donkat
Fanka BB :)
witam!!
pozalatiwalam sobie sprawki w miescie:-)
lecz sie wszystkim, czy mozesz
nie mow Ł, ze to przez spotkanie, bo Cie juz nie pusci
filwinke podrzucilam w okolice jej bloku (nie pod sam, bo skrecilam nie tam, gdzie trzeba) i mam nadzijee, ze dotarla
ja na razie sie trzymam. dobrtze, z ejest mama, to nam nie smutno, ale kolejny tydzien bedzie juz gorszy:--(
P sie gorzej an postojach teskni, bo jest sam:--(
ruchliwe bobo, widac, ze zdrowe:-)
nie pamietam dokladnie cen porodu rodzinnego, ale chyba cos ok.300zl (2 lata temu)
tam byla chyba jeszcze zielona herbata, zenszen i cos jeszcze...
aaaa, kolejna proba piekarnika
pozalatiwalam sobie sprawki w miescie:-)
. Bosshe dziewczyny ja zdycham. Dziś mam zajada na wardze i doszedł kaszel.
A filwinka to do domu jeszcze nie dotarła, czy jak?
donkat słomiana wdowo i jak się trzymasz?
lecz sie wszystkim, czy mozesz
nie mow Ł, ze to przez spotkanie, bo Cie juz nie pusci
filwinke podrzucilam w okolice jej bloku (nie pod sam, bo skrecilam nie tam, gdzie trzeba) i mam nadzijee, ze dotarla
ja na razie sie trzymam. dobrtze, z ejest mama, to nam nie smutno, ale kolejny tydzien bedzie juz gorszy:--(
P sie gorzej an postojach teskni, bo jest sam:--(
Maleństwo dokazuje ile może Niemal non stop mnie kopie i szturcha a w nocy chyba miał czykawkę...
Ile kosztuje poród rodzinny na józefowie?
Pozdrawiam,
ruchliwe bobo, widac, ze zdrowe:-)
nie pamietam dokladnie cen porodu rodzinnego, ale chyba cos ok.300zl (2 lata temu)
no i dlatego ja piłam banaowego hehehe
bardzo proste sa do zrobienia.Wystarczy mrożone owoce zmiksowac z kefirem/jogurtem/śmietaną z dodatkiem cukru waniliowego czy tam zwyklego.to taki koktajl owocowy a mozan tez dodac warzyw i będzie jeszcze zdrowiej. - dla chorusków wesja niemrozona tez moze być
wczoraj nie dąłam rady ale dziś ajk mstanie truskawek mrozonych (bo pieke ciasto) to sobie miksnę;-):-)
tam byla chyba jeszcze zielona herbata, zenszen i cos jeszcze...
aaaa, kolejna proba piekarnika