reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
hejka,przyjechalam chwile po czwartej,ale zadnej z WAS przynajmniej tych ktore kojarze nie widzialam,do Kasi nie moglam sie dodzwonic,caly czas miala abonent poza zasiegiem i wrocilam do domu--bardzo mi przykro ze tak wyszlo ale myslalam ze na szesnastą wiec do nastepnego spotkania,mam nadzieje ze dobrze sie bawilyscie
calusy:-):-):-)
donkat
Fanka BB :)
same zobaczycie ze ja u fryzjera dawno nie byłam - taka mam dziś szope że weź!
jak mozna nazekac na takie wlosy
hejka,przyjechalam chwile po czwartej,ale zadnej z WAS przynajmniej tych ktore kojarze nie widzialam,do Kasi nie moglam sie dodzwonic,caly czas miala abonent poza zasiegiem i wrocilam do domu--bardzo mi przykro ze tak wyszlo ale myslalam ze na szesnastą wiec do nastepnego spotkania,mam nadzieje ze dobrze sie bawilyscie
Dorotka, obawialysmy sie, ze tak bylo:--(
w koncu ustalilysmy godz.16.30 i dlatego. szkoda:--( tym bardziej, z esie fatygowalas. ja bylam o 16.20 ale Ciebie jzu nie bylo:--(
Netka, a co z Toba?
a mnie oczywscie malonie nagadalam sie jeszcze do syta
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
gadalysmy z Kasią przez kom dzis,trudno sie mowi,moglam tez zajrzec ale jak wrocilam z pracy wyszlam z julka na godz na dwor ,potem szybko obiad i wyjechalam do Was ,nawet nie mialam kiedy zajrzec,nikogo w srodku nie bylo wiec poczekalam chwile w samochodzie i odjechalam,no nic trudno-nastepnym razem odbijemy,tylko malz sie ze mnie smail ze tak szybko wrocilam no i jak przed 18 weszlam na kompka to zobaczylam ze o pol godz pozniej
milego wekendu:-):-):-)
milego wekendu:-):-):-)
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
polowicznie juz sie obrobilam;-)
a wieczorkeim do mamy:-):-)
ten moj P to wszystko an ostatnia chwile i jeszcze grzebie przy TIRze a mamy dzis zawiezc do niego wszystkie graty , wyszykowac sie i jechac, ach!
nieakt, szafka stoi?
uuuu, a mnie nie bylo:--(
nie dziekuj, tylko kombinuj natsepne:-)
kazdej to dobrze zrobi
pewnie, ze tak
polowicznie juz sie obrobilam;-)
a wieczorkeim do mamy:-):-)
ten moj P to wszystko an ostatnia chwile i jeszcze grzebie przy TIRze a mamy dzis zawiezc do niego wszystkie graty , wyszykowac sie i jechac, ach!
nieakt, szafka stoi?
donkat ja jestem ;-) Możemy dokończyć rozmowę...
Dziewczyny ja dziękuję bardzo za spotkanko. Przyznam się bez bicia, iż to było pierwsze moje samodzielne ( prawie) wyjście z domu bez dobytku.I.. ii... chce więcej tak!!!
uuuu, a mnie nie bylo:--(
nie dziekuj, tylko kombinuj natsepne:-)
kazdej to dobrze zrobi
no nic trudno-nastepnym razem odbijemy,
pewnie, ze tak
wg mnie to spotkanie miało tylko jedna wadę.... było ZA KRÓTKIE!!! ehh
wielka szkoda ze ta moja wredna komóra sie rozładowała bo nie miałam nigdzie zapisanego nr do Dorotki i nie miałąm jak jej powiadomić:-(ale odbijemy, odbijemy na BANK!
wielka szkoda ze ta moja wredna komóra sie rozładowała bo nie miałam nigdzie zapisanego nr do Dorotki i nie miałąm jak jej powiadomić:-(ale odbijemy, odbijemy na BANK!
reklama