reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Witam!!
Jestem przyszla mama z Oslo. Moze sa jakies dziewczyny w Oslo w podobnym stanie co ja?? Mam termin na lutego 2011.

Pozdrawiam i czekam na jakis kontakt. Z checia podziele siee wiedza i skorzystam z rad ;-)

reklama
wow beatris Gratuluje , ja do swojej wagi doszłam po 7 miesiącach ,no ale miałam do zrzucenia 27kg a teraz mam już 1,5kg mniej niż przed , musze tylko zacząć pracować nad brzuchem bo ta skóra się nie chce wchłonąć

No mi też jeszcze troszke skora została a nie mam narazie kiedy nad tym pracować- chyba że w nocy ;)

Witam :-)
Beatris gratuluję spadku wagi,ja do dzisiaj nie doszłam do siebie :eek:a spacerki z małym mogą się zmienić,mój Maciej taki mało wózkowy był ale później polubił i był ok :tak:
Wiola większosc rozpakowanych nas,mamy jedną ciężarówkę :-)
Witam na naszym forum:tak:

hej dzieki za słowa otuchy w sprawie przeczkola;-))jak narazie jeszce czekamy na miejsce i do tej pory musimy organizowac sobie czas sami,i wiecie co niemam juz pomysłow ,nudzimy sie oboje!!!moze macie jakies pomysly na spedzanie czasu z 4 latkiem w domu;-)niestety pogoda nie zawsze pozwala na spacerki i zabawy w ogrodku!

Witam wszystkie mamy.
Mam na imie Iwona i mieszkam w Haugesundzie mam 2 letnia córeczke Maye :) i prawdopodobnie jestem w ciązy.
Są jakies mamy z Haugesundu ?
Pozdrawiam

Fiatuszek witaj na naszym forum :-)zapraszam do pisania
Ania wiesz nigdy zabawa z mama nie będzie taka fajna jak z dzieciakami,oby szybko Bartuś dostał się do przedszkola :tak:

A ja mam dzisiaj lenia całe szczęscie mam dla siebie i Martyni obiad,młodemu zrobię fryteczki z paluszkami rybnymi i luz,mężus w pracy do 19 to o niego martwić się nie musze :-pmam takie ruchy że od rana jeszcze nie posprzątałąm całej chatki :-D

Witam nowe forumowiczki :) No i oczywiście gratuluję ciąży fiatuszek - życze zdrówka :)
Maniulka zawsze na trochę lenia można sobie pozwolić ;) Mnie za to ciągnie dziś do porządków,ale niestety nie mam narazie jak sprzątać..Musze czekać aż maż wróci i zajmie sie Kamilem ;)

reklama
Witam z rana :-)
Młoda mi marudzi jakby się nie dospała,stoi pod drzwiami i jęczy że na dwór chce ale pogoda nie bardzo a po za tym rano to ja się odmulam a nie spaceruje :-D
Dzisiaj w planach żurek mam jeszcze butelczynę z Pl i kiełbaskę białą do tego może cebulaki zrobię :tak:juz mi ślinka leci

Do góry