reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

witam!!

pozalatiwalam sobie sprawki w miescie:-):tak:

. Bosshe dziewczyny ja zdycham. :cool:Dziś mam zajada na wardze :crazy: i doszedł kaszel.:confused2:

A filwinka to do domu jeszcze nie dotarła, czy jak? :laugh2::laugh2::laugh2:

donkat słomiana wdowo i jak się trzymasz?

lecz sie wszystkim, czy mozesz:tak:
nie mow Ł, ze to przez spotkanie, bo Cie juz nie pusci:-p

filwinke podrzucilam w okolice jej bloku (nie pod sam, bo skrecilam nie tam, gdzie trzeba:zawstydzona/y:) i mam nadzijee, ze dotarla:shocked2:

ja na razie sie trzymam. dobrtze, z ejest mama, to nam nie smutno, ale kolejny tydzien bedzie juz gorszy:-:)-(
P sie gorzej an postojach teskni, bo jest sam:-:)-(

Maleństwo dokazuje ile może :laugh2: Niemal non stop mnie kopie i szturcha a w nocy chyba miał czykawkę...

Ile kosztuje poród rodzinny na józefowie?

Pozdrawiam,

ruchliwe bobo, widac, ze zdrowe:-)

nie pamietam dokladnie cen porodu rodzinnego, ale chyba cos ok.300zl (2 lata temu:sorry:)

no i dlatego ja piłam banaowego hehehe:laugh2:
bardzo proste sa do zrobienia.Wystarczy mrożone owoce zmiksowac z kefirem/jogurtem/śmietaną z dodatkiem cukru waniliowego czy tam zwyklego.to taki koktajl owocowy a mozan tez dodac warzyw i będzie jeszcze zdrowiej. - dla chorusków wesja niemrozona tez moze być:tak:
wczoraj nie dąłam rady ale dziś ajk mstanie truskawek mrozonych (bo pieke ciasto:sorry:) to sobie miksnę;-):-p:-)

tam byla chyba jeszcze zielona herbata, zenszen i cos jeszcze...

aaaa, kolejna proba piekarnika:cool2:

reklama
no szkoda mi było tych lodów ale ja taka jestem ze kłócić sie nie lubię ... i tym samym straciłam 2 zeta... i w ogóle to sie zagadalysmy bo bym się wcześniej o nei upomniała;-):-)

niekat, z okazji imienin zyczymy Ci duuzo radosci, zadowolenia z pracy a w rodzince same szczesliwe chwile!!!!!

witam!:-)

idziemy do lasu an spacerek, bo Julitka chce poszukac zajaca:-D:-D

mama ugotowala kapusniaczek:-)
ja jeszcze nie gotowalam nigdy, bo P nie lubi a p[o drugie, to nie umialam:zawstydzona/y:

jedyny plus P nieobecnosci, to to, ze moge gotowac co chce:happy:

P teraz jest w Grodzisku i bedzie jechal do Wroclawia. a tak ooglnie, to go nie ma od poniedizalku i do piatku pewnie zejdzie:-(

pozdrawiamy rowniez:-)

a mnie ten nasz listopad kojarzy sie wlasnie z angielska pogoda: wilgotno, cieplo i wietrznie

dzien dobry wszystkim

witamy!!

znow sie objadlam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tym razem kapusniakiem i nalesnikami:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jeden wniosek: towarzystwo mojej mamy mi na dobre nie wychodzi, bo sie obzeram:eek::eek:

Justa, jak tak dalej pojdzie z moim jedzeniem, to na nastepne spotkanie nawet i szybka dieta nie pomoze:-D:-D:-D:rofl2:

czy ktoras z Was jest bezrobotna, oprocz mnie? sa fajne darmowe szkolenia z funduszy europejskich

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Kasiu wszystkiego najlepsiejszego!!!

zkiq02.gif

Niekat dużo zdrówka, szczęścia i miłości!!!

Złapałam delikatny katarek i nocą zatyka mi się nosek, a mój Sebek śmieje się ze mnie, że pochrapuję w nocy :zawstydzona/y::-p:sorry:

Kurka właśnie "zaczełam" meczarnie nad licencjatem a tak naprawdę kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać :no::-(

Pozdrawiam i życzę dużo słonka!!!

reklama
Do góry