dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzien dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A można wiedzieć gdzie.
Pochodzę z Radomia i często z mężem jeździmy do rodziców. Przy okazji może odwiedziła bym taki komis.
Pozdrawiam wszystkie Radomianki
jasne że mozna jeden jest na Kwiatkowskiego (w zasadzie od Kwiatkowskiego odchodzi Kosna i tam jest jeden który prowadzi zona) a drugi jest na Odrodzenia prowadzony przez męża.ten na Kosnej ma tylko szyld i wchodzi sie z głąb podwórka a ten na Odrodzenia to taki budynek po schodkach w zasadzie na rogu ulicy ze Średnia bodajże... nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ale wystarczy sobie wkliknąć "komis dzieciecy radom" w google i wyskoczą oba
A można wiedzieć gdzie.
Pochodzę z Radomia i często z mężem jeździmy do rodziców. Przy okazji może odwiedziła bym taki komis.
Pozdrawiam wszystkie Radomianki
jasne że mozna jeden jest na Kwiatkowskiego (w zasadzie od Kwiatkowskiego odchodzi Kosna i tam jest jeden który prowadzi zona) a drugi jest na Odrodzenia prowadzony przez męża.ten na Kosnej ma tylko szyld i wchodzi sie z głąb podwórka a ten na Odrodzenia to taki budynek po schodkach w zasadzie na rogu ulicy ze Średnia bodajże... nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ale wystarczy sobie wkliknąć "komis dzieciecy radom" w google i wyskoczą oba
Dzięki No tak gogle przecież wiadomo od czego to jest, z kobietą w ciąży różnie to bywa.
Na Odrodzenia, to blisko mojego męża rodzina mieszka. Zaciągne go tam jak będziemy.