reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Justa, a nie wiesz, ze kobiety to sie wlasnie dla inych kobiet najbardziej stroja, bo faceci to i tak nie zauwaza?:-D:-D:-D
w dodatku jeszcze smaze blinki, wiec juz moim wlosom nic nie zaszkodzi:cool2:

reklama
hejka,przyjechalam chwile po czwartej,ale zadnej z WAS przynajmniej tych ktore kojarze nie widzialam,do Kasi nie moglam sie dodzwonic,caly czas miala abonent poza zasiegiem i wrocilam do domu--bardzo mi przykro ze tak wyszlo ale myslalam ze na szesnastą wiec do nastepnego spotkania,mam nadzieje ze dobrze sie bawilyscie
calusy:-):-):-)

same zobaczycie ze ja u fryzjera dawno nie byłam - taka mam dziś szope że weź!:rofl2:

jak mozna nazekac na takie wlosy:szok::szok:

hejka,przyjechalam chwile po czwartej,ale zadnej z WAS przynajmniej tych ktore kojarze nie widzialam,do Kasi nie moglam sie dodzwonic,caly czas miala abonent poza zasiegiem i wrocilam do domu--bardzo mi przykro ze tak wyszlo ale myslalam ze na szesnastą wiec do nastepnego spotkania,mam nadzieje ze dobrze sie bawilyscie
calusy:-):-):-)

Dorotka, obawialysmy sie, ze tak bylo:-:)-(
w koncu ustalilysmy godz.16.30 i dlatego. szkoda:-:)-( tym bardziej, z esie fatygowalas:zawstydzona/y:. ja bylam o 16.20 ale Ciebie jzu nie bylo:-:)-(

Netka, a co z Toba?

a mnie oczywscie malo:zawstydzona/y::-pnie nagadalam sie jeszcze do syta:eek:

gadalysmy z Kasią przez kom dzis,trudno sie mowi,moglam tez zajrzec ale jak wrocilam z pracy wyszlam z julka na godz na dwor ,potem szybko obiad i wyjechalam do Was ,nawet nie mialam kiedy zajrzec,nikogo w srodku nie bylo wiec poczekalam chwile w samochodzie i odjechalam,no nic trudno-nastepnym razem odbijemy,tylko malz sie ze mnie smail ze tak szybko wrocilam no i jak przed 18 weszlam na kompka to zobaczylam ze o pol godz pozniej

milego wekendu:-):-):-)

witam!!!

polowicznie juz sie obrobilam;-)

a wieczorkeim do mamy:-):-)
ten moj P to wszystko an ostatnia chwile i jeszcze grzebie przy TIRze a mamy dzis zawiezc do niego wszystkie graty , wyszykowac sie i jechac, ach!:sorry:

nieakt,
szafka stoi?

donkat ja jestem :tak:;-):sorry: Możemy dokończyć rozmowę...:tak:

Dziewczyny ja dziękuję bardzo za spotkanko:tak:. Przyznam się bez bicia, iż to było pierwsze moje samodzielne ( prawie) wyjście z domu bez dobytku.:tak:I.. ii... chce więcej tak!!!:tak::tak::tak: :-D

uuuu, a mnie nie bylo:-:)-(

nie dziekuj, tylko kombinuj natsepne:-):tak::tak:
kazdej to dobrze zrobi:-p

no nic trudno-nastepnym razem odbijemy,

pewnie, ze tak:rofl2:

Fajnie że spotkanko Wam się udało!:-):tak:
Ja niestety wczoraj i dziś jestem uziemiona.Babcia dała plamę i nie miał kto zostać z maluchami.:-(.

wg mnie to spotkanie miało tylko jedna wadę.... było ZA KRÓTKIE!!! ehh
wielka szkoda ze ta moja wredna komóra sie rozładowała bo nie miałam nigdzie zapisanego nr do Dorotki i nie miałąm jak jej powiadomić:-(ale odbijemy, odbijemy na BANK!

reklama
a w Jysku spotkałysmy się z Justą jeszcze i widziałąm że kupili z Ł śliczny wieszak heheh a my oczywiście szafeczkę i jeszcze dwie dooperelki;-):-)za to pod magazynem czekaliśmy dobre pół godziny aż nam to znleźli.....:cool:

Do góry