reklama
beatris0302
Aktywna w BB
wow beatris Gratuluje , ja do swojej wagi doszłam po 7 miesiącach ,no ale miałam do zrzucenia 27kg a teraz mam już 1,5kg mniej niż przed , musze tylko zacząć pracować nad brzuchem bo ta skóra się nie chce wchłonąć
No mi też jeszcze troszke skora została a nie mam narazie kiedy nad tym pracować- chyba że w nocy
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam :-)
Beatris gratuluję spadku wagi,ja do dzisiaj nie doszłam do siebie a spacerki z małym mogą się zmienić,mój Maciej taki mało wózkowy był ale później polubił i był ok
Wiola większosc rozpakowanych nas,mamy jedną ciężarówkę :-)
Witam na naszym forum
Beatris gratuluję spadku wagi,ja do dzisiaj nie doszłam do siebie a spacerki z małym mogą się zmienić,mój Maciej taki mało wózkowy był ale później polubił i był ok
Wiola większosc rozpakowanych nas,mamy jedną ciężarówkę :-)
Witam na naszym forum
hej dzieki za słowa otuchy w sprawie przeczkola;-))jak narazie jeszce czekamy na miejsce i do tej pory musimy organizowac sobie czas sami,i wiecie co niemam juz pomysłow ,nudzimy sie oboje!!!moze macie jakies pomysly na spedzanie czasu z 4 latkiem w domu;-)niestety pogoda nie zawsze pozwala na spacerki i zabawy w ogrodku!
AniaSm
Fanka BB :)
witaj fiatuszek , Gratuluje ciąży
niestety ode mnie to bardzo daleko
niestety ode mnie to bardzo daleko
maniulka
Fiatuszek witaj na naszym forum :-)zapraszam do pisania
Ania wiesz nigdy zabawa z mama nie będzie taka fajna jak z dzieciakami,oby szybko Bartuś dostał się do przedszkola
A ja mam dzisiaj lenia całe szczęscie mam dla siebie i Martyni obiad,młodemu zrobię fryteczki z paluszkami rybnymi i luz,mężus w pracy do 19 to o niego martwić się nie musze mam takie ruchy że od rana jeszcze nie posprzątałąm całej chatki
Ania wiesz nigdy zabawa z mama nie będzie taka fajna jak z dzieciakami,oby szybko Bartuś dostał się do przedszkola
A ja mam dzisiaj lenia całe szczęscie mam dla siebie i Martyni obiad,młodemu zrobię fryteczki z paluszkami rybnymi i luz,mężus w pracy do 19 to o niego martwić się nie musze mam takie ruchy że od rana jeszcze nie posprzątałąm całej chatki
beatris0302
Aktywna w BB
Witam nowe forumowiczki No i oczywiście gratuluję ciąży fiatuszek - życze zdrówka
Maniulka zawsze na trochę lenia można sobie pozwolić Mnie za to ciągnie dziś do porządków,ale niestety nie mam narazie jak sprzątać..Musze czekać aż maż wróci i zajmie sie Kamilem
Maniulka zawsze na trochę lenia można sobie pozwolić Mnie za to ciągnie dziś do porządków,ale niestety nie mam narazie jak sprzątać..Musze czekać aż maż wróci i zajmie sie Kamilem
reklama
maniulka
Witam z rana :-)
Młoda mi marudzi jakby się nie dospała,stoi pod drzwiami i jęczy że na dwór chce ale pogoda nie bardzo a po za tym rano to ja się odmulam a nie spaceruje
Dzisiaj w planach żurek mam jeszcze butelczynę z Pl i kiełbaskę białą do tego może cebulaki zrobię juz mi ślinka leci
Młoda mi marudzi jakby się nie dospała,stoi pod drzwiami i jęczy że na dwór chce ale pogoda nie bardzo a po za tym rano to ja się odmulam a nie spaceruje
Dzisiaj w planach żurek mam jeszcze butelczynę z Pl i kiełbaskę białą do tego może cebulaki zrobię juz mi ślinka leci