JoJoB
mamuniaDziabunia
Ela to poobserwuj, bo ja tez cie nie chce w blad wprowadzac.Tylko tyle, ze to moze nic powaznego. Bo jednak wrocilam do twojego wczesniejszego postu gdzie pisalas o tym, ze to jak ospa wygladala. I ja tylko na przylkadzie mojej Malej moge napisac, ze jak ona np. umorusana i do tego je na dworzu, to lapkami "wyciera" sobie policzki, i wtedy ma takie kropki. A ze alergii raczej nie ma, wiec zakladam, ze to po prostu podrazniona skora od brudnych rak, bo szybko znika. A tez ciagle je wlasciwie to samo no i badania wyszly negatywnie! Ale ja tez jakby mnie to bardzo niepokoilo, to bym na wszelki wypadek do lekarza poszla.
Jeszcze sory, ze tak mieszam, ale jak sie nie widzi jak to wyglada to trudno cos konkretnego... Ale przypomnialo mi sie, ze moze oni na te wycieczki jakies chusteczki nawilzajace ze soba zabieraja ktorymi pysie wycieraja, i dlatego jego skora moze na to reagowac...
Jeszcze sory, ze tak mieszam, ale jak sie nie widzi jak to wyglada to trudno cos konkretnego... Ale przypomnialo mi sie, ze moze oni na te wycieczki jakies chusteczki nawilzajace ze soba zabieraja ktorymi pysie wycieraja, i dlatego jego skora moze na to reagowac...
Ostatnia edycja: