jestem tutaj. Jak Cię jutro łaskawie nie przyjmie lekarz to wieczorem jedz na pogotowie i już! przecież nie możesz się tak męczyć... Kurcze służba zdrowia w tym kraju jest jedną wielką porażką!

editp jutro jeszcze raz spróbuję coś zdziałać u tego lekarza co niby na dziś byłam umówiona. Słyszałam dziś, że tu na pogotowiu też nie bardzo chcą przyjmować ( choć powinno być inaczej!). Gdzie są moje Kielce!!!! Jeszcze do tego Wenia nie chce zasnąć mężulek się męczy! Masakra dziś jakaś!
Dobranoc

gosiula23rex tu w Radomiu są takie świnie na pogotowiu, ja miałam tak ostatniej zimy, że złapały mnie migdałki, w dzień było ok ale wieczorem i w nocy tak mnie zaczeło boleć, że aż prawie płakałam, nie mogłam mówić ani przełykać śliny, coś okropnego , nigdy tak nie miałam jeszcze a na pogotowiu mnie nie przyjeli bo nie jestem tu zameldowana, kazali mi jechać 40km tam, gdzie jest mój ośrodek! :wściekła/y: musiałam więc następnego dnia wsiąść w busa i tłuc się na mrozie z 2 przesiadkami do swojego ośrodka co zajeło mi cały dzień, taka nasza służba zdrowia, wkurza mnie to niesamowicie!! próbuj jutro u tego lekarza, nierozumie tego jak można kogoś tak traktować, ma Cie przyjąć , od tego jest lekarzem i za to bierze kase, życzę zdrówka:tak:

reklama
Olenka123 dzisiaj się nie poddam, musi mnie przyjąć jakiś lekarz, niby już z okiem troszke lepiej wizualnie ale widzę jak za mgłą bo łzawi całyczas! Szkoda nerwów na tą służbę zdrowia! Nie jestem przyzwyczajona do takiegp traktowania przez lekarzy!
Mała zasnęła sama na podłodze (zmęczyła się pewnie sprzątaniem).
Editp ja kompletnie nie wiem co małej na mikołaja kupić ona jest taka ruchliwa, lubi wszystko co nie jest statyczne!
Pozdrawiam wszystkich!

Do góry