reklama
postanowione... ide z Marcelem do logopedy... musze, szkoda czasu:-(moze macie kogos sprawdzonego??
Przeszukałam net w poszukiwaniach specjalisty i powiem ci , że ciężko, ciężko...
Ze sprawdzonych to u mnie w Sk-wie jest taka świetna babka.;-) Julka miała zajęcia z nią w zerówce. Umawiając się z nią na spotkanie tydzień temu ledwo co zmieściła mnie na ten wtorek.
Jeśli chcesz państwowo to chyba na Kolejowej czy Olsztyńskiej specjaliści przyjmują.
justa dzieki kochana! zapytam jeszcze gdzie przyjmuje ta logopeda co u nas w przedskzolu ma zajecia bo byłam u niej z Oliwią i bardzo dobre wrażenie na mnie wywarłateraz jakos miała czy będzie miałą dzień otwarty to mozę jeszcze zdążę sie załapac a jak nie to zdobęde do niej namiar
słuchajcie jest dzień otwarty w poradni na kolejowej .Jakoś w tym tygodniu. Nie wiem dokładnie ale we wtorek sprawdzę w przedszkolu bo było ogłoszenie.Można sobie po prostu przyjść z dzieckiem i sprawdzić czy wszystko idzie w dobrym kierunku.Pozdrawiam.
hej jestem tu nowa ;-) mam na imię malwina moja córeczka to amelka . Córa ma prawie2 latka a ja 24 mieszkam w radomiu i bardzo bym chciała poznać mamy do zaprzyjaźnienia wspólnych spacerów itd liczę na wasze wsparcie ponieważ w radomiu mieszkam od miesiąca... czekam na odpowiedzi jakby co to mój numer gg 5669059 pozdrawiam
sewa
mamuśka ;-)
hehul witaj!
Ostatnio jakoś tak cichutko na naszym wąteczku ale radomskie mamy często spotykają się na ploteczki więc zacznij z nami pisać i ....... jak tylko zostanie zorganizowane jakieś spotkanie zapraszamy Prawda dziewczyny??????
Ostatnio jakoś tak cichutko na naszym wąteczku ale radomskie mamy często spotykają się na ploteczki więc zacznij z nami pisać i ....... jak tylko zostanie zorganizowane jakieś spotkanie zapraszamy Prawda dziewczyny??????
reklama
Dzięki kochane już nam lepiej na serduszkach, że jednak jesteście na nas otwarte :-) bardzo uważnie będę śledzić wątek i może dojdzie do spotkanka ..bardzo na to liczę . No fakt cichutko tu u was jak narazie ale sama wiem że czasem klikanie w klawiaturę przy brzdącu graniczy z cudem hi hi pozdraiam gorąco