reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

witam!!

pozalatiwalam sobie sprawki w miescie:-):tak:

. Bosshe dziewczyny ja zdycham. :cool:Dziś mam zajada na wardze :crazy: i doszedł kaszel.:confused2:

A filwinka to do domu jeszcze nie dotarła, czy jak? :laugh2::laugh2::laugh2:

donkat słomiana wdowo i jak się trzymasz?

lecz sie wszystkim, czy mozesz:tak:
nie mow Ł, ze to przez spotkanie, bo Cie juz nie pusci:-p

filwinke podrzucilam w okolice jej bloku (nie pod sam, bo skrecilam nie tam, gdzie trzeba:zawstydzona/y:) i mam nadzijee, ze dotarla:shocked2:

ja na razie sie trzymam. dobrtze, z ejest mama, to nam nie smutno, ale kolejny tydzien bedzie juz gorszy:-:)-(
P sie gorzej an postojach teskni, bo jest sam:-:)-(

Maleństwo dokazuje ile może :laugh2: Niemal non stop mnie kopie i szturcha a w nocy chyba miał czykawkę...

Ile kosztuje poród rodzinny na józefowie?

Pozdrawiam,

ruchliwe bobo, widac, ze zdrowe:-)

nie pamietam dokladnie cen porodu rodzinnego, ale chyba cos ok.300zl (2 lata temu:sorry:)

no i dlatego ja piłam banaowego hehehe:laugh2:
bardzo proste sa do zrobienia.Wystarczy mrożone owoce zmiksowac z kefirem/jogurtem/śmietaną z dodatkiem cukru waniliowego czy tam zwyklego.to taki koktajl owocowy a mozan tez dodac warzyw i będzie jeszcze zdrowiej. - dla chorusków wesja niemrozona tez moze być:tak:
wczoraj nie dąłam rady ale dziś ajk mstanie truskawek mrozonych (bo pieke ciasto:sorry:) to sobie miksnę;-):-p:-)

tam byla chyba jeszcze zielona herbata, zenszen i cos jeszcze...

aaaa, kolejna proba piekarnika:cool2:

reklama
no szkoda mi było tych lodów ale ja taka jestem ze kłócić sie nie lubię ... i tym samym straciłam 2 zeta... i w ogóle to sie zagadalysmy bo bym się wcześniej o nei upomniała;-):-)

niekat, z okazji imienin zyczymy Ci duuzo radosci, zadowolenia z pracy a w rodzince same szczesliwe chwile!!!!!

witam!:-)

idziemy do lasu an spacerek, bo Julitka chce poszukac zajaca:-D:-D

mama ugotowala kapusniaczek:-)
ja jeszcze nie gotowalam nigdy, bo P nie lubi a p[o drugie, to nie umialam:zawstydzona/y:

jedyny plus P nieobecnosci, to to, ze moge gotowac co chce:happy:

P teraz jest w Grodzisku i bedzie jechal do Wroclawia. a tak ooglnie, to go nie ma od poniedizalku i do piatku pewnie zejdzie:-(

pozdrawiamy rowniez:-)

a mnie ten nasz listopad kojarzy sie wlasnie z angielska pogoda: wilgotno, cieplo i wietrznie

dzien dobry wszystkim

witamy!!

znow sie objadlam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tym razem kapusniakiem i nalesnikami:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jeden wniosek: towarzystwo mojej mamy mi na dobre nie wychodzi, bo sie obzeram:eek::eek:

Justa, jak tak dalej pojdzie z moim jedzeniem, to na nastepne spotkanie nawet i szybka dieta nie pomoze:-D:-D:-D:rofl2:

czy ktoras z Was jest bezrobotna, oprocz mnie? sa fajne darmowe szkolenia z funduszy europejskich

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Kasiu wszystkiego najlepsiejszego!!!

zkiq02.gif

Niekat dużo zdrówka, szczęścia i miłości!!!

Złapałam delikatny katarek i nocą zatyka mi się nosek, a mój Sebek śmieje się ze mnie, że pochrapuję w nocy :zawstydzona/y::-p:sorry:

Kurka właśnie "zaczełam" meczarnie nad licencjatem a tak naprawdę kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać :no::-(

Pozdrawiam i życzę dużo słonka!!!

reklama
Do góry