reklama
donkat
Fanka BB :)
a ja własnie słyszałam że prasowac ubranka dzieciaczków bo przez prasowanie eliminuje sie tez szkodliwe cos tam;-)ja tam lubie prasowac i prasuje wszytsko i wsyztskim cały czas (oczywiscie prócz blielizny bo to juz przesada)
no wlasnie. eliminuje sie zarazki. dlatego tez, zeby nie przyzywczajac dziecka do sterylnosci, to lepiej nie prasowac
powiem Wam od serca: moja Julitka nie miala nigdy do czynienia ze sterylnoscia czasem wygladala jak dziecko ulicy, najadala sie latem wszystkiego z ziemi, nieraz z jednej miski z psem itp itd. i.....zadnych problemow ze zdrowiem, a wrecz przeciwnie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
magdusia_
w oczekiwaniu :)
Tylko wiesz SEWA teraz kiedy ja najbardziej potrzebuje wsparcia i rozmowy to się ode mnie odwrócili. Siedze sama jak kołek całymi dniami bo mąż pracuje. Oni tylko szukają pretekstu do zaczepki i awantury. :-(
Tyle nocy przepłakałam że nie da się tego opisać, ale dziękuję Ci ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dobry wieczor dziewczynki
donkat
Tylko wiesz SEWA teraz kiedy ja najbardziej potrzebuje wsparcia i rozmowy to się ode mnie odwrócili. Siedze sama jak kołek całymi dniami bo mąż pracuje. Oni tylko szukają pretekstu do zaczepki i awantury. :-(
o kurcze, nie sadzilam,ze az tak wrogo moga byc nastawieni rodzice na wiesc, ze beda dziadkami
pewnie, ze to smutne i tym bardziej bedzie dziwnie, gdy nagle po narodzinach sie "nawroca"
jesli masz jakiekolwiek pytania, watpliwosci, to pisz. my na pewno dodamy otuchy
dobry wieczor dziewczynki
a jak samopoczucie?
magdusia_
o kurcze, nie sadzilam,ze az tak wrogo moga byc nastawieni rodzice na wiesc, ze beda dziadkami
pewnie, ze to smutne i tym bardziej bedzie dziwnie, gdy nagle po narodzinach sie "nawroca"
jesli masz jakiekolwiek pytania, watpliwosci, to pisz. my na pewno dodamy otuchy
Donkat bardzo dziękuje, nawet nie wiesz jak ważne są takie słowa. Watpie żeby sie "nawrócili", a jeśli nawet to ja już się z tego cieszyć za bardzo nie będe potrafiła bo ciągle będę pamiętać to jak sie zachowywali przez te najwazniejsze dla mnie 9 miesięcy...
Ale jeszcze raz Ci dziękuje i cieszę się że Was znalazłam
donkat
Magdusia, glupio mi tak wypytywac o Wasze rodzinne sprawy, ale jak rodzice maja stosunek do twojego meza, do Waszego malzenstwa? moze oni nie sa zadowoleni z ziecia i dlatego tez nie ciesza sie z wnuka/wnuczki? choc to nie ejst wytlumaczeniem, bo przeciez diecko jest tez Twoje, a Ty jestes ich corka
a jak reaguje Twoje rodzenstwo?
moja gwiazda nie chce zbierac zabawek i zamaist je sprztac, to sie modli and nimi i niby bawi
a jak reaguje Twoje rodzenstwo?
moja gwiazda nie chce zbierac zabawek i zamaist je sprztac, to sie modli and nimi i niby bawi
magdusia_
Donkat napisałam Ci wiadomość
reklama