reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
witam!!!!!!!!!!!!!!!

jestem zrozpaczona!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam dosc tej zimy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. snieg niemalze po kolana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
P jeszcze stopi zakopany an parkingu i wyjechac nie moze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. beda go wyciagac traktorem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
noż *****, za przeproszeniem, nie wyrabiam nerwowo z tym sniegiem!!!!!!!!!!!!!!!
rano sie autobusy u nas zaklinowaly, bo sie zmiescic nie mogly:angry::angry:.
slisko, ze nie wiem, az trudno sie minac z innym samochodem:angry::angry::angry::angry:

Donkat próbowałam dodawać eurespal do picia ale jest bardzo wyczuwalny i nic to nie pomogło.Dziś 45 min próbowaliśmy mu wcisnąć po dobroci i na siłę też no i nie wypił.Dałam spokój a jutro pójdę do pediatry niech może przepisze mu coś innego nie w syropie.Tomka też dopadło na dobre,dziś miał 40 st gorączki.

kurcze, niewesolo:no::no:
Jultika uwielbia wszelkie lekarstwa i chetnie by je lykala za cala rodzine:sorry:
w prztpadku Kubusia, to tylko chyba zastrzyki pomoga
zdrowka!

Witam się z Wami kochane!!!
Dzisiaj mam jakiś dobry dzień nic mnie nie boli, nic mnie nie ciągnie, więc może będę mogłam posiedzieć trochę przed kompem. Jutro jadę do rodziców. Mama woli żebym była u niej bo jutro już będę miała skończony 36 tydzień i ona się obawia, że mogę zacząć rodzic a niestety w Radomiu czasami do bardzo późna jestem sama. Myślę że to jest dobry pomysł żebym posiedziała u rodziców tym bardziej że chcę rodzić tam w szpitalu a nie w Radomiu.
netka życzę zdrówka Tobie i całej Twojej rodzinie. Straszne są te choróbska:wściekła/y:
goniasobol tez bym chciała wybrać się do fryzjera, ale w najbliższym czasie nie będzie to możliwe, a odrosty to już mam galante:szok:

Dzień dobry wszystkim:-)
Burza niedługo i ty będziesz mogła zaszaleć u fryzjera i nie tylko:-D moja Majeczka ma już 8miesięcy a pamiętam jak dopiero się urodziła i nie bardzo to wzystko mogłam ogarnąć:-) ale czas baaaaardzo szybko leci i wszystko fajnie się układa:-)
powodzenia:-)
pozdrawiam wszystkie mamunie:-)

Witam ponownie :-).Czytalam Wasz wątek ale nie doszłam jeszcze do wyprawki :sorry:,jutro jeszcze poczytam bo kręgosłup już mi siada.Szpital to juz wiem jaki wybiore i niech sie dzieje wola nieba :-).Dziekuje za odp. i życze wszyskiego naj wszystkim Mamusiom :).

siada.Szpital to juz wiem jaki wybiore i niech sie dzieje wola nieba :-).Dziekuje za odp. i życze wszyskiego naj wszystkim Mamusiom :).
W Radomiu chyba nie masz możliwości wyboru.Gdzie dyzur ( jak zaczniesz rodzić) tam cię przyjmą.;-)

Jak samopoczucie chorowitków tych małych i tych dużych?:-)

I co ze spotkankiem?:sorry:

Dzien dobry wszystkim :).
Sewa: bardzo dziekuje za link ;-),poczytalam sobie i znalazlam to co chcialam :-).
Justa82:Masz racje, gdzie bedzie dyżur tam mnie przyjma,moze bede miala farta i uda mi sie tam gdzie chce :).Ale jeszcze mam czas,chociaż stres coraz większy :-(
Pozdrawiam Was Kochane :-)

reklama
witam!!!!

dzis mnie ponioslo i przetarlam okna choc od wewnatrz, bo juz taaaaaaaaaakie brudne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

slonko niech swieci, to moze jutro wyjade sie odchamic do miasta;-), bo an razie boje sie ruszac w taki snieg:eek:

I co ze spotkankiem?:sorry:

ja jestem ZA A NAWET PRZECIW;-):-D:-D:-D
chyba Dorotka pisala, ze jej pasuje piatek po poludniu, wiec sprobujmy sie dostosowac: Kto moze w piatek?
oczywscie nowe mamusie tez sa mile widziane:tak:

Ale jeszcze mam czas,chociaż stres coraz większy :-(

kochana, na stres to przyjdzie czas. teraz sie relaksuj;-):-):-):-)

Do góry