reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
cześć
Widze ze pustki bardzo

Dziewczyny mam takie pytanie, czy brakuje Wam w Radomiu komisu dla dzieci w ktorym byly by np. wózki, leżaczki,łóżeczka, ciuszki i inne rzeczy dla dzieci. oprócz używanych rzeczy również nowe i nowe zabawki????

A można wiedzieć gdzie.
Pochodzę z Radomia i często z mężem jeździmy do rodziców. Przy okazji może odwiedziła bym taki komis.
Pozdrawiam wszystkie Radomianki:)

jasne że mozna;) jeden jest na Kwiatkowskiego (w zasadzie od Kwiatkowskiego odchodzi Kosna i tam jest jeden który prowadzi zona) a drugi jest na Odrodzenia prowadzony przez męża.ten na Kosnej ma tylko szyld i wchodzi sie z głąb podwórka a ten na Odrodzenia to taki budynek po schodkach w zasadzie na rogu ulicy ze Średnia bodajże... nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ale wystarczy sobie wkliknąć "komis dzieciecy radom" w google i wyskoczą oba:)

A można wiedzieć gdzie.
Pochodzę z Radomia i często z mężem jeździmy do rodziców. Przy okazji może odwiedziła bym taki komis.
Pozdrawiam wszystkie Radomianki:)

jasne że mozna;) jeden jest na Kwiatkowskiego (w zasadzie od Kwiatkowskiego odchodzi Kosna i tam jest jeden który prowadzi zona) a drugi jest na Odrodzenia prowadzony przez męża.ten na Kosnej ma tylko szyld i wchodzi sie z głąb podwórka a ten na Odrodzenia to taki budynek po schodkach w zasadzie na rogu ulicy ze Średnia bodajże... nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ale wystarczy sobie wkliknąć "komis dzieciecy radom" w google i wyskoczą oba:)

Dzięki:) No tak gogle przecież wiadomo od czego to jest, z kobietą w ciąży różnie to bywa.
Na Odrodzenia, to blisko mojego męża rodzina mieszka. Zaciągne go tam jak będziemy.

Hejki. Witam nowe mamusie :-)

Przynoszę wieści od Adminek :tak:

Witajcie, ruszył portal AktywneMamy.pl

Zapraszamy was do logowania się.

By to zrobić najpierw należy wyczyścić cookies ( Czyszczenie pamięci podręcznej i usuwanie plików cookie : Pliki cookie - Konta Google - Pomoc )

a następnie

1) zalogować się i wejść w panel kontrolny waszego konta na babyboom.pl ( znajduje się na ciemnozielonym pasku na górze strony)
2) Wejść w Moje ustawienia > Edytuj swój profil
3) W profilu na samym dole strony zaznaczyć TAK obok hasła "AktywneMamy.pl" i kliknąć "zapisz zmiany"
4) Wejść na stronę Aktywnemamy.pl i zalogować się tym samym loginem i hasłem , które jest przez was używane na babyboom.pl

Fajnie to wygląda :tak::tak::tak:

Na aktywnych mamach założyłam grupę Radomskich mam. Zapisujcie się :tak: A potem wielkie spotkanko :tak:

Tu link do grupy na aktywnych mamach: Aktywnemamy.pl

reklama
Do góry