donkat
Fanka BB :)
witam!!!
chce miec wieczor dla siebie przy kompie, ale niunka mi w tym skutecznie przeszkadza
te mrozy mnie przerazaja! a P ma zmaiar jutro naprawiac drzwi od naczepy:---(jak on bidulek da rade?:----(
babcia P (ta fajna;-)) wczoraj upadla w nocy idac do lazienki i biedna lezy cala potluczona i sie przekrecic na bok lewdo moze:---(
niezly rozrabiaka:-)
bajeczka super!
o kurcze, do maraca jeszcze troche, oby sie udalo:-tak:
bo Antos to madry chlopczyk
chce miec wieczor dla siebie przy kompie, ale niunka mi w tym skutecznie przeszkadza
te mrozy mnie przerazaja! a P ma zmaiar jutro naprawiac drzwi od naczepy:---(jak on bidulek da rade?:----(
babcia P (ta fajna;-)) wczoraj upadla w nocy idac do lazienki i biedna lezy cala potluczona i sie przekrecic na bok lewdo moze:---(
Chyaba zacznę pić na noc melisę, żeby uspokoić mojego Szkraba. W nocy to on sobie w moim brzuchu jakieś disco party urządza, az sie wybudzam, uspokajam, zasypiam i znów sie budze...
niezly rozrabiaka:-)
bajeczka super!
To też wiadomość z marcóweczek, ale dotyczy naszej "radomianki" więc postanowiłam splagiatować...
Wiadomość od burza.
No i jestem w szpitalu . Szyjki już prawie nie mam (tak mówi lekarz) no i mam rozwarcie. Na pętle jest już za późno, więc muszę leżeć (lekarz powiedział żebym się nastawiła na dłuższy pobyt w szpitalu). Dostałam zastrzyk na rozwój płuc małego. Pozdrawiam wszystkie brzuszki. I trzymajcie się jak najdłużej 2w1.
o kurcze, do maraca jeszcze troche, oby sie udalo:-tak:
Antek mnie dziś zaskoczył, bo wiem że już sam przynosi kapciuszki jak go poproszę ale dziś nie widziałam jak przyniósł bo się ubierałam, a ten stał za mną i krzyczał butu, butu :-)
bo Antos to madry chlopczyk